Meryem Ana: Onlar için gözyaşı döküyorum ve kalbim ağır

Gerçeği Kitap:

Meryem Ana: Onlar için gözyaşı döküyorum ve kalbim ağır

7 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Çocuğum, lütfen sayıları her geçen gün artan kayıp çocuklarım için dua et. Oğluma inanmıyorlar, inanmıyorlar ve yüz çevirmiyorlar.

Onlar için gözyaşı döküyorum ve kalbim ağır. Ne kadar kaybolmuşlar ve ne kadar boş hissediyorlar. Allah’ın Rahmetiyle katılaşmış kalplerini bir an önce açmasını niyaz ediyorum .

Uyarı yakındır, çocuğum. Çocuklarımın hazırlanması gerekiyor. Oğlum ve Ebedi Babamdan gelen bu Kutsal Mesajlardan kaçınanlar, Tanrı’ya hesap vermek zorunda kalacaklar.

Birçoğu bu Misyona zarar verdi ve ruhları geri dönmeye teşvik etti. O zamandan beri bu tür birçok ruh ölümcül günah içinde öldü. Haçlı Seferleri ile insanlığa yapılan duaları kabul etselerdi, kurtulabilirlerdi.

Bu Mesajları kabul etmeyecek olanlar , Tanrı’nın Sözünü baltalamak için kötü olanla çalışmamalıdır. İçinizdeki huzuru bulmak için gereken yardım için dua etmelisiniz.

Ahir zaman peygamberinin kabul edilmeyeceği, ancak Allah’ın Kelâmı’nın yayılmasıyla pek çok tövbeye ulaşılacağı kehanet edilmiştir.

Bu zamanda, ruhlarınızı kurtarmanıza yardımcı olmak için Cennetten gönderilen yardımı reddetmek sizin için tehlike olacaktır.

Dinlemeyerek Oğluma hakaret etme. Bu Göklerden Gelen Mesajları okurken kulaklarınızı tıkayabilirsiniz ama önce dinlemelisiniz.

Özgür iradeniz, yürümek istediğiniz yolu seçebileceğiniz anlamına gelir.

Özgür iradeniz, Kutsal Ruh’a karşı kasten küfür etme hakkınız olduğu anlamına gelmez.

Uyarı gerçekleştiğinde, Hakikat Işığı ile dolacaksınız. Ruhunuz aydınlanacak ve hayatınız boyunca yaptığınız iyilikleri ve kötülükleri göreceksiniz.

Bu aşamada, çoğunuz Tanrı’nın Sevgisini kucaklayacaksınız. Ne yazık ki, birçoğu yanlışlarını kabul edemeyecek kadar inatçı olacak. Atılacaklar ve çok acı çekecekler.

Her zaman hazırlıklı olun. Zaman kısa.

sevgili annen

Tanrının annesi

kurtuluş annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/07/virgin-mary-i-cry-tears-of-blood-for-them-and-my-heart-is-heavy/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/07/virgin-mary-i-cry-tears-of-blood-for-them-and-my-heart-is-heavy/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/07

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100722.cfm