Yakında, küfür anlamını yasaklayacak bir yasa çıkaracaklar.

Gerçeği Kitap:
Yakında, küfür anlamını yasaklayacak bir yasa çıkaracaklar.

28 Ocak 2013sevgi ve merhamet babası

Sevgili kızım, öğrencilerime Kutsal Sözüme bağlılıklarından asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyle.

Ateizmin büyümesi, yalnızca Tanrı’dan veya O’nun yönettiği kanunlardan bahsetmenin öfkeye neden olduğu anlamına gelir . Hayatınızda Tanrı’nın rolünden bahsetmek adeta bir küfür haline geldi.

Yakında, Tanrı’ya olan her türlü bağlılığı ortadan kaldırmak için küfür anlamını yasaklayacak bir yasa çıkaracaklar.

Siz, zavallı takipçilerim, Benim Adım’da sesinizi yükseltmekte zorlanacaksınız. Sana hakaret edecekler ve Benim hakkımda korkunç şeyler söyleyecekler, yine de beni savunamayacaksın.

Halkı Beni onurlandıran Hıristiyan ülkelerin, Öğretilerime meydan okuyacak bu yasaların yaratılması nedeniyle Hıristiyanlıklarını ilan etmelerine izin verilmeyecek.

Pek çok kişi Beni tanımak istemiyor. Bunu yapanlarınız zulüm görecek. Bununla, Bana her dua etmeye çalıştığınızda mahremiyetinizin kesintiye uğrayacağını kastediyorum. Ayinleri her almaya çalıştığınızda, bunlara erişim zorlaşacaktır.

Ardından, Dua Grupları kurduğunuzda size durmanız söylenecektir. Her grup, sadece belirli çevreler arasında muhalefet bulmayacak, bunun sonucunda oluşacak meyveleri bozmak için sahtekarların aralarına sızmaya çalışacaktır.

Bana, Haçlı Seferi Dua Gruplarıma veya Mesajlarıma bağlılığınızda daha önce hiç böyle bir muhalefet görmeyeceksiniz.

Pek çok rahip ve din adamı Çağrıma hızla cevap veriyor, çünkü Beni tanıyorlar ve Sesimi tanıyorlar. Böylece, emanet edildikleri ruhları hazırlama talebim kabul edileceğinden, birçokları çağrılmaya devam edecek.

Ancak sayıları arttıkça, çevrelerindeki diğerleri öfke ve kınama ile yükselecekler. Bana olan sevgileri yüzünden acı çekecekler. Düşmanları, Beni seven, fakat biat ettikleri başkaları tarafından saptırılan kimselerden oluşacaktır. Başkaları beni suçlamak için kötü ruh tarafından ayartılacak. Bunu Planımı engellemek, Babamın ruhları kurtarma İradesini yerine getirmek ve Tanrı’nın tüm çocuklarını O’nun Yeni Cennetinde kucaklamak için yapacaklar.

Bu tür çabalara direnmeli, ancak her zaman onurlu kalmalısınız. Kendilerinden önceki Yahuda gibi Beni bir yanağımdan öperken diğer yanağımla Bana ihanet edecek olan kutsal kullarım için dua etmeye devam edin.

Bu azap sırasında yanınızda kalacağım, çünkü benim öğrencilerim olduğunu iddia edenlerin ağızlarından dökülecek zehir sizi bile şaşırtacak.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/01/28/soon-they-will-pass-a-law-which-will-outlaw-the-meaning-of-blasphemy/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/01/28/soon-they-will-pass-a-law-which-will-outlaw-the-meaning-of-blasphemy/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/01/28

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012823.cfm