Bu nedenle, her günah işlediğinizde Tanrı’nın bağışlanmasını dilemelisiniz.

Gerçeği Kitap:

Yakında günah artık olmayacak. Günah belası geçmişte kalacak

3 Kasım 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, canlar Benden uzaklaştığında ve günaha yenik düştüklerinde Benden asla korkmasınlar.

Sevgili takipçilerim, günah işler işlemez hemen Bana dönmelisiniz.

Bir günah işledikten sonra Bana koşmaktan asla utanma ve utanma. Benimle tekrar yürüme gücünü kazanmanın tek yolu budur.

Bana dönmez ve onun yerine Benden kaçarsan, daha da zayıflarsın ve kendini her gün kötü olanın önüne koyduğu ayartmalara maruz bırakırsın.

Günah, her çocuğun doğuştan sahip olduğu bir şeydir. Orijinal günah, Vaftiz Ayini aracılığıyla ortadan kaldırılmalıdır. O zaman bile, insanlık Şeytan’ın egemenliği altında kaldığı sürece ruhlar hala ayartılacaktır.

Kendinizi günahtan kurtarmak basittir. İlk önce, ne zaman günah işlediğini yüreğinde bileceksin. Bugün dünyadaki birçok insan günahı önemsiz olarak görüyor. Ancak insanlar günah işledikten sonra neler hissettiklerini açıkça itiraf etselerdi, iç huzurlarının ikiye bölündüğünü görürdünüz.

Günah, şehvetlerini yalnızca günah tatmin edecek kadar kararıncaya kadar çoğu ruh tarafından hissedilir. Bu nedenle, her günah işlediğinizde Tanrı’nın bağışlanmasını dilemelisiniz. Bunu yapmazsanız, günah içinizde iltihaplanır ve ayartmaya karşı direnmekte daha zorlanırsınız.

Kalbinizde pişmanlık hissettiğinizde, size yardım etmem için sevgili İsa’nız Beni çağırın .

Kutsal Ruh’a karşı sövme günahı dışında hiçbir günah affedilemez. İşlediğin günahlardan dolayı ne kadar utansan da beni daima yardımına çağır.

Kalbim Tanrı’nın tüm çocuklarına gidiyor. Siz O’nun değerli eserisiniz ve O hepinizi günahlarınıza rağmen seviyor. Her günah işlediğinde, kurtuluşu arayarak günahla savaş.

Yakında günah artık olmayacak. Günah belası geçmişte kalacak.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/11/03/soon-sin-will-be-no-more-the-scourge-of-sin-will-be-a-thing-of-the-past/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/03/soon-sin-will-be-no-more-the-scourge-of-sin-will-be-a-thing-of-the-past/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/03

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/110322.cfm