Vahiy Kitabında önceden bildirilen peygamberlikler başlamıştır.

Gerçeği Kitap:

Sayısız görücü ve peygamber için zor ve yalnız bir zamandır, çünkü her biri tek başına çalışır.

16 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, dünyaya peygamberlerimi gönderdim dediğimde, bu her birine belli bir görev verilmiş demektir. İki görev kesişmiyor.

Sayısız görücü ve peygamber için zor ve yalnız bir zamandır, çünkü her biri tek başına çalışır. Sen, kızım, sana söylediğim gibi son peygambersin. Mesajlarınızı aldığınızdan beri, şimdi ortaya çıkan ve Sözümü ilan ettiğini iddia eden hiç kimseye, Benim tarafımdan bu yetki verilmemiştir.

Birçok zavallı ruh, dikkat çekmeye ve bazı durumlarda, dünyaya ruhlarımı kurtarmaya yardım etmek için verilen bu Kutsal Mesajlardan uzaklaşmaya karar verdi.

Söyleyeceklerimi dinlemeleri için Tanrı’nın çocuklarına yalvarmaya geldim, ama onları Beni duymaya zorlayamam.

Tanrı’nın çocuklarına asla bir şey yapmalarını emredemem, çünkü bu mümkün değildir, çünkü onlara özgür irade Armağanı verilmiştir.

Tek istediğim, kalplerinizi açmanız ve Aşkımın ruhlarınızı doldurmasına izin vermeniz. Kötülük yapanlar da dahil hepinizin sizi sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Bu nedenle, kurtuluşunuz benim önceliğimdir. Her iki durumda da, Vahiy Kitabında önceden bildirilen peygamberlikler başlamıştır.

Talimatlarımı dinleyen ve çağrıma icabet edenler birçok canı kurtarabilir.

Arzum, her birinizin Bana gelip Yeni Cennetin Krallığında pay sahibi olmanızdır.

Katılaşmış günahkarları kınamıyorum ve onları kınamanızı da istemiyorum, çünkü bu sizin hakkınız değil. Bir başkasını mahkûm ettiğinizde, Tanrı’nın Adıyla konuşmazsınız. Başkalarını yargılamaya teşvik ederseniz, onları kınayarak Beni, İsa’nızı reddedersiniz.

Hepinizi bu zamanda tek bir sesi dinlemeye çağırıyorum. Kendinizi, ailelerinizi, arkadaşlarınızı ve komşularınızı kurtarmak istiyorsanız odaklanmanız gereken tek şey Sesim’dir. Şimdi, İtirafım, Uyarı’ya hazırlanmanız için size ve sevdiklerinize yardım etmek için tüm dualar aranıyor.

Artık zaman yakındır.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/16/it-is-a-difficult-and-lonely-time-for-the-numerous-seers-and-prophets-because-each-one-works-alone/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/16/it-is-a-difficult-and-lonely-time-for-the-numerous-seers-and-prophets-because-each-one-works-alone/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/16

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101622.cfm