Ben tüm ruhlarda, hatta kararmış olanlarda bile varım.

Gerçeği Kitap:

Tanrı’nın Işığı her birinizde mevcuttur

6 Ekim 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, Beni gerçekten sevmek için, başkalarını Benim Gözlerimle görmelisiniz. Bir başkasına baktığınız zaman, dikkatlice bakın ve Varlığımı görmeye çalışın, çünkü ben tüm ruhlarda, hatta kararmış olanlarda bile varım.

Ben oradayım. Bak ve Beni göreceksin. Bu, Ebedi Babamın her çocuğuna verdiği en olağanüstü lütuflardan biridir.

Tanrı’nın Işığı her birinizde mevcuttur.

Bu aşktır ve her ruhun aşk kapasitesi vardır.

Başkalarını Benim Gözlerim ile gördüğünüzde sevgiyi hissedeceksiniz ve bu inkar edemeyeceğiniz bir şekilde ruhunuza dokunacaktır. Bu aşk gerçektir, ancak onu göremez veya dokunamazsınız. Ayrıca başkalarına açıklamakta zorlanacaksınız. Yine de orada.

Tanrı’nın tüm çocukları, dünyadaki, O’nun çocuklarında Babamın İlahi Varlığını onurlandırabilseydi, o zaman yeryüzünde barış hüküm sürecekti. Aşkı ara ve onu bulacaksın.

Şimdi sana söylediklerimi düşünmek için zaman ayır.

Tanrı’nın Sevgisinin Işığı, her ruhta parlayan bir yıldız gibidir. Bazılarında ışıl ışıl parlar ve o kişiden gelen sevginin sizi sardığını hissedebilirsiniz. Diğerlerinde, öyledir, ancak loş bir parıltıdır, bulması zordur, yine de oradadır.

Birbirinize baktığınızda, şöyle düşünün. Her birinizi Tanrı yarattı. Siz O’nun gözünde kardeşsiniz. Çocuklarının birbirlerine sevgi ve saygı gösterdiğini görmek O’nu çok sevindiriyor.

Birbirleriyle kavga ettiklerinde, başkalarına zorluk ve ızdırap çektiklerinde, O korkunç bir acı duyar. Herhangi bir ebeveyn gibi, çocukları O’nun Sevgisini, yaratıldıkları Sevgiyi paylaşmadıklarında, O’nu incitir.

Birbirinizi incittiğinizde, Babamı incittiğinizi de unutmayın. Çocuklarına yaşattığınız acıyı hissediyor.

Bir dahaki sefere bir başkasını sert bir şekilde yargıladığınızda veya nefret ettiğinizde iki kez düşünün. Bunları yaptığınızda, Babam’ın hoşuna gitmezler.

Biri seni incitirse, onlar için dua et. Çünkü iki kişi arasında gerginlik ve sevgi eksikliği olduğunda, buna kötü ruhlar neden olur.

Bu cazibenin üzerine çıkın. Başkalarını sevin. Onlara saygıyla davranın. Onlara, Tanrı’nın Gözünden bakar gibi bakın. Bunu yaptığınızda aşkı bulacaksınız. Birbirinizle yaşamayı ve birbirinizin hatalarını kabul etmeyi daha kolay bulacaksınız.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/10/06/the-light-of-god-is-present-in-each-and-every-one-of-you/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/10/06/the-light-of-god-is-present-in-each-and-every-one-of-you/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/10/06

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/100622.cfm