1003_alone_

Dünyanın bu zamanında, sadece Bana, senin İsa’na olan inancın zikredilmesi bile utanç yaratıyor

Gerçeği Kitap:

Dünyanın bu zamanında, sadece Bana, senin İsa’na olan inancın zikredilmesi bile utanç yaratıyor

30 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, benim adıma çektiğin ıstırabın bu Görevin son gününe kadar devam edeceğini şimdiye kadar bilmelisin.

Bunu duymak senin için zor, ama şunu bil. Bu Görev, sizden önce gelen tüm Görevlerin en zorudur. Vahşi doğaya atılacaksınız ve kendinizi izole ve yalnız hissedeceksiniz. Sesiniz görmezden gelinecek, ancak Kutsal Sözüm milyonların kalbine dokunacak.

Kutsal İrademe her zaman kulak verilecek, ancak sık sık yeterince güçlü olmayacağınızı hissedeceksiniz.

Bana olan güveninizden dolayı zayıflığınız gücünüzdür. Bu yüzden seni asla terk etmeyeceğim veya seni başkalarının yardımı olmadan bırakmayacağım. Ancak bu Görevde yalnız yürüyeceksiniz. Tek yoldaşın Ben olacağım. Acılarımızı bir bütün olarak birleştiriyorum.

Sen, kızım, her zaman tahammül lütuflarıma ihtiyacın olacak. Bu Göreve katlanmak ve Kutsal Sözümü nankör bir dünyaya ilan etmek kolay olmayacak. Büyük bir kararlılık ve cesaret duygusu gerektirecektir.

Bu, Beni sevenler de dahil olmak üzere, ancak bu Mesajları kabul etmeyen tüm öğrencilerim için geçerlidir.

Görevin bu bölümünde karşılaşacağınız engeller hepiniz için artacaktır, benim fedakar ordum.

Beni takip ettiğinizde acı çekeceğinizi haysiyetle kabul etmelisiniz. Çok az ruh, Benim Öğretilerime uyum sağlayan herkesi etkileyen ıstırabın üstesinden gelebilir.

Dünyanın bu zamanında, sadece Bana, senin İsa’na olan inancın bahsi bile utanç yaratıyor.

Bana olan bağlılığınız alenen ilan edildiğinde bu sadece size rahatsızlık vermekle kalmaz; Benim yüzümden acı çekeceksin.

Unutma, acı çekmek özel bir lütuftur. Dayanmak çok zor ve birçok can bu yüzden Benden yüz çeviriyor. Ama şunu hatırlamalısın. Benim adıma acı çektiğin zaman seni tutacağım ve lütuflarımı üzerinize dökeceğim. Çektiğiniz acılara rağmen, bu size ruhen bir huzur getirecektir.

Lütfen kızım, asla pes etme. Asla terk edilmiş hissetme çünkü yalnız hissettiğinde daha da yakınım. Bu işkence zamanlarında sana daha da yakınım. Sevgili Annemden ve tüm azizlerden yardımınıza gelmelerini isteyerek elde edebileceğiniz tüm yardımları istemeye devam etmelisiniz.

Çok yakında, ıstıraptaki artışın, kötü olanın bu Misyona muhalefetinin doğrudan bir sonucu olduğunu kabul edeceksiniz. Savaşı sona erdiği için son derece korkmuştur. Bu kurtuluş Misyonu aracılığıyla kurtarılan ruhlardan dolayı sizden nefret ediyor.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/30/at-this-time-in-the-world-the-mere-mention-of-a-belief-in-me-your-jesus-creates-embarrassment/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/30/at-this-time-in-the-world-the-mere-mention-of-a-belief-in-me-your-jesus-creates-embarrassment/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/30

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/103022.cfm