İnsan ırkının arındırılmasının son aşamasının başlaması çok uzun sürmeyecek

Gerçeği Kitap:
İnsan ırkının arındırılmasının son aşamasının başlaması çok uzun sürmeyecek

3 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, bugün insanlığa olan Sevgimin büyük bir okyanus gibi kabardığı, ruhlarına Lütuflarımı dökmek için son bir girişimde bulunduğum özel bir gün.

Sevginin ve iyi niyetin varlığından haberdar olmaları için her erkeğin, kadının ve çocuğun kalbini farklı şekillerde çekiştiriyorum. Birçoğu yanıt veriyor, birçoğu vermiyor. Yine de, kalplerinin derinliklerinde Tanrı’nın bu İlahi Varlığına karşı kök salmış bir sevgi duygusu vardır.

İnsan bunu anlamasa da Benim Kutsal Kalbime bağlıdır. Kanım, bir atardamar gibi, Tanrı’nın her çocuğunun yaşamına akar. Bu, herkesi tek bir ailede birleştiren bağdır. Bu kutsal aile, Benim Yeni Cennetimde birçok dal filizlendirecek olan ağacın köklerini oluşturacaktır.

Ruhu katılaşmış olanların çoğu zamanla yumuşayacak ve onları kucaklamama izin verecek. Hepinizi Büyük Merhametim için hazırlıyorum.  Bu katılaşmış ruhlardan bazıları düşecek ve solacak ve sonra hiçbir yaşam kalmadan süpürülüp atılacaklar. Ancak, Tanrı’nın çocuklarının çoğu içgüdüsel olarak doğru zamanın geldiğini bileceklerdir. Hepsinin aynı aileden geldiğini bilecek ve Babam tarafından dünyaya getirildiklerini kabul edeceklerdir.

Tüm Babaların en Sevgisi olan O, şu anda büyük bir acı içinde ve çocuklarının çoğunun ruhlarında tanık olduğu karanlıktan dolayı derinden incinmiş durumda. İnsan ırkının arınmasının son aşamasının başlaması çok uzun sürmeyecek.

Bu, iyilerin kötülerden ayrılması anlamına gelecektir.

Bu Babamın Kalbini nasıl da kıracak, ama yapılması gerekiyor.

Bu sanki O’nun bahçesini sağlıklı ve mükemmel olması için hazırlaması gibidir. Yabani otlar yok edilmelidir, yoksa yayılacak ve sağlıklı ekinleri istila edeceklerdir.

Her zaman hazırlıklı olun.

 

İsa’nız

Translated with DeepL

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/03/it-wont-be-long-before-the-final-phase-of-the-purification-of-the-human-race-begins/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/03

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020323.cfm