Tanrı’nın Annesi: Mesih’in kalan ordusu Zafer Kazanacak

Gerçeği Kitap:
Tanrı’nın Annesi: Mesih’in kalan ordusu Zafer Kazanacak

31 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Tanrı’nın sevgili çocuklarım, ben sizin göksel Anneniz, Merhametli Anneniz, Kurtuluşun Annesiyim. Sizler benim değerli çocuklarımsınız ve yorgun ruhlarınız acılar içinde mücadele ederken hepinizi kurtuluş peçemle örtüyorum.

Çocuklarım, O’nun Merhametine tam bir inanç ve güvenle Oğluma dua edin. Seni asla hayal kırıklığına uğratmayacak. Gerçeği bildiğin için acıya ve üzüntüye katlanırken, çevrende gördüğün kötülükler yüzünden kendini perişan hissederken, huzur içinde olmalısın. Çünkü siz, Babam Tanrı’nın Sevgisi ile çevrilisiniz ve Oğlumun size bahşettiği Lütuflarla kutsanmışsınız ve bu, ruhlarınızı zenginleştiriyor.

Oğlumun sizin için biçtiği rolden korku ve endişenin sizi uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Mesih’in kalan ordusu zafer kazanacak ve peşinde milyarlarca ruhu Tanrı’nın Tahtı’nın önüne sunacak.

Sana ne büyük bir nimet verilmiş. Oğlumun Haçlı Seferi Dua Gruplarına liderlik edecek ve yardım edecek olanlarınız milyarlarca ruhu kurtarıyor. Bu dualar, insanlığa bir Armağan olarak verildiği ve kendilerine özel Lütuflar eklendiği için başka hiçbir duaya benzemez.

Bu duaları okuduğunuzda, farkında olmadan kurtulmasına yardım ettiğiniz ruhlar otuz kat daha fazladır. Kurtuluş Planını gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu ruhların sayısını artırarak ve güçlendirerek Oğlumun Kalbini rahatlatmanızı sağlarlar.

Oğlumun Cennetten ricasına cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Son iki hafta içinde size birçok Lütuf verildi. Siz Hakikat Yolunda, sonsuz yaşama doğru ilerlerken, bu Lütufların meyveleri sizin için daha net hale gelecektir.

sevgili annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/31/mother-of-god-the-remnant-army-of-christ-will-triumph/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/31/mother-of-god-the-remnant-army-of-christ-will-triumph/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/31

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/013123.cfm