Csak háromféle módja van annak, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól

http://www.katolikus-honlap.hu/0901/bosco.htm

Igazság Könyve:

Csak háromféle módja van annak, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól

  1. szeptember 25. kedd, 12:50

 

Drága, szeretett leányom, sohasem szabad elbizakodnod és azt érezned, amikor úgy tűnik, jól megy ez a munka, hogy elkerüli a gonosz ostorcsapását. Ő dühös. Belepiszkál minden feladatba, amelyet te magadra vállalsz, problémákat és akadályokat okozva, melyek csalódottá és tehetetlenné tesznek téged.

Oly sok ember vak azokkal a csapásokkal szemben, amelyeket az emberiségnek okoz. Mivel nem látják őt, nem tudják elhinni, hogy létezik. Azok, akik a bűn által utat nyitnak neki, és beengedik a lelkükbe, később lehetetlennek fogják találni, hogy megszabaduljanak attól a szörnyű fájdalomtól és elégedetlenségtől, amelyet a lelküknek fog okozni.

Csak háromféle módja van annak, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól:

Az első a Gyónás Szentsége, amely megtisztítja a lelketeket, ha őszinte bűnbánatot tartotok. A nem–katolikusokat arra kérem, fogadják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját a bűnök bocsánatára, a Teljes Búcsú imáját, melyet ezen a Küldetésen keresztül adtam a világnak.

A második önmagatok mindennapi felajánlása Édesanyámnak, akinek megadatott a hatalom, hogy eltapossa a Sátánt. Az Ő Szent Rózsafüzére egy fontos pajzs, mely beborít majd benneteket és családotokat a gonosz pillantása ellen.

Az utolsó, a Kegyelem Állapota, amelyet a rendszeres Velem való Kommunikációval érhettek el azáltal, hogy magatokhoz vesztek Engem a Szent Eukarisztiában.

Így az embereknek, akik meg akarnak szabadulni a Sátán karmaiból, és akik tudják a szívükben, hogy beszippantotta őket a gonosz örvénye, Hozzám kell fordulniuk, és kérniük kell, hogy segítsek nekik ezen a különleges, a Keresztes Imahadjárat 78. imáján keresztül: Szabadíts meg a gonosztól

„Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától. Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól. Átadom Neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök Színed elé. Életemet a Te Szent Karjaidra bízom. Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg, és vigyél engem Védelmed biztos kikötőjébe most és mindörökké. Ámen.”

 

Jézusotok

https://masodikeljovetel.hu/csak-haromfele-modja-van-annak-hogy-megvedjetek-magatokat-gonosztol

 

 

 

———-

Igaz élet Istenben:

Ld az újonnan lérehozott EGYHÁZ menüpont alatt:

https://remnant-army.org/wordpress/hu/egyseg/

 

 

 

 

 

„Keletről jön el a hajnal

  1. augusztus 20.

… Ahogyan az elején[4] többször is mondtam neked, gondolkodásodban maradj meg Kelet felé irányulva. Onnan fog felemelkedni a fény, és minden virágoskertté fog válni. Kezdettől fogva a Kelet után vágyakozom. …”

Source: http://ichtys.hu/index.php/142-2004-augusztus-20

————
Ortodox (Görög keleti):

https://www.oca.org/readings/daily/2022/09/25

 

 

———-

Római katolikus:

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2022-09-25

 

 

„… Vétkük által ugyanis kiáradt az üdvösség a pogányokra is, ami arra serkenti a zsidókat, hogy ők is igyekezzenek eljutni az üdvösségre. Ha tehát vétkük a világ javára vált, és az, hogy csak kevesen hittek közülük Krisztusban, hasznos volt a pogányoknak, mennyi áldás fakad majd abból, ha mindnyájan megtérnek!
Nem szeretném, testvéreim, hogy saját bölcsességetekre hagyatkozva tájékozatlanok maradjatok e titok dolgában. Izrael népe csak addig nem ismeri fel Krisztusban a Messiást, amíg a pogányok teljes számban meg nem térnek. „

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2021-10-30

———-

Tóra:

https://www.hebcal.com/shabbat