Adalet Elim şimdi Yasalarıma açıkça meydan okuyan ulusların üzerine düşüyor.

Gerçeği Kitap:
Baba Tanrı: Yüzüme tüküren ulusları yok edeceğim.

1 Şubat 2013baba sevgisi ve merhamet

 

Sevgili kızım, insanoğlu günahlarının kötülüğüyle sonunda sabrımı sınadığı için şu anda Kalbim nasıl da kırılıyor. İncinmişliğim ve acım Öfkemle birleşiyor, çünkü insanlığın başına bu düzeyde gelen istilanın devam etmesine izin veremem.

Adalet Elim şimdi Yasalarıma açıkça meydan okuyan ulusların üzerine düşüyor. İnsanoğlunun diğer kardeşlerine duyduğu nefret yeryüzünün her yerinde hissediliyor ve pek çok şekil alıyor.

Ölümlü insana mesajım şudur: “Kötülüklerinizi şimdi durdurun, yoksa Benim cezam yaptığınız her şeyi silecek ve sonsuz acı çekeceksiniz.”

Yaşam alma yetkisine sahip değilsiniz, çünkü Ben Yaşam Veren’im. Yalnızca Ben yaşam veririm. Başka hiçbir kaynaktan gelmez. Onu sadece Ben alabilirim. Benim İlahi Planıma müdahale ettiğinizde, durdurulacaksınız. Bu Plan, uğruna çok şey verdiğim bir yaratık olan sizler tarafından küçümsendi. Sanki çok önemsizmiş gibi saldırıya uğradı ve parçalandı.

Savaşlarınız kızışacak, çünkü kötü liderlerinize ölüm getireceğim. Sizi bulacağım, alacağım ve canavarın ebedi yoldaşınız olacağı uçuruma atacağım. Çocuklarıma karşı işlediğiniz zulümler yüzünden acıdan gözleriniz yaşaracak.

Hayatlarını mahvettiğiniz masumlara karşı işlediğiniz günahlar yüzünden azabım üzerinize yağacak. Hiçbir ulus bu cezadan kaçamayacak ve cezamın seviyesi, kendinizi düşürdüğünüz günahların derinliğine göre olacaktır.

Benim azabımın sert olduğunu düşünebilirsiniz, ama o olmadan birbirinizi yok edersiniz. Ben müdahale etmeseydim, dünya var olmaktan çıkardı; çünkü siz, yarattığınız kötü teknolojilerle onu ikiye bölerdiniz.

Bunu yapmanıza izin vermeyeceğim. Benim gücüm her şeye kadirdir ve şimdi insanlığın başına gelen cezalarıma tanık olacaksınız.

Tövbe edin. Günahkâr dostlarınız ve özellikle de kötü olanın karanlığı tarafından istila edilmiş olanlar için dua edin. Yüzüme tüküren ve kontrolünü kaybeden ulusları yok edeceğim. Başkalarına zulmedenler, başkalarına çektirdikleri acıyı çekecekler.

 

Senin Baban

En Yüce Tanrı

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Translated with DeepL

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/02/01/god-the-father-i-will-wipe-out-those-nations-who-spit-in-my-face/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/02/01

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020123.cfm