Bu iğrenç günah yüzünden Kükremesi göklerin her tarafından duyulabilir

Gerçeği Kitap:
Babamın müdahalesi çoktan başladı ve O’nun gazabı dünyayı sallayacak

30 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Allah’ın bu Hediyesinin önemini takdir etmeyenlerin eliyle insan hayatının yok edilmesi tırmanıyor.

Bu iğrenç günah yüzünden Babamın öfkesi öyle bir düzeye ulaştı ki, kükremesi göklerin her tarafından duyulabilir.

Öfkesinin Eli, bu kötü adamları dışarı atacağı gibi, o kötü adamları çekip alıp yok edecek. Hayvan gibi kesilen her insan için Babam, faili Cehennem ateşlerine atacaktır.

Lütfen bilin ki, savaşlar kızıştıkça, bu diktatörler arasındaki kötülere meydan okunacaktır. Onlar ayıklanacak ve kendilerine getirecekleri adaleti göreceklerdir.

Benim gördüğümü insan göremez. Hayatın mahvolmasına, yeryüzünün harap olmasına ve insanların kardeşleri tarafından zulme uğramasına neden olan kötülüğün boyutlarını bilmiyorlar.

Babamın müdahalesi çoktan başladı ve O’nun gazabı dünyayı sallayacak. Yeter. Bu kötülüğün temelinde insanın Allah’ın Varlığı Gerçeği’ni kabul edememesi yatmaktadır. İnsan, sanki yeryüzünde olup da üzerinde hiçbir yetkisi olmayan her şeyi kontrol ediyormuş gibi hayatla oynuyor. Bu kötülüğün devam etmesine izin verilemez. O’nun kanunlarını kabul etmeyenler Allah korkusunu hissedeceklerdir.

İsa’nız

 

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/30/my-fathers-intervention-has-already-commenced-and-his-wrath-will-shake-the-earth/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/30/my-fathers-intervention-has-already-commenced-and-his-wrath-will-shake-the-earth/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/30

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/013023.cfm