0827_szorongás_2

Gelecek korkusunun seni ezmesine izin vermemelisin, çünkü bu benim arzum değil.

Gelecek korkusunun seni ezmesine izin vermemelisin, çünkü bu benim arzum değil.

21 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Canım kızım, Mesajlarımı kabul eden pek çok insan dünyanın geleceği hakkında gereksiz yere endişeleniyor. Bu anlaşılabilir.

Ruhları kurtarmak için her şeyi bırakıp günlük hayatlarını görmezden gelmeleri, işlerini, ailelerini veya sevdiklerini ihmal etmeleri gerektiğini asla hissetmemelidirler.

Ben, senin İsa’n, her zaman Kendime bakacağım. Benden korkacak bir şeyiniz yok. Tek istediğim ruhları kurtarmak için dualarınız.

Gelecek korkusunun sizi ezmesine izin vermemelisiniz, çünkü bu benim arzum değil.

Bununla birlikte, bu Mesajlarda size talimat verdiğim gibi, dua ve kurban zamanınızı bekliyorum. Günlük hayatınıza devam edin, ancak Kutsal Sözüm hayata bakışınızı sonsuza dek değiştirecektir.

Dünya malları için asla aynı şeyi hissetmeyeceksiniz; onları geçmişte görüntülediğiniz şekilde. Hayatınızın bir parçası olmaya devam ederken, artık hayatınızın efendisi olmayacaklar.

İki efendiye hizmet edemeyeceğinizi hatırlamalısınız, çünkü bir tane vardır ve o da Tanrı’dır.

Öğrencilerimin Beni takip etmek için her şeyden vazgeçmelerini beklemiyorum. Takipçilerimin Mesajlarıma uymak için günlük sorumluluklarından uzaklaşmalarını beklemiyorum. Hayır, tek istediğim senin aşkın. Allah’ın kanunlarına uymalısınız. Öğretilerime göre hayatınızı yaşayın. Sakramentleri onurlandırın. Birbirinize sevgi gösterin ve kendilerine yardım etmeyenlerin ruhları için dua edin.

Merhametimin büyük olduğunu ve insanlığa olan sevgimin canavarın yaptıklarını ve bu dünyada çektirdiği korkunç ıstırabı yeneceğini bilerek barış içinde gidin.

Huzur içinde ol. Seni kutsuyorum.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/21/you-must-not-allow-fear-of-the-future-to-overwhelm-you-for-that-is-not-my-desire/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/21/you-must-not-allow-fear-of-the-future-to-overwhelm-you-for-that-is-not-my-desire/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/22

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102222.cfm