Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele

„…Egyes templomokban, talán a hívek megszoktatása érdekében, már használatban van az új Misekönyv , de az újdonságok hatályba lépésének időpontja jövő november 29. A tradicionalisták számára ez egy újabb fordulópont, amely a politikailag korrektek kielégítésére hivatott, de például a Miatyánk témájában Joseph Ratzinger is egyetértett abban, hogy olyan módosításra van szükség, amely tiszteletben tartja a doktrínát és a filológiát. Végül is, hogyan vezethet Isten „kísértésbe”? Az ezt megelőző pápaság idején a főegyháziak is elgondolkodtak ezen.”

https://www-ilgiornale-it.translate.goog/news/cronache/ecco-regole-messa-bergoglio-cosa-cambia-adesso-1904808.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/ecco-regole-messa-bergoglio-cosa-cambia-adesso-1904808.html

 

Az új misekönyvvel tettek tönkre mindent

https://www.youtube.com/watch?v=RPorr02o6X0

 

 

 

IT:

“IL NUOVO MESSALE ITALIANO. L’ ANTI-MESSA DELLA FALSA CHIESA DI BERGOGLIO. V PARTE

https://www.youtube.com/watch?v=el5ggi3CUPI

 

https://tvzap.it/social/papa-francesco-deciso-cambia-messa-annuncio/

 

 

https://www.ilfattoquotidiano.it/2020/11/22/dal-29-novembre-cambia-la-messa-dal-padre-nostro-al-gloria-ecco-tutte-le-modifiche/6012253/

 


Igazság Könyve:

Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele

  1. november 4. hétfő, 17:45

 

Drága, szeretett leányom, senki se gondolja azt, hogy erős maradhat a hitében anélkül, hogy ezért a jogért ne kellene harcolnia.

Sok akadály van, melyek az Istenbe vetett hitet gátolják, és csak azok tarthatják égve szívükben az Isten iránti szeretetük lángját, akik kitartanak az imában.

Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele. Ez olyan, mintha mérföldeken keresztül mezítláb járnátok, ahol minden vágást, minden éles fájdalmat megtapasztaltok, és ahol minden megtett lépésnél megbotlotok. Ezért van az, hogy sok jó szándékú lélek esik el az út szélén, mivel az út annyira küzdelmes.

Amikor Engem követtek, utazásotok mindig fájdalmas lesz. Sohasem lesz könnyű, amíg azt nem mondjátok: „Jézus vedd el fájdalmamat, gyógyíts meg engem, és vedd el keresztemet.”

Csak ezután fogjátok könnyebbnek érezni, hogy kövessétek Utamat, mely Dicsőséges Királyságomhoz vezet.

A keresztre feszítés minden egyes szakaszát meg fogja tapasztalni mindenki, aki szereti Istent, egészen az utolsó napig.

A Második Eljövetelemig vezető szakaszban, a keresztényeknek és mindazoknak, akik a Legmagasságosabb Istent szeretik, a Passióm szenvedését kell elviselniük.

Vádaskodásokkal fog kezdődni, hogy Isten nem létezik.

Engem elutasítottak, mint Isten Fiát. Ez alkalommal a Legmagasságosabb Istent fogják elutasítani.

Minden hívőt meg fognak ostorozni, és üldözni fognak, amikor bevezetik az elmúlt idők pogány törvényeit. Mégis sokan az emberek közül, akik nem ismerik az Úr útjait, nem fognak figyelni az ilyen gonoszságokra, mert nagyon el lesznek foglalva a személyes örömeik keresésével.

Aztán büntetéseket fognak kiszabni azokra, akik a nyilvánosság előtt hűséget mernek mutatni az egy Igaz Isten iránt. Őket nem fogják megtűrni, és el kell majd rejtőzniük ahhoz, hogy Atyámat tisztelhessék.

A mindennapi áldozatok, a szentmisék végül meg fognak szűnni (1) – amint az meg volt jövendölve –, mert a Hamis Próféta azt fogja mondani, hogy egy új formájú szentmisét kell ünnepelni, mert a régi formájú már nem megfelelő. (2)

Jelenlétemet a Szent Eukarisztiából száműzik, és az Élet Tápláléka többé már nem fogja táplálni Isten gyermekeit. Ekkor Isten Keze le fog majd csapni azokra a pogányokra, akik azt merik állítani, hogy ők Isten Nevében beszélnek. Hűségük a fenevad iránt sokakat fog befolyásolni, és vezetni fogják azokat, akik félre voltak vezetve a sötétség börtönében.

A szakadás növekedni fog, míg végül Isten minden gyermekének választania kell: vagy a hamis illúziót fogják követni, amit a Hamis Próféta fog bemutatni – aki azt fogja állítani, hogy Isten Nevében beszél -, vagy az Igazságot.

Soha ne higgyétek, hogy elég erősek lesztek ahhoz, hogy ellenálljatok a hamis papok nyomásának, akik a fenevadat fogják képviselni. Nagy lesz az ő befolyásuk. A segítségem nélkül kísérteni fognak benneteket, hogy fordítsatok hátat tanításaimnak.

Ébredjetek fel, még mielőtt ezek az idők bekövetkeznének. Mindennap hívjatok Engem, hogy segítséget kapjatok Tőlem.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-ut-orok-kiralysagom-fele-eles-kovekkel-es-sziklakkal-van-tele

 

 

(1)

„…11Attól az időtől kezdve, amint megszűnik a mindennapi áldozat, és felállítják a vészt hozó undokságot, ezerkétszázkilencven nap lesz. 12Boldog, aki bízni tud, és megéri az ezerháromszázharmincötödik napot. …”
https://szentiras.hu/SZIT/D%C3%A1n%2012,11

 

1335. Never before, since My Crucifixion, has Christianity endured such persecution”

http://jesushabla.org/index.php/the-book-of-the-truth-2015/2710-the-book-of-truth-1335-never-before-since-my-crucifixion-has-christianity-endured-such-persecution

 

http://jesushabla.org/index.php/the-book-of-the-truth-2015

 

 

https://masodikeljovetel.hu/soha-ezelott-keresztre-feszitesem-ota-nem-szenvedett-el-ekkora-uldoztetest-keresztenyseg

 

 

 

 

https://szentiras.hu/SZIT/D%C3%A1n%2012,11

 

Igaz élet Istenben:

„… Amikor meglátjátok a vészt hozó undokságot szentélyemben, amelyről Dániel próféta beszélt, meg fogjátok tudni,
hogy ez a végső idők jele.

Vigyázzatok! Mindezt azért mondom el előre nektek, mert azt akarom, hogy bízzatok bennem, Istenetekben, amikor a nagy
szorongattatás ideje elér titeket!
Meg foglak látogatni benneteket.
Már közeledik nagy visszatérésem órája, és jaj azoknak a kereskedőknek, akik azért küzdenek, hogy szörnyű pusztulást hozzanak szentélyembe,
és megszüntessék Örök Áldozatomat azáltal, hogy enni kényszerítenek benneteket mocskos ételükből! “
http://www.tlig.org/hu/humsg/hum565.html

 

https://uzenetblogol.blog.hu/2016/05/08/a_nagyfigyelmeztetes_esemenyevel_kapcsolatos_uzenetreszek

 

 

(2)

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/11/04

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-11-04

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat