Şimdiye kadar dünyada hiç görülmemiş büyüklükteki büyük cezaları hafifletilebilir.

Gerçeği Kitap:

Şimdiye kadar dünyada hiç görülmemiş büyüklükteki büyük cezaları hafifletilebilir.

29 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım kızım, daha önce de söylediğim gibi, babamın Eli artık sadece ABD’de değil, diğer ülkelerde de cezaya çarptırıldığı için değişim dalgası başladı.

Bütün bu ekolojik çalkantılar, insanlık arınıncaya kadar her yerde devam edecek.

Allah’ı inkar eden ruhların, başkalarının cömertliği ve dualarıyla cehennem ateşinden kurtulmaları için dua etmelisiniz.

Bu işaretler, insanlığa zamanın gerçekten değiştiğini göstermek içindir. İkinci Gelişin gerçekleşmesini sağlamak için dünya saflaştırılana kadar hiçbir şey aynı olmayacak ve olamaz.

Şu anda, günah dünyayı harap ettiğinde, Mesih’i almaya layık değildir.

Bu alametler ahir zamanın ey müritlerimdir ve siz ruhlarınızı hazırlamalısınız.

Çok yakında, babamın Eli’ni görmezden gelebilecek taş kalpli ateistler de dahil olmak üzere çok az kişi olacak.

Ancak O’nun, dünyada şimdiye kadar görülmemiş büyüklükteki büyük cezaları, dualarınızla hafifletilebilir ve zayıflatılabilir.

Yine de insanlık Hakikati kabul edene kadar devam edeceklerdir.

Rab’bin günü, İkinci Geliş günü yaklaşıyor, ancak birçok olayın önce gerçekleşmesi gerekiyor.

Bu, güçlü imana sahip olanlar da dahil olmak üzere, Tanrı’nın tüm çocukları için zor bir zaman olacaktır . Yine de, İsa’ları olan Bana sevgi ve sadakat gösterenlerin çoğu huzur içinde olacak, çünkü onları Yeni Cennetime getirmeye geldiğimi biliyorlar.

Bu Yeni Krallığın refahı aranmalı ve bu büyük Armağan için özlem duymalısınız.

Güçlü ol ve Bana güven. Babamın korkunç eylemler planlayanları cezalandırması gerektiğini anlamalısınız. Eylemlerini durdurmaya söz verdi ve onlar süpürülecek.

Kimin Gücünün yürürlükte olduğu konusunda insanlığın şüpheye düşmemesi için artık dünyanın her köşesinde alametler görülecektir.

Böyle bir Gücü ancak Tanrı emreder. Başka herhangi bir güç kısa ömürlü olacaktır. Allah’ın Gücü Kadir’dir ve hiç kimse görünen ve görünmeyen her şeyi yaratan ve yaratana galip gelemez.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/29/his-great-chastisements-of-a-magnitude-never-witnessed-in-the-world-before-now-can-be-mitigated/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/29/his-great-chastisements-of-a-magnitude-never-witnessed-in-the-world-before-now-can-be-mitigated/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/29

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102922.cfm