Araf ruha acı verir

Vucic: I predict prolonged conflict in Ukraine

„… He also said Russia had helped Serbia greatly in the UN Security Council in 2015 and had not bombed the country in 1999, as well as that it had been protecting the integrity of Serbia, even more than China had. …”

http://www.tanjug.rs/full-view_en.aspx?izb=724097

 

cf.:

„…Russia and China will be in power in many nations, starting with Europe. …”

My arms were pulled out of their sockets during My Crucifixion and, as such, the image on the Turin Shroud shows this

July 19, 2012fatherofloveandmercy

—————-

Gerçeği Kitap:

Hayattayken günah affedilebilir. ölümden sonra değil

resim 26 Eylül 2012 baba sevgisivemerhamet

Sevgili kızım, bugün daha fazla ruhu kurtarmak için bu yoğun fiziksel acıya izin veriyorum. Bu acıyı seçilmiş ruhlar için sun, kurtarmam için bana yardım etmelisin. Bu acı uzun sürmez ama rahatladığınızda bilin ki birçok can Cehennem ateşinden kurtulmuştur ve şimdi Araf’ta arınmayı beklemektedir.

Kurban bir ruh olarak, Tanrı’nın çocuklarının ruhlarını kurtarmaya yardım etmek için acı anlarına izin verebileceğimi kabul etmelisin. Bir gün bu ruhlarla tanışacaksınız ve o zaman bunun Babama ne kadar mutluluk getirdiğini anlayacaksınız. Acı çektiğinde, acını hafifletmek için seninle birlikte acı çektiğimi bil. Yalnız değilsiniz. Nefes alamadığınızı hissettiğinizde bu, öldükten sonra cehennem ateşinin dumanıyla karşılaşan ruhların hissettiği boğulma hissinin aynısıdır.

Keşke insanlar ölümden sonraki hayatın Gerçeği’ni bilselerdi. Ruh bedenden ayrıldıktan sonra, ister Lütuf halinde olsun ister olmasın, Şeytan baştan çıkarma gücüyle işkence eder. O zaman bile ruhları kendisine çekmeye çalışır. Böyle ruhlar için dua çok önemlidir.

Ruhları Işığıma doğru çekiyorum. Ama sadece Lütuf Halinde olanlar Rahmet Işığımın Gücüne dayanabilir. Ruhları saf değillerse, Araf’ta temizlenmeleri gerekir.

Kızım, Araf’ta birçok katman vardır ve ruhun işlediği günahlara bağlı olarak, bunlar Kutsal Ruh’un arındırıcı Ateşi ile doldurulacaktır.

Araf ruha acı verir ve orada vakit geçirmek zorunda olanlar sanki yaşıyormuş gibi fiziksel bir acı hissederler.

Hiç kimse, ruhlarını Babamın Krallığına layık bir durumda tutmak için gereken fedakarlıkları küçümsemesin.

Babam tüm çocuklarını sever ama ruhlar Babamın Krallığına girmeye uygun olma hakkını kazanmalıdır. Layık olmak için, hayattayken kendilerini Gözlerim’de kurtarmaları gerekir. Günahlarının kefaretini samimi bir kalple yapmalıdırlar.

Bir günahkâr, ölüm anında bile Benden günahlarını bağışlamamı isteyerek Büyük Merhametimden yararlanabilir. Onu yakalayıp Kollarıma alacağım. Sonra onun üzerine rahmetimi dökeceğim ve onu elinden tutup Cennetin kapılarına götüreceğim.

Hayattayken günah affedilebilir. Ölümden sonra değil.

İsa’n

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/09/26/sin-can-be-forgiven-when-you-are-alive-not-after-death/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/09/26/sin-can-be-forgiven-when-you-are-alive-not-after-death/

 

 

 

 

Meryem Ana: Çok yakında dünyada büyük değişimler başlayacak

26 Eylül 2012 baba sevgisivemerhamet

Çocuğum çok yakında dünyada büyük değişimler başlayacak.

Kurtuluş planının tüm uluslara insanlığın kalplerinde tanıtılmasının zamanı geldi. Pek çok insan nereden geldikleri ve Allah’ın Katında kendilerini nasıl kurtarmaları gerektiği gerçeğiyle sarsılacaktır.

Tanrı’nın çocukları bu büyük olaylara o kadar hazırlıksız ki. Allah’ın Sevgisi sayesinde, O’nun tüm çocukları için uyarılmaktasınız.

Tehlikede olan bu uyarı işaretlerini görmezden gelin. İnsanların kalplerini Tanrı’nın Kalbine getirmek için gerçekleşecek olan bu İlahi Müdahalelere gülün veya alay edin ve acı çekeceksiniz.

Çocuklar her zaman tetikte olmalısınız. Cennetten gelen işaretler ve İlahi Müdahale mucizesi gün geçtikçe yaklaşıyor.

Kalplerinizi sevgili Oğlum İsa Mesih’in Büyük Merhametine açmanız için Lütufların size verilmesi için dua edin.

Tanrı’nın çocuklarını Kutsal Kalbinin sığınağına geri döndürmek için tüm yollar açılıyor.

sevgili annen

kurtuluş annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2012/09/26/virgin-mary-great-changes-will-commence-in-the-world-very-soon/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

Virgin Mary: Great changes will commence in the world very soon

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2022/09/26

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/092622.cfm