Yahudiler sonunda Gerçek Mesih’in geldiğini kabul edecekler.

https://www.youtube.com/results?search_query=jewish+worship+songs

—————-

Gerçeği Kitap:

Yahudiler sonunda Gerçek Mesih’in geldiğini kabul edecekler.

20 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, İkinci Gelişim, Antlaşmamın yerine getirilmesinin son bölümü olacak. Bu Antlaşma, Yeni Kudüs’ün doğuşunu görecek.

Bu Yeni Yeruşalim, Rab’bin Sözünü kabul eden tüm Tanrı’nın çocuklarının birleşmesini simgeleyecektir.

Yahudiler için, sonunda Gerçek Mesih’in, arzu ettikleri kurtuluşu onlara getirmek için geldiğini kabul edecekler.

Ben, İsa Mesih, Davut soyundan, tek Gerçek Tanrı’nın Kutsal İradesine göre Kurtarıcı olarak geleceğim.

İlk kez beden olarak gelen Tanrı’nın Oğlu Beni reddettiler. Bu sefer Göklerden geleceğim ve Seçilmiş Halkımı Yeni Krallığımın armağanıyla saracağım.

Sonunda barış içinde olacaklar, çünkü Hakikat onlar tarafından görülecek ve Üçlü Tanrı’nın Varlığını kabul edecekler. Tek bir Tanrı vardır. Daha fazlası olamaz. Yine de Babamla birlik içindeyim. Ben tanrıyım. İnsanlığa Merhametimi göstermek ve onları nihai lanetten kurtarmak için bedene büründüm. Kutsal Ruhum aynı zamanda peygamberlerin ruhlarında tezahür ettiği ve Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını alevlendirdiği için tek Tanrı ile birlik içindedir.

Tek Gerçek Tanrı’ya inananlar da dahil olmak üzere pek çok insan İkinci Gelişime karşı şiddetle savaşacak. Geçmişte olduğu gibi, peygamberler aracılığıyla bildirildiği gibi Tanrı’nın Sözü’nü kabul etmeyeceklerdir.

Pek çok iyi ve sadık Hıristiyan, sonuna kadar Sözümü reddetmeye devam edecek.

Sözüm özellikle Katolik Kilisesi tarafından sorgulanacak ve parçalanacak. Ama şunu bil. İkinci Gelişimin zamanı yaklaşıyor ve Beni reddetmeye devam edenler ve Babama O’nun Krallığını yeryüzünde yaratmak için verdiğim söz bir yana bırakılacak.

Büyük Rahmetim indikten sonra, Hakikati kabul etmeyenlere her fırsat verildiğinde sabrım tükenecektir.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/20/for-the-jews-they-will-finally-accept-that-the-true-messiah-has-come/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/20/for-the-jews-they-will-finally-accept-that-the-true-messiah-has-come/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/20

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/102022.cfm