Ahir zamanda hayatta kalanlar fiziksel bir ölümle ölmeyecekler

Gerçeği Kitap:

Ahir zamanda hayatta kalanlar fiziksel bir ölümle ölmeyecekler.

15 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, ölülerin diriltilmesiyle ilgili sırrın anlaşılması önemlidir.

Bedenen bir adam olarak öldüğümde, ölümlülüğünüzü yok ettim. Benim ölümüm seni sadece ölümden değil, ölümden sonra günahtan da kurtardı. Çarmıhtaki Ölümüm, Yeni Krallığım’da size ölümsüzlük armağanını verdi.

Bir erkek olarak öldüğüm için, ölümcül bir ölümle öldüm. Birisi öldüğünde, eğer lütuf halindeyse ölümsüz olacaklardır.

Ölümden dirildiğimde, bu Armağanı şimdi Cennette olan ve bir lütuf halinde ölenlere miras bıraktım. Yeni Cennetimde onlar kusursuz ölümsüz bedenler olacaklar. Yeryüzündekiler İkinci Gelişte göz açıp kapayıncaya kadar ölümsüz olacaklardır.

Habercimin borazanı çaldığında, ölüler ve isimleri Yaşayanlar Kitabında olanlar, Babam tarafından Bana vaat edilen Yeni Krallığımın 1000 yıllık Ebedi Yaşamının tadını çıkarmak için dirilecekler. Buna Yeni Cennet denir ve sonuna kadar ölümlü olan her şey artık olmayacaktır.

Benimle, İsa’nla birleşeceksin.

Ölüm artık önemli olmayacak, çünkü var olmayacak.

Şimdi size nihai kurtuluşumun Armağanı’nı getirdiğime göre, Beni dinlemelisiniz.

Dikkat edin ve bugün, tıpkı Nuh’un günlerinde olduğu gibi, eğlence dolu hevesli yaşamlarına kapılmış olanları, işaretleri görmezden gelmenin aptalca olacağını teşvik edin. Tıpkı Nuh’un günlerinde olduğu gibi, tufan geldiğinde dehşet içinde sürüklendiler. Bu sefer bunun olmasına izin verme.

Takipçilerime kapsamlı uyarılar verildi ama faydası yok. Sorun şu ki, Hakikati kabul edenler, Hakikati kabul etmeyenlerin arasına karışıyor ve bu onları etkiliyor.

Putperestlerden uzak durmalı ve onlar için dua etmelisiniz. Uzak durmazsanız, yalanlar ve kirli ruhlar tarafından baştan çıkarılacaksınız.
Bana direnenler, Benim korumamdan uzaklaşırlar. Yakında, yolsuzluk hayatlarının yavaş yavaş onları ele geçireceğini görecekler. Sonra Beni engellerler ve yalanın kölesi olurlar. Onların yanında kalırsan, sana da saldırılır.

O zaman kendinizi Gerçeği, Tanrı’nın Sözünü konuştuğunuz için özür dilerken bulacaksınız. İşte o aşamada, dünyanızdaki ayrımı açıkça göreceksiniz. Kutsal Ruh’tan aldığınız Armağan, içinde bulundukları tehlikeyi anında öğreneceğiniz anlamına gelecektir.

Gerçeği bilselerdi sana koşarlardı. Tanrı tarafından yaratılmış, maddi şeylerden yapılmış, putlaştırdıkları tüm sahte tanrılar için aynı klasik hatayı yaparlar. Maddi şeylerin harikasına taparlar ama Yaratıcılarını görmezden gelirler.

Yeni Barış Çağında, çok daha fazlasına, çok fazla mükemmelliğe sahip olacaklar. Yine de sırtlarını dönüyorlar.

Onları her zaman seveceğim ama onların Beni sevmemeleri, onlar için yarattığım yeni hayata giremeyecekleri anlamına geliyor.

Bu yeni yaşam iki nedenden dolayı yaratıldı ve mümkün oldu.

Bedende öldüğümde, ölümü yok ettim. Ölümden dirildiğimde, bedenin artık senin üzerinde hiçbir gücü olmadığında sana Ebedi Yaşam verdim.

Bu, Tanrı’nın tüm çocuklarına Sözümdür. Ahir zamanda hayatta kalanlar, fiziksel bir ölümle ölmeyeceklerdir. Onlar mübarek. Onlar anında My Glorious Body ile mistik birlik içinde mükemmel fiziksel bedenlere dönüştürülecekler.

İşte o zaman benim uğrumda ölenlerle, ölümden diriltilenlerle karşılaşacaklar. Hepsi Yeni Cennetimde yaşayacaklar.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/15/those-who-survive-at-the-end-time-will-not-die-a-physical-death/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/15/those-who-survive-at-the-end-time-will-not-die-a-physical-death/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/15

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/101522.cfm