Kendinizi kötü olandan korumanın sadece üç yolu vardır.

https://www-katolikus–honlap-hu.translate.goog/0901/bosco.htm?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

http://www.katolikus-honlap.hu/0901/bosco.htm

 

 

 

https://www-catholiccompany-com.translate.goog/magazine/vision-john-don-bosco-two-columns-mary-eucharist-5978?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://www.catholiccompany.com/magazine/vision-john-don-bosco-two-columns-mary-eucharist-5978

—————

Gerçeği Kitap:

Kendinizi kötü olandan korumanın sadece üç yolu vardır.

25 Eylül 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, asla kayıtsız kalmamalı ve bu iş iyi gidiyor gibi göründüğünde, bir an için kötü olanın belasından kurtulacağını hissetmelisin. O öfkeli. Üstlendiğiniz her görevi seçer, sizi hüsrana uğratan ve çaresiz bırakan sorunlar ve engeller yaratır.

Pek çok insan onun insanlığa verdiği belaya karşı kör. Onu göremedikleri için var olduğuna da inanmıyorlar. Günah yoluyla O’na yolu açanlar ve ruhlarına girmesine izin verenler, O’nun hayatlarına getireceği korkunç incinme ve hoşnutsuzluktan kendilerini kurtarmayı imkansız bulacaktır. Kötü olandan korunmanın sadece üç yolu vardır.

Birincisi, eğer pişmanlığınızda samimi iseniz, İtiraf Ayini ruhunuzu temizler. Katolik olmayanlar için lütfen bu Misyon aracılığıyla dünyaya verilen Haçlı Seferi Duasında (24) Genel Hoşgörü Hediyesini kabul edin.

İkinci yol, Şeytan’ı ezme gücü verilen Anneme günlük bağlılıktır. Kutsal Tesbih, sizi ve ailenizi onun nazarından uzak tutacak önemli bir kalkandır.

Sonuncusu, Kutsal Efkaristiya’da Beni kabul ederek Benimle düzenli iletişim yoluyla elde edebileceğiniz Lütuf Hali aracılığıyladır.

Şeytanın pençesinden kurtulmak isteyen ve kalplerinde bir şer girdabına çekildiklerini bilen pek çok insan Bana yönelmeli ve Benden bu özel Haçlı Seferi Duası ile kendilerine yardım etmemi istemelidir ( 78). Fenalık.

Ey İsa, beni Şeytan’ın gücünden koru. Ben ona ve onun kötü yollarına olan tüm bağlılığımı salıverirken beni Kalbine al. Vasiyetimi teslim ediyor, alçakgönüllü ve pişman bir kalple dizlerimin üzerinde huzuruna çıkıyorum. Hayatımı Kutsal Kollarına bırakıyorum. Beni kötülükten koru. Beni bırakın ve şimdi ve sonsuza dek güvenli sığınağınıza götürün.

Amin.

İsa’n”

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/09/25/there-are-only-three-ways-to-protect-yourselves-from-the-evil-one/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

There are only three ways to protect yourselves from the evil one

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/09/25

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092522.cfm