0203_satanic_temple_

Onun kim olduğu konusunda hiçbir yanılsamaya kapılmayacak – Şeytan’ın oğlu

Gerçeği Kitap:
Sahte peygamberin çok yakın bir müttefiki olacak ve onun kim olduğu konusunda hiçbir yanılsamaya kapılmayacak – Şeytan’ın oğlu

25 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

lightning_strikes_vatican_david_wilcock_articleSevgili kızım, önümüzdeki zamanlar, insanların hangi dini takip ettiğine bakılmaksızın dünyayı uykusundan sarsacak, çünkü küçük boynuzun sesi dünyanın her yerinden dikkat çekecek. Petrus’un koltuğuna oturan bu sahtekâr, yüksek sesle bağıracak ve tüm kiliseleri birleştirme çözümünü gururla ilan edecek.  Modern bir yenilikçi olarak selamlanacak, günaha göz yumacağı için seküler dünya tarafından alkışlanacak.

Sadece Katolik Kilisesi’nin öğretileriyle çelişmekle kalmayacak, aynı zamanda tüm Hıristiyan yasalarına da aykırı olacak yeni yasalar getirecektir. Bu Mesajlara karşı çıkan rahipler, korkunç gerçek ortaya çıktığında onları yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaklar. Sana verilen Sözümün Gerçeği, kızım, sonunda yavaş yavaş onların üzerine doğacak.

Benim, İsa Mesih’in – Babamın Lütfuyla – son zaman kehanetlerini her ayrıntısıyla size açıkladığımı anladıklarında, üzüntüden nasıl da ağlayacaklar.

O zaman, insanlığı hazırlamak için gelecek daha fazla olayı açıkladığımda, Kutsal Dudaklarımdan çıkan her Sözü yutacaklar. Herkesi canavarın pençesinden kurtarabilmem için insanların Çağrıma kulak vermesi ve karşılık vermesi çok önemlidir.

new-pope-francis-370x297Sahte peygamber, dünyadaki Katolikleri etkilemek için yüce hırslarıyla meşgulken, bir süreliğine bir kenara itilecek, çünkü önceden bildirildiği gibi Deccal şimdi dünya sahnesine girecek. Medyada yeni, gelecek vaat eden, yetenekli, barış müzakerecisi ile ilgili haberleri duyduğunuzda, onun kim olduğunu bileceksiniz. Sahte peygamberin çok yakın bir müttefiki olacak ve kim olduğu konusunda hiçbir yanılsamaya kapılmayacak – Şeytan’ın oğlu.

Bu durum ne kadar korkutucu olursa olsun, Benim, İsa Mesih’in, Kral olduğumu unutmayın. Hiç kimsenin, hiçbir düşmanın Tanrı’dan daha fazla gücü yoktur.  Ancak önceden bildirildiği gibi ruhlar için savaşılmalıdır. Sözlerimi, Mesajlarımı ve Dualarımı yayarak, Yeni Cennetimin Tanrı’nın tüm çocuklarıyla dolabilmesi için ihtiyacım olan ruhları kurtarmama yardım edeceksiniz.

Her zaman Bana, İsa’nıza güvenin, çünkü yeryüzündeki bu iğrençlik sırasında size rehberlik edecek ve sizi koruyacağım.

Bu dönemin kısa olacağına söz veriyorum.

 

İsa’nız

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/25/he-will-be-a-very-close-ally-of-the-false-prophet-and-is-under-no-illusion-as-to-who-he-is-the-son-of-satan/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/25

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022523.cfm