Nefret, cinayet ve hayırseverliğin yokluğu yoğun bir şekilde artıyor ve günah, dünyayı orman yangını gibi sarmış durumda.

Gerçeği Kitap:
Nefret, cinayet ve hayırseverliğin yokluğu yoğun bir şekilde artıyor ve günah, dünyayı orman yangını gibi sarmış durumda.

29 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, Kutsal Ruh, Benim tarafımdan onaylanan bu ve diğer Misyonlar aracılığıyla pek çok kişinin ruhundaki İlahi Varlığını arttırırken, Şeytan’ın öfkesi yeryüzüne akıyor.

Nefret, cinayet ve hayırseverliğin yokluğu yoğun bir şekilde artıyor ve günah, dünyayı orman yangını gibi istila etti.

Büyük Dönüş Günü için hazırlık zamanı şimdi büyük bir dikkatle başlamalıdır. Siz sevgili takipçilerim, Çağrıma icabet ettikçe, imanınızı artıracağım ve her yerde çoğalacaksınız.

Bu Misyon, Babam aracılığıyla insanlığa, sizden önce gelen herkese verilen tüm talimatların doruk noktasıdır. Peygamberlerin başlangıçtan beri Rab’bin Günü’nü tarif ettiklerinde, bunun Benim Zamanım’a, son antlaşmayı yerine getireceğim zamana atıfta bulunduğunu bilmiyor musunuz?

Planım gelip, Çarmıhtaki Ölümüm aracılığıyla sizi günahın zincirlerinden kurtardığımda söz verdiğim sonsuz yaşamı size vermek. Bana karşı temkinli olanlarınız bilsin ki, sizi bunun gibi bir Görevde asla kandıramam. Sizden ruhları kurtarmama, kötü olanla savaşmama yardım etmenizi veya sizi dua etmeye teşvik etmenizi istemezdim, eğer şimdi sizi çağıran İsa’nız ben olmasaydım.

Zavallı küçüklerim, bir çölde yaşıyorsunuz, kendi eseriniz değil. Ben senin tek çıkış yolunum. Şimdi Beni takip etmezseniz, dolaşarak, kaybolarak ve dikkatiniz dağılarak zaman kaybedeceksiniz.  İnancınız ancak Kutsal Ayinler aracılığıyla güçlü tutulabilir. İnancını koru ve Beni takip et .

Tüm istediğim bu.

O zaman ruhların kurtuluşu için dua edin.

Bunları kabul etmediğiniz için sizi asla kınamayacağım, Kutsal Mesajlarım. Ama Kutsal Ruh’un Gücü tarafından size verilen Tanrı Sözü’ne karşı küfrederseniz, sizi asla affetmeyeceğim.

Mesajlarıma inanmıyorsanız, uzaklaşın ve Bana bağlılığınıza devam edin.

Sevgili öğrencilerim, Allah’ın düşmanlarına karşı büyük bir ordu ve güçlü bir savunma oluşturmak için hızla hareket edeceksiniz. Bunun gücü arttıkça, mümkün olduğu kadar çok mukaddes kullarımı sana yardım etmeleri için teşvik et. Ne kadar direnişle karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, yine de ihtiyacı olanlara günlük Ayin ve Kutsal Komünyon Ayini sağlamaları önemlidir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/29/the-rise-of-hatred-murder-and-lack-of-charity-is-intense-and-sin-has-infested-the-earth-like-wildfire/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/29/the-rise-of-hatred-murder-and-lack-of-charity-is-intense-and-sin-has-infested-the-earth-like-wildfire/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/29

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012923.cfm