Gerçeği görenleriniz bana kollarını uzatacak ve ben de sizi Kalbimin Sığınağı’na götüreceğim.

Gerçeği Kitap:

Öğretilerim karmaşık değil

22 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Görev ne kadar zor olursa olsun, Hakikat her zaman galip gelmeli.

Sözüm çarpıtılırsa bunun ne faydası var? Ne işe yarar? Sözüm ve Olduğum ve Olacağım her şey insanın gündemine uyacak şekilde uyarlandığında, o zaman bu bir yalan olur. Eğer çarmıhtaki ölümüm sizi günahtan kurtarmak değilse ne anlama gelir? Çarmıhtaki ölümümün zulmüne rağmen Hıristiyanlar için anlamı basittir. Seni günahtan kurtardım, ama yalnızca benden bunu yapmamı istediğinde. Sormazsan seni kurtaramam.

Eğer Beni, İsa Mesih’i kabul etmezsen, o zaman Merhametimi arayamayacaksın. Eğer Merhametimi aramazsan, o zaman senin huzurunda duracağım ve bunu yapman için sana yalvaracağım, sana olan Sevgim çok büyüktür. Senin, günahkarın önünde yoksul bir Kral gibi duracağım. Sonunda gözleriniz açılıp sonra görene kadar size Gerçeği açıklayacağım. Gerçeği görenleriniz bana kollarını uzatacak ve ben de sizi Kalbimin Sığınağı’na götüreceğim. Dolayısıyla, nasıl Beni tanıyan ve kurtulacak olanlar bir avantaja sahipse, ben de tüm din ve mezheplerden tüm ruhlara, Zamanım gelmeden önce onlara Hakikati gösterme avantajını vereceğim. 

Her zaman Sadeliğimi hatırla. Size gerçeği basit yollarla öğretiyorum. Sizi sevdiğim gibi, birbirinizi sevmeyi de öğrettim. Eğer birbirinizi severseniz ve birbirinize size gösterdiğim gibi davranırsanız, benim olursunuz. Başkalarına sevgi ve saygı göstermezseniz ve birbirinizi Benim adımla yargılarsanız, o zaman Benim Öğretilerimin karmaşık olmadığını söyleyemezsiniz. Öyle olmalarına gerek yok, çünkü öğrettiğim her şeyin temelinde sevgi var. Kalplerinizde birbirinize karşı sevgi yoksa, o zaman Beni gerçekten sevemezsiniz. Sevgiyi inkar ettiğinizde, Beni her zaman inkar edersiniz. Benim Sözümü inkar ettiğinizde, o zaman Tanrı’nın Sevgisi kalbinizde gelişemez. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/22/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/22/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/22

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042224.cfm