0202_Szeretetlang_2

Göndereceğim işaretler anında tanınabilir olacak

Gerçeği Kitap:
Göndereceğim işaretler anında tanınabilir olacak

2 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, seni seviyorum ve bu Kutsal Çalışmada her saniye seninleyim. Sözümün Tanrı’nın çocuklarının her birine yayılmasını sağlamak için üstlendiğiniz her görevde size rehberlik ederek buradayım.

Müdahalelerin ya da aksiliklerin sizi durdurmasına ve insanlığı kurtarmak için acil bir Görev olan bu işi geciktirmesine asla izin vermeyin.

Takipçilerim dua gruplarında toplandıkça, onlar da Benim İlahi Varlığımı hissedecekler ve Ben de kendimi onlara çeşitli şekillerde tanıtacağım. Göndereceğim işaretler anında tanınabilir olacak.

Sevgimi, Şifamı, Lütuflarımı ve Bereketlerimi yağdıracağım. Bu, Tanrı’nın İsteğine uygunsa, herkesin iyiliği için hiçbir şeyin imkânsız olmadığı bir çağdır.

Şimdi Dua Gruplarım birbirine bağlandığına göre, kalan ordum çiçek açacak ve büyüyecek. Tıpkı başlangıçta sadece birkaç kalbe ekilen tohumların büyüyüp çoğalarak 200’den fazla ülkeye yayılması gibi, sevgili takipçilerim bunların birçoğunu bilmiyorsunuz.

Her seferinde bir adım atarak temeli inşa etmeye devam edin. Devrilen her taş önemlidir çünkü sonunda Cennete Giden Merdiveni oluşturacaktır.

 

İsa’nız

Bunu paylaşın:

Translated with DeepL

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/02/the-signs-i-will-send-will-be-instantly-recognisable/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/02

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020223.cfm