Ebedi krallığıma giden yol keskin taşlar ve kayalarla dolu

Gerçeği Kitap:

Ebedi krallığıma giden yol keskin taşlar ve kayalarla dolu

4 Kasım 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, hiç kimse, hakkı için savaşmadan inancında güçlü kalabileceğini düşünmesin.

Allah’a olan inancınızı engelleyen birçok engel vardır ve sadece duada sebat edenler, Allah’a olan aşklarının ateşini ruhlarında tutuşturabilir.

Ebedi krallığıma giden yol keskin taşlar ve kayalarla dolu. Çıplak ayakla kilometrelerce yürümek gibi, her kesiği, her keskin acıyı yaşadığın, attığın her adımda tökezleyeceğin yerde. Bu yüzden birçok iyi niyetli ruh yol kenarına düşer, çünkü yolculuk çok çetindir.

Beni takip ettiğinizde yolculuğunuz her zaman acı verici olacaktır. “İsa acımı al, beni iyileştir ve çarmıhımı al” diyene kadar asla kolay olmayacak.

Ancak o zaman şanlı krallığıma olan yolculuğumu takip etmeyi daha kolay bulacaksınız.

Çarmıha Gerilme, şimdi, Tanrı’yı ​​seven herkes tarafından son güne kadar her aşamada deneyimlenecektir.

İkinci Gelişime giden yolda, Hıristiyanlar ve En Yüce Tanrı olan Babamı seven herkes, Tutkumun çektiği acıya katlanmak zorunda kalacaklar.

Tanrı’nın var olmadığı suçlamalarıyla başlayacak
.

Tanrı’nın Oğlu olarak suçlandım. Bu sefer, Yüce Allah reddedilecek.

Tüm bu inananlar, geçmiş zamanların pagan yasaları getirileceği için kırbaçlanacak ve zulüm görecek. Yine de, Rab’bin yollarını bilmeyen birçok insan, bu tür kötülüğe kulak asmayacak, kişisel zevklerinin peşinde olacaklar.

O zaman, tek Gerçek Tanrı’ya alenen bağlılık göstermeye cüret edenlere verilecek cezalar olacaktır. Bunlara müsamaha gösterilmeyecek ve Babamı onurlandırmak için saklanmak zorunda kalacaklar.

Günlük Kurbanlar, Ayinler, önceden bildirildiği gibi sonunda sona erecek, çünkü sahte peygamber yeni bir Ayin biçiminin yapılacağını ilan edecek ve eski biçimin artık geçerli olmayacağını söyleyecektir.

Kutsal Efkaristiya’daki Varlığım sürgün edilecek ve Yaşam Gıdası artık Tanrı’nın çocuklarını beslemeyecek. Ve sonra Tanrı’nın Adıyla konuştuklarını söylemeye cüret eden putperestlerin üzerine Tanrı’nın Eli inecek. Canavara bağlılıkları birçok kişiyi etkileyecek ve yanlış yönlendirilenleri karanlığın hapishanesine götürecek.

Bölünmeler artacak, sonunda onlar, yani tüm Tanrı’nın çocukları bir seçim yapmak zorunda kalacak. Ya Allah’ın adıyla konuştuğunu söyleyen sahte peygamberin takdim ettiği sahte yanılsamaya uyacaklar ya da Hakk’a uyacaklar.

Canavarı temsil edecek sahte rahiplerin bu baskısına dayanacak kadar güçlü olacağınıza asla inanmayın. Onların etkisi büyük olacak. Benim yardımım olmadan, Öğretilerime sırt çevirmek sizi cezbedecektir.

Bu zamanlar gelmeden uyanın. Yardımım için her gün Beni arayın.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/11/04/the-road-to-my-eternal-kingdom-is-riddled-with-sharp-stones-and-boulders/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/04/the-road-to-my-eternal-kingdom-is-riddled-with-sharp-stones-and-boulders/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/04

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110422.cfm