İkinci Gelişimin habercisi anons, ani olacak

Gerçeği Kitap:

İkinci Gelişimin habercisi anons, ani olacak

8 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, tüm takipçilerimi bu zamanda güçlü olmaya çağırıyorum. Bu Mesajlar aracılığıyla size verilen Kutsal Sözüm, insanlığa armağanım çok eleştiriye konu olacaktır.

Sözüm parçalanıp küçümsendiğinde güçlü kalmalısın. Bu çok zor olacak ama bu azaba katlanmak zorundasın çünkü bu daha başlangıç.

Düşman ayağa kalkacak ve canların kurtulması için her birinize verilen Mesajlarımı parçalayacak.

Baştan çıkardığı her nefsi sayar ve sonra onları Mesajlarımdan alır. Bunu önce imanlıları ayartarak yapar, böylece kardeşlerinizi kurtarmak için Benimle birlikte çalışmasınlar. Onların ruhlarını kurtarmak için dua etmenizi istemiyor.

Kilisemin, Haçlı Seferlerimin dualarını yapmanızı yasaklayan herhangi bir hizmetçisinin dualarınıza ihtiyacı var. Dualarımın yayılmasını engelleyemezler. Bunu yaptıklarında sizin yardımınıza ihtiyaçları var. Ne yazık ki, birçok ruh yeryüzünde türünün son örneği olan Görevimden uzaklaştırılacak.

Bu zamanlar Kilisem’deki bölünmenin büyüdüğünü görecek; bir taraf Müjdemi korumak için acı çekiyor, diğeri Kilisemi yeniden icat etmeye, Öğretilerimi modernize etmeye ve Kiliseme müstehcen yasalar getirmeye çalışıyor.

Cesaretle ayağa kalkın ve birleşin, çünkü bu sefer neredeyse üzerinizde ve hiçbiri benim gerçek Müjdeme, Öğretilerime veya Gerçeğe bağlı olmayan bu yeni uygulamaları duyacaksınız.

Bu denemeler büyük barikatlar gibi görünecek. Siz, öğrencilerim, kapana kısılmış hissedeceksiniz. Çaresiz hissedeceksin ve gözyaşların akacak.

Zayıflığınız, gücünüz olacak. Bu korkunç kırbaca tanık olduğunuzda, çektiğiniz ıstırap sayesinde güçleneceksiniz.

Benim Adımla katlandığın her deneme için seni daha da güçlendireceğim. Sabredin ve sizi güç, cesaret ve inanç lütfuyla kutsayacağım.

Sen benim ordumsun, dünyadaki ışık ışınımsın. Bu ışığı söndürmek için her türlü girişimde bulunulacak, ancak faydasız olacaktır.

Işığının ışını, Bana olan sevgin, bir ışık feneri ve sonra büyük bir ateş gibi olacak şekilde aydınlanacak. Her birinizi yakalayacak olan Kutsal Ruh’un bu Ateşi, alevlerini dünyanın her köşesine yayacak.

Bunu yapacak olan sen olacaksın benim kıymetli ordum. Cennet tarafından yönlendirileceksiniz. ileri doğru yürüyeceksin. Şeytan tarafından dikte edilen zavallı ruhların kötü ordusunu çiğneyeceksiniz ve onlar size karşı güçsüz kalacaklar.

Kısa bir süre sonra, benim büyük duyurumun görkemi dünyada tezahür edecek.

Benim İkinci Gelişimi haber veren anons ani olacak. İyi hazırlanmış olsanız da beklenmedik bir durum olacak. O zamana kadar büyük Ebedi Yaşam Armağanı size miras kalacak.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/08/the-announcement-to-herald-my-second-coming-will-be-sudden/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/08/the-announcement-to-herald-my-second-coming-will-be-sudden/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/08

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100822.cfm