Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm Tanrı’nın çocuklarına seslenmek istiyorum.

Gerçeği Kitap:

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm Tanrı’nın çocuklarına seslenmek istiyorum.

23 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Tanrı’nın tüm çocuklarını inançları için dua etmeye çağırmak istiyorum.

Tıpkı diğer Hıristiyan ülkelerde olduğu gibi, inancınız saldırıya uğrayacak ve Ben’in, İsa’nızın tüm izlerini silmek için her türlü girişimde bulunulacaktır.

Mümkün olduğu kadar çok Dua Grubu oluşturmalısınız, böylece Kutsal Kalbim aracılığıyla birleşerek bu tür zulme dayanma lütufları size verilecektir.

Babamı onurlandıran diğer dinlerle birlikte Hıristiyan inancı da zamanla yasaklanacak.

Siz sevgili takipçilerim, Göklerden korunacaksınız, ama güç için dua etmelisiniz, çünkü demokrasinin değişimi baş aşağı dönmek üzere.

Demokrasi yoluyla özgürlüğü ilan eden dünyanın en büyük ulusu olarak, yakında Hıristiyan olma hakkınız reddedilecek.

Bu hak, her ne kadar size verilmese de, demokratik bir hamle olarak görülecektir. Yakında ulusunuza tanıtılacak olan bu yeni yasalar, herkesin tek dünya dini altında korunması için kapsayıcı yasalar olarak görülecektir.

Bu yasalar Kutsal İsmime saygısızlık edecek, ama ben seni terk etmeyeceğim. Sana ihtiyacın olan tüm yardımı vereceğim. Tek yapman gereken Bana sormak.

Hristiyan Kiliselerinin devrilme zamanı yaklaştığı için sizi izliyor ve koruyorum.

Kapanabilirler çocuklarım; Sakramentlerimi kurcala, böylece işe yaramaz hale gelsinler; kutsal kullarımı caydır ve sana zorbalık et, ama hiçbir faydası olmayacak. Onların gücü, imanınızın sadeliği, ruhunuzun alçakgönüllülüğü ve Bana, İsa’nıza olan sevginizle boy ölçüşemez.

sevgili Kurtarıcınız

İsa Mesih

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/23/i-wish-to-call-upon-all-of-gods-children-in-the-united-states-of-america/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/23/i-wish-to-call-upon-all-of-gods-children-in-the-united-states-of-america/

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/23

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102322.cfm