Baba Tanrı: Yalancıların bulaştırdığı masum ruhları kurtarmak için kötüleri cezalandırıyorum.

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Yalancıların bulaştırdığı masum ruhları kurtarmak için kötüleri cezalandırıyorum.

28 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, İlahi Bilgi, Çocuklarımdan sadece birkaçı tarafından kavranıyor ve o zaman bile, onların bilmelerine izin verdiğim çok şey var.

Kutsal Sözümü anlamak birçokları için zordur ve yine de çok basittir.

Çocuklarımı seviyorum, ama Adem ve Havva İlahi Krallığım üzerindeki haklarını kaybettiklerinde onlar Benden alındı. Kıskanç bir yılan tarafından ayartıldı – her şeref ve lütuf verilmiş olan – Çocuklarım, yeryüzündeki Görkemli Krallık’a sırtlarını döndüler.

Ebedi hayata sırtlarını döndüler ve bu yüzden nesilden nesile bütün çocukları acı çekti.

Daha sonra Oğlum, Çocuklarımı Günahtan kurtararak sonsuz Cehennemden kurtarmak için gönderildi. Şimdi O, olması gereken orijinal Cenneti yeryüzüne yerleştirmek için gelecektir.

Kızım, ruhlar için savaşın başlaması için şimdi hazırlıklar yapılıyor.

Çocuklarıma onlara özel lütuflar bahşettiğimi söyleyin.

Bu lütuflar, cezaları hafifletmek için dua ettiklerinde onlara ekstra güç verecektir. Çocuklarımın duaları ve istekleri aracılığıyla, sadece Beni gücendiren kafirlerin ruhlarını kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda canavar adına konuşanları durdurmak için düşecek olan Elimi de durdurabilirler.

Çocuklarımı sefil bir kalple cezalandırıyorum. Bunu sadece korkunç kötülüğe neden olanları cezalandırmak için değil, aynı zamanda onların yalanlarıyla ruhları çalmalarını engellemek için yapıyorum.

Kötüleri cezalandırdığım şey, yalancıların bulaştırdığı masum ruhları kurtarmaktır.

Çocuklarım herkesin iyiliği için güçlü olmalı.

Dua, canavarı öldürecek silah olacak. Savaş yoluyla, yüksek mevkilerde seçilmişlerin ya da yeryüzündeki kiliselerimi yönetenlerin gücü sayesinde istila sona ermeyecektir. En Yüce Tanrı olan Bana sadık olanların ve Oğlum İsa Mesih’i Kurtarıcı olarak kabul edenlerin imanı sayesinde dünya kurtulacak.

Sizler, benim sadık çocuklarım, tüm çocuklarımın kurtuluşunun anahtarı olacaksınız. Dualarınız duyulacak. Günahkarları kurtarmak için istekleriniz yanıtlanacak.

Seni seviyorum. Oğluma gösterdiğin sevgi için teşekkür ediyor ve seni kutsuyorum.

seni seven baban

Allah en yüce

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/28/god-the-father-it-is-to-save-the-innocent-souls-infected-by-liars-that-i-punish-the-wicked/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/28/god-the-father-it-is-to-save-the-innocent-souls-infected-by-liars-that-i-punish-the-wicked/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/28

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102822.cfm