Hamarosan a templomokat átadják majd kereskedelmi tulajdonosoknak.

Igazság Könyve:

Ez az új világvallás a fenevadnak fejezi majd ki hódolatát

  1. október 9. kedd, 9:31

 

Drága, szeretett leányom, sok lélek éber ebben az időben, mivel tanúi a Katolikus Egyházban történő gyors változásoknak, amelyek most kezdenek megnyilvánulni.

A jelek elkezdik mindazt megmutatni, amit általad megjövendöltem. A Szentmisék elmaradása nyilvánvaló. A Szent Eukarisztiához már nem lehet egykönnyen hozzáférni. A gyónás szentsége korlátozva van számos templomomban.

Sok Templomomnak nincsenek papjai, hogy vezessék azokat. Oly sokan elhagyták Egyházamat a szenvedés ezen idejében, hogy hamarosan ezeket a templomokat átadják majd kereskedelmi tulajdonosoknak.

Mivel a Kereszténység hite próbára van téve, fontos tehát, hogy folytassátok a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozását. Hamarosan új szolgákat helyeznek a Katolikus és más Keresztény Egyházakba.

A vallási különbözőségek először a széleken homályosodnak el, aztán rövid időn belül már nem fogjátok felismerni Tanításaimat, mert észrevehetetlenül fognak eltűnni. Ezek helyére egy sor homályos, de költői kifejezés kerül, mely előmozdítja a bűnnel szembeni toleranciát.

A hazugságokat, melyeket a gyanútlan templomba járóknak mutatnak be, az elején nem veszik észre. Ezután követőimet egy mély nyugtalanító érzés fogja elfogni, az, hogy valami nincs rendben.

A végső megtévesztés akkor lesz, amikor a Szentségeket pogány helyettesítőkkel cserélik fel.

Mindez a Hamis Próféta elnöklete alatt következik be, aki azt állítja majd, hogy valamennyi vallásnak ő a főpapja. Egy egyesített vallásnak. Ez az új világvallás a fenevadnak fogja majd kifejezni a hódolatát.

A fenevad felfalja majd mindazokat, akik őt vakon követik, és ezek Számomra örökre elvesznek.

A sebesség, amellyel ez megtörténik, elképeszti majd követőimet. A tervet gondosan kezelik. A kampány, hogy a Keresztények ellenségeskedését a világi törvények elfogadtatására használják fel, mesteri módon ki van tervelve.

Ezt a kampányt több nemzetben egy olyan csoport tervezi, mely arra használja fel a híres személyiségeket és a névleges vezetőket, akiknek a többség figyelmet szentel, hogy támogassák gonosz hazugságaikat.

Figyelmeztetlek benneteket. Ne fogadjatok el hazugságokat. Ne engedjétek, hogy belekeverjenek abba a tervbe, mely megszentségteleníti Szent Nevemet.

 

Jézusotok,

Az egész emberiség Királya és Megváltója

https://masodikeljovetel.hu/ez-az-uj-vilagvallas-fenevadnak-fejezi-majd-ki-hodolatat

 

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

 

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/09

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-10-09

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat