Dünya Uyarı’yı deneyimlediğinde iki kısma ayrılacaktır.

Gerçeği Kitap:
Yapabileceğiniz en büyük hata, yalnızca katılaşmış günahkârların cehennem ateşine atıldığını varsaymaktır.

24 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, dünya Uyarı’yı deneyimlediğinde iki kısma ayrılacaktır.

İlk kısım İtirafı kabul etmiş ve ruhları Kutsal Ruh’la sarılmış olanlardan oluşacaktır. O günden itibaren dönüşümleri tamamlanmış olacak ve bu nedenle Benim Merhamet Elimi reddedenlerin eliyle acı çekecekler.

İkinci kısım, sadakatleri canavara olan ve kalplerini ve ruhlarını kasten ve ne yaptıklarını tam olarak bilerek Şeytan’a adayan katılaşmış ruhlardan oluşacaktır.  Çünkü şeytanın kendilerine vaat ettiği sözde cennete inanmaktadırlar ki böyle bir cennet elbette mevcut değildir. Onların kaderi cehennem ateşinde ebedi acı çekmektir.

Tanrı’ya ya da Bana, Kurtarıcıları İsa Mesih’e inanmayan ruhlar da vardır. Benim Merhametim onların çoğu tarafından kabul edilmeyecektir. Ruhlarının durumunu umursamayacaklardır çünkü bunun önemli olmadığına inanmaktadırlar. Bunlar ateistlerdir – birçoğu özünde iyi insanlardır, ancak kendi yaşamlarını kontrol ettiklerine ve dünyevi zevklerin peşinde koşmalarının bu yaşamda onları ayakta tutacağına inanırlar; bunun onlara huzur ve tatmin getirmek için yeterli olacağına inanırlar ki bu elbette mümkün değildir, çünkü günah ortadan kaldırılmadıkça bu mümkün değildir.

İnatçılıkları, değişmedikleri ve Beni, İsa Mesih’i kabul etmedikleri sürece, Babama gidemeyecekleri anlamına gelir. O’nun tüm çocukları için yarattığı Cennet’e giremezler.

Yapabileceğiniz en büyük hata, yalnızca katılaşmış günahkârların cehennem ateşine atıldığını varsaymaktır. Ne yazık ki Tanrı’yı reddeden herkes Tanrı’ya yakın olamaz ve O’nu kabul etmeye zorlanamaz. Özgür iradeleri onlara Tanrı tarafından verilen büyük bir Armağandır. Herhangi bir güç kullanılarak ellerinden alınamaz. Kaderlerini belirleyecek olan kendi özgür iradeleri olacaktır. Ya Benim Elimi seçip Cennete girecekler ya da Şeytan tarafından zihinlerine yerleştirilen ve kaderlerini belirleyecek olan yalanları kabul edeceklerdir.

 

İsa’nız

 

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/24/the-biggest-mistake-you-can-make-is-to-assume-that-only-hardened-sinners-are-cast-into-the-fires-of-hell/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/24

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022423.cfm