Kiliselerim yakında bu kiliseler ticaret sahiplerine verilecektir.

Gerçeği Kitap:

Bu yeni tek dünya dini, canavara saygılarını sunacak

9 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Katolik Kilisemdeki hızlı değişimlere tanık olduklarından, şimdi tezahür etmeye başlayan birçok ruh bu zamanda tetikte.

İşaretler, senin aracılığınla peygamberlik ettiğim her şeyi göstermeye başlıyor. Mevcut Kitlelerin eksikliği görülebilir . Kutsal Efkaristiya artık kolayca erişilebilir değil. İtiraf Ayini, Kiliselerimin çoğunda sınırlıdır.

Kiliselerimin çoğunun onları yönetecek rahipleri yok. Bu sıkıntı zamanında kiliselerim o kadar çok terkedilmişler ki, yakında bu kiliseler ticaret sahiplerine verilecektir.

Hıristiyanların imanı sınanmakta olduğundan, Haçlı Seferi Dualarım’a devam etmek önemlidir. Yakında, Katolik ve diğer Hıristiyan Kiliselerine yeni hizmetçiler dahil edilecek.

Dini farklılıklar ilk başta kenarlarda bulanıklaşacaktır. O zaman, kısa bir süre içinde, Öğretilerimi tanımayacaksınız, çünkü onlar ustaca ortadan kaybolmuş olacaklar. Onların yerine, günaha hoşgörüyü teşvik eden bir dizi belirsiz ama şiirsel söz gelecek.

Şüphesiz kiliseye gidenlere sunulan yalanlar, başlangıçta fark edilmeyecektir. O zaman, bir şeylerin doğru olmadığına dair derin, rahatsız edici bir his, takipçilerimin peşini bırakmayacak.

Nihai aldatma, Kutsal Ayinlerin yerine pagan muadilleri geçtiğinde olacaktır .

Hepsine, tüm dinlerin baş rahibi olduğunu iddia edecek olan sahte peygamber başkanlık edecek, bir araya gelecek. Bu yeni, tek dünya dini canavara saygılarını sunacak.

Körü körüne takip edenlerin hepsi canavar tarafından yutulacak ve sonsuza dek Benim için kaybedilecektir.

Bunun gerçekleşme hızı takipçilerimi şaşırtacak. Plan dikkatle yönetiliyor. Hıristiyanların düşmanlığını laik yasaların kabulüne dönüştürmek için yürütülen kampanya, profesyonelce planlanıyor.

Çoğunluğun saygı duyduğu kişilikleri, ünlüleri ve figürleri kullanan bir grup tarafından birçok ulus arasında planlanıyor, şeytani yalanlarını desteklemek için.
Dikkatli olun. yalanları kabul etmeyin. Kutsal İsmime saygısızlık etme planına dahil olmayın.

İsa
Kralınız ve tüm insanlığın Kurtarıcısı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/09/this-new-one-world-religion-will-pay-homage-to-the-beast/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/09/this-new-one-world-religion-will-pay-homage-to-the-beast/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/09

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100922.cfm