Az Ő nagy büntetését, melynek nagysága eddig még sohasem volt tapasztalható a világban, csökkenteni lehet

Igazság Könyve:

Az Ő nagy büntetését, melynek nagysága eddig még sohasem volt tapasztalható a világban, csökkenteni lehet

  1. október 29. 15:30

 

Drága, szeretett leányom, amint azt már mondtam neked, a változás folyamata megkezdődött, mivel Atyám keze most büntetésként sújt le, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem más országokban is.

Mindezek az ökológiai megrázkódtatások folytatódni fognak mindenhol, egészen addig, amíg az emberiség meg nem tisztult.

Nektek imádkoznotok kell, hogy azok a lelkek, akik Istent elutasítják, megmenekülhessenek a Pokol tűzétől mások nagylelkű imái által.

Ezek a jelek azért vannak, hogy megmutassák az emberiségnek, hogy az idők valóban megváltoztak. Semmi sem fog és nem is tud ugyanaz maradni, egészen addig, amíg a Föld meg nem tisztul, hogy lehetővé tegye Második Eljövetelem megtörténését.

Ebben a pillanatban, miközben a bűn burjánzik a Földön, az nem méltó a Messiás fogadására.

Ezek a végidők jelei, követőim, és nektek fel kell készítenetek a lelketeket.

Hamarosan kevesen lesznek olyanok, beleértve a kőszívű ateistákat is, akik az Atya Kezét szándékosan figyelmen kívül fogják hagyni.

Azonban nagy büntetését, melynek nagysága eddig még sohasem volt tapasztalható a világban, csökkenteni és enyhíteni lehet imáitok által.

Mindazonáltal ezek a büntetések addig fognak folytatódni, amíg az emberiség el nem fogadja az Igazságot.

Az Úr napja, a Második Eljövetel napja egyre közeledik, bár előbb még sok eseménynek kell megtörténnie.

Ez egy nehéz időszak lesz Isten minden gyermeke számára, beleértve az erős hitűeket is. Mégis sokan, akik szeretettel és hűséggel vannak Irántam, Jézusuk iránt, békességben lesznek, mert tudják, hogy eljövök, hogy elvigyem őket Új Paradicsomomba.

Nektek törekednetek kell az Új Királyság jólétére, és vágyódnotok kell erre a nagy Ajándékra.

Legyetek erősek, és bízzatok Bennem. Nektek meg kell értenetek, hogy Atyámnak meg kell büntetnie azokat, akik szörnyű tetteket terveznek. Ő megígérte, hogy véget vet tevékenységeiknek, és elsöpri őket.

A jelek a Föld minden sarkában láthatóak lesznek annak biztosítására, hogy az emberiségnek ne legyen kétsége afelől, hogy kinek a hatalma erőteljes.

Csak Isten parancsainak van ilyen hatalma. Minden más hatalom rövid életű lesz. Isten hatalma mindenható, és senki sem fogja legyőzni soha a minden látható és láthatatlan dolog Teremtőjét.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/az-o-nagy-bunteteset-melynek-nagysaga-eddig-meg-sohasem-volt-tapasztalhato-vilagban-csokkenteni

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/29

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-29

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat