Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir

Gerçeği Kitap:

Bugün sevgili kızım, sonunda aldatıcının yarattığı tehlikeleri anladın. Ebedi Babama Dua, İlahi Merhamet Chaplet aracılığıyla , ruhunuzu kutsamak önemlidir.

Günahtan kaçınmak zordur, sevgili kızım. Özel lütuflarımı elde etmek, herhangi bir şekilde günahtan kaçınmaktan daha zordur. Bu kutsal işi yapmak için çağrıldığınızda, her fırsatta yola çıkan kötü olanın hedefi olabilirsiniz. Etrafındakileri bir saldırı aracı olarak kullanacak.

Asla kazanmasına izin vermez, çünkü kazandığında ruhları istila eder ve korkunç acılara, ıstıraplara ve ıstıraba neden olur. Arkadaşlıkların parçalanmasına, kafa karışıklığına, umutsuzluğa neden olur ve hedeflerinin zihnine yanlış düşünceler aşılar. Sonra, çocuklarım kendi zayıflıklarından suçluluk duyduklarında, günaha yenik düştükleri için, hayatlarına çaresizlik, sefalet ve dikkat dağıtıcı şeyler getiren bir tür sefillik yaşarlar.

Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkarVe günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir.

Günahın suçluluğu

Eğer günahkar bir eylemin sonucu olarak suçluluk çekerseniz, suçun babamın gözünde ne kadar ağır olduğuna bakılmaksızın, üzülmeyin. Geri dön, kalbini aç ve af dile. Suçluluk duygusu olumsuz bir duygudur. Vicdanınızı yönlendirmenin bir biçimi olsa da, bu durumda kalmak sağlıklı değildir. Bana hizmet etmek için gerekli ruhun saflığına ulaşmak için dua yoluyla lütufları isteyin. Günahın seni benden uzaklaştırmasına asla izin verme.

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”

Günah Anene Kadar Kolay

Ocak 24, 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, sonunda tekrar bir araya geliyoruz. Mesajlarımı almak için aklın içinde olduğundan beri birkaç gün oldu. Korku değil, çünkü şu ana kadar dünyaya verilen en acil mesajımı dinlemek için zamana ihtiyacınız olacak.

2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir.

Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır.

Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır.

Kendisini sana hiç ifşa etmeyen O, cinsel ahlaksızlığı ve başkalarına ve kendisine ağır bedensel zararları yücelten her türlü gösterinin arkasına saklanır.

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir.

Cehennemin gerçekliği

Aldatıcı tarafından teşvik yalanlar seçin – temel bir Tanrı Ebedi Baba yok – ve mahkum. Cehennemin kapılarına girdiğinizde yaptığınız korkunç hatayı fark eyleyeceksiniz. İnanın bana, çocuklarım, eğer bu ruhların şokuna ve dehşetine tanık olabilirseniz, ölümden sonraki son gerçek onlara açıklandığında, bu işkencenin bir anını bile dayanamazsınız. Eğer bu yere insan sıfatıyla bir göz atarsanız, günah yolunu seçenlerin kaderinin dehşetiyle ölürsün.

Güzel, çekici, çekici, görkemli ve merakla dolu görünen bu patika, yarı yolda kaldığınız zaman değişiyor. Yarı yolda karşılaştığınız değişiklikler tatmin olmadığınızı gösterir. Bu garip, boş ve hayal kırıklığı hissi yolculuğun geri kalanı için hız kesmeden devam ediyor. Neden böyle hissettiğini anlayamazsın. Deneyimleriniz, dış zevkli, öfke, hayal kırıklığı, yalnızlık ve korku ile karışık beklenmedik rahatsız edici, kötü duygular la doludur. Ancak yolculuğunuzun sonunda idolünüzle karşılaştığınızda ve küçümseyici bir eğlenceyle dans eden onun kötü gözlerine baktığınızda, ses inizi yitirinceye kadar çığlık atabilirsiniz. Son ana kadar yardımım için bağırabileceksiniz. Ama çok geç olacak. O aşamada geri dönüş olmayacak. Bu hayatta seçimini yapmış olacak. Her ne kadar kayıp ruhlarım için acı bir keder gözyaşları ağlayacak olsam da seni o aşamada kurtaramam. Kendi kaderini seçtiğin özgür iraden tamamen benim ellerimin dışında olacak.

Bu Mesaj sayesinde, sert olsa da, ben dünya son Uyarı veriyorum, Pure Love her biriniz için. Sonunda sesimi dinlemen için sana yalvarıyorum, böylece ruhlarınızı kurtarabilirsiniz.

Sevgili İsa Mesih

İnsanlığın Kurtarıcısı ve Adil Yargıç”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy

„… Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkarVe günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir. …”

———-
Roma Katolik:

„23 Ocak 2021

Sıradan Zaman’da İkinci Haftanın Cumartesi

Lectionary: 316

Okuma I

Heb 9:2-3, 11-14

Bir tabernacle inşa edildi, dış olan,
içinde lampstand, masa ve adak ekmek vardı;
Burası kutsal yer olarak adlandırılır.
İkinci peçenin arkasında Kutsal Kutsal’ı denen tabernacle vardı.

Ama İsa, ortaya çıkan iyi şeylerin baş rahibi olarak geldiğinde,
eller tarafından yapılamayan daha büyük ve daha mükemmel tabernacle geçerek,
yani, bu yaratılışa ait değil,
bir kez olsun kutsal alana girdi.
Keçi ve buzağıkanıyla değil, Kendi Kanıyla,
böylece ebedi kurtuluş elde.
Eğer keçi lerin ve boğaların kanı ve bir düvenin küllerinin serpili.
kirletilenleri kutsayabilir
böylece etleri temizlenir.
Ne kadar daha İsanın Kanı olacak,
ebedi ruhu ile kendini Tanrı’ya lekesiz sundu,
Yaşayan Tanrı’ya tapmak için vicdanımızı ölü işlerden arındır.

Responsorial Mezmur

47:2-3, 6-7, 8-9

R. (6) Tanrı sevinç çığlıkları için tahtını bağlar: Rab için trompet bir blare.
Siz halklar, ellerinizi çırpın,
mutluluk çığlıkları ile Tanrı’ya bağırmak,
RAB için, En Yüksek, harika,
Tüm yeryüzünde büyük kral.
R. Tanrı sevinç çığlıkları için tahtını bağlar: Tanrı için trompet bir blare.
Tanrı sevinç çığlıkları arasında tahtını bağlar;
RAB, trompet patlamaları arasında.
Allah’a şükret, övgüler et;
Kralımıza övgüler yağdır, övgüler yağdır.
R. Tanrı sevinç çığlıkları için tahtını bağlar: Tanrı için trompet bir blare.
Çünkü tüm dünyanın kralı Tanrı’dır:
övgü ilahiler şarkı.
Tanrı uluslara hükmeder.
Tanrı kutsal tahtına oturur.
R. Tanrı sevinç çığlıkları için tahtını bağlar: Tanrı için trompet bir blare.

Alleluia

Bkz. Elçilerin İşleri 16:14b

R. Alleluia, alleluia.
Kalplerimizi aç, Ey Rabbim,
Oğlunun sözlerini dinlemek için.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 3:20-21

İsa müritleriyle birlikte eve geldi.
Yine kalabalık toplandı,
yemek yemelerini bile imkansız hale getiriyor.
Akrabaları bunu duyunca onu yakalamak için yola çıktılar.
Dediler ki: “O aklını kaçırmış.” “

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/012321.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/012321.cfm

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir. …”

 

 

„… Eğer günahkar bir eylemin sonucu olarak suçluluk çekerseniz, suçun babamın gözünde ne kadar ağır olduğuna bakılmaksızın, üzülmeyin. Geri dön, kalbini aç ve af dile. Suçluluk duygusu olumsuz bir duygudur. Vicdanınızı yönlendirmenin bir biçimi olsa da, bu durumda kalmak sağlıklı değildir. Bana hizmet etmek için gerekli ruhun saflığına ulaşmak için dua yoluyla lütufları isteyin. Günahın seni benden uzaklaştırmasına asla izin verme.

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır. …”

———–
Ortodoks:

Tanrı’nın Yeni Topluluğu

11 Bunun için, öteki uluslardan doğan sizler bir zamanlar ne olduğunuzu anımsayın: Bedende elle yapılmış sünnete sahip olup “sünnetli” diye anılanların “sünnetsiz” dedikleri sizler, 12 o zaman Mesihsiz, İsrail’de vatandaşlıktan yoksun, vaade dayanan antlaşmalara yabancı, dünyada umutsuz ve tanrısızdınız. 13 Ama bir zamanlar uzak olan sizler, şimdi Mesih İsada Mesih’in kanı sayesinde yakın kılındınız.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Efesliler+2:1

 

 

 

 

„… Merhamet dışında tüm Kıyamet Günü önce en büyük Hediye veriliyor – tövbe ve son günden önce hayatınızı değiştirmek için şans – ben bu dünyaya geri varmak zaman.

Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim. O zaman artık çok yakın, çocuklarım. Korkmayın. Hepinizi seviyorum. Kalbimdesin. Şimdi seninkine girmeme izin ver ve seni Babamın Krallığı’na götürmeme izin ver. Asla ölümden korkma. Ölüm sadece mutluluk dolu sonsuzluk, sevgi, barış ve mutluluk dolu yeni bir güzel yaşam içine bir kapı olacaktır.

Dünya’daki hayatın sadece zamanda bir geçit. Bu sevgi, sevinç, acı, reddi, korku, öfke, umutsuzluk, hayal kırıklığı ve üzüntü dolu olabilir. Ama sadece bana döndüğünde acın dinecek. Kutsanmış olanlar acı ve özellikle Benim Adım, çünkü sen Babamın Krallığı‘nda yüceltilmiş olacak. Bana geri dönenler de kutsanmıştır, çünkü Cennette büyük bir sevinç olacak. …”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/01/12

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/01/12/the-warning-second-coming-close-chance-to-save-your-souls/

 

Deneyimleriniz, dış zevkli, öfke, hayal kırıklığı, yalnızlık ve korku ile karışık beklenmedik rahatsız edici, kötü duygular la doludur. Ancak yolculuğunuzun sonunda idolünüzle karşılaştığınızda ve küçümseyici bir eğlenceyle dans eden onun kötü gözlerine baktığınızda, ses inizi yitirinceye kadar çığlık atabilirsiniz. Son ana kadar yardımım için bağırabileceksiniz. Ama çok geç olacak. O aşamada geri dönüş olmayacak. …”

Hardal Tanesi ve Maya

18 Sonra İsa şunları söyledi: “Tanrı’nın Egemenliği neye benzer, onu neye benzeteyim? 19 Tanrı’nın Egemenliği, bir adamın bahçesine ektiği hardal tanesine benzer. Tane gelişip ağaç olur, kuşlar dallarında barınır.”

20 İsa yine, “Tanrı’nın Egemenliğini neye benzeteyim?” dedi. 21 “O, bir kadının üç ölçek una karıştırdığı mayaya benzer. Sonunda bütün hamur kabarır.”

Dar Kapı

22 İsa köy kent dolaşarak öğretiyor, Yeruşalim’e doğru ilerliyordu. 23–24 Biri O’na, “Ya Rab” dedi, “Kurtulanların sayısı az mı olacak?” İsa oradakilere şöyle dedi: “Dar kapıdan girmeye gayret edin. Size şunu söyleyeyim, çok kişi içeri girmek isteyecek, ama giremeyecek.

25 Ev sahibi kalkıp kapıyı kapattıktan sonra dışarıda durup, ‘Ya Rab, kapıyı aç bize!’ diyerek kapıyı vurmaya başlayacaksınız. “O da size, ‘Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi bilmiyorum’ diye karşılık verecek.

26 “O zaman, ‘Biz senin önünde yiyip içtik, sen de bizim sokaklarımızda öğrettin’ demeye başlayacaksınız.

27 “O da size şöyle diyecek: ‘Kim olduğunuzu, nereden geldiğinizi bilmiyorum. Çekilin önümden, ey kötülük yapanlar!’

28 “İbrahim’i, İshak’ı, Yakup’u ve bütün peygamberleri Tanrı’nın Egemenliği’nde, kendinizi ise dışarı atılmış gördüğünüz zaman, aranızda ağlayış ve diş gıcırtısı olacaktır. 29 İnsanlar doğudan batıdan, kuzeyden güneyden gelecek ve Tanrı’nın Egemenliğinde sofraya oturacaklar. .”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+13:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2021/01/23

 

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist‘e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”
…”