a Jelenések Könyvében megjövendölt Próféciák beteljesedései elkezdődtek.

Igazság Könyve:

Ez egy nehéz és magányos idő számos látnok számára, mert mindegyik egyedül dolgozik

  1. október 16. kedd, 4:20

 

Drága, szeretett leányom, amikor azt mondom, hogy prófétákat küldök a világba, akkor ez azt jelenti, hogy mindegyik egy különleges küldetést kapott. Nincs két küldetés, mely keresztezné egymást.

Te, leányom, amint azt már mondtam neked, az utolsó próféta vagy. Bárki, aki most kerül a nyilvánosságra, és azt állítja, hogy az Én Szavamat hirdeti, mialatt te üzeneteket kapsz, az nem Tőlem kapja a felhatalmazást.

Sok szegény lélek döntött úgy, hogy magára vonja a figyelmet, és hogy bizonyos esetekben eltereljék a figyelmet ezekről a szent Üzenetekről, melyek segítségül adatnak a lelkek megmentésére.

Azért jövök, hogy kérjem Isten gyermekeit, hallgassák meg, amit el kell mondanom, de nem kényszeríthetem őket, hogy meghallgassanak.

Én sohasem parancsolhatom Isten gyermekeinek, hogy bármit is megtegyenek, mert ez lehetetlen, mivel megkapták a szabad akarat Ajándékát.

Mindaz, amit tőletek kérek, hogy nyissátok meg a szíveteket, és engedjétek, hogy Szeretetem eltöltse lelketeket. Azt akarom, hogy tudjátok mindnyájan – beleértve azokat is, akik gonosz tetteket követnek el – : szeretlek benneteket. Mint ilyen, a ti megváltásotokat előnyben részesítem. Akárhogyan is, a Jelenések Könyvében megjövendölt Próféciák beteljesedései elkezdődtek.

Azok, akik hallgatnak utasításaimra és válaszolnak hívásomra, sok lelket tudnak megmenteni.

Az a vágyam, hogy mindegyikőtök Hozzám jöjjön, és részesüljön Új Paradicsomom Királyságában.

Én nem ítélem el a megrögzött bűnösöket, és titeket sem arra kérlek, hogy elítéljétek őket, mert ehhez nincs jogotok. Amennyiben másokat elítéltek, nem Isten Nevében beszéltek. Ha arra biztattok másokat, hogy ítélkezzenek mások fölött, és ők ennek hatására elítélik őket, akkor ti visszautasítotok Engem.

Felszólítalak mindnyájatokat, hogy csak egy hangra hallgassatok. Az Én Hangom az, amelyre összpontosítanotok kell, ha meg akarjátok menteni magatokat, családotokat, barátaitokat és szomszédaitokat. Minden imára szükség van, hogy segítsen nektek és szeretteiteknek felkészülni a „Gyónásomra”, a Nagyfigyelmeztetésre.

Most már közel az idő.

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/ez-egy-nehez-es-maganyos-ido-szamos-latnok-szamara-mert-mindegyik-egyedul-dolgozik

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/16

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-16

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat