Sonra Kızıl Ejder (Çin) ve Ayı (Rusya) tüm kontrol edecek bir zaman gelecek

https://banned.video/watch?id=60064bd763f7544b72dbf0cc

see 12:35

—————-

se also:

https://www.fema.gov/emergency-managers/practitioners/integrated-public-alert-warning-system/public/emergency-alert-system

https://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_Broadcast_System

https://www.ready.gov/alerts

—————-

Gerçeği Kitap:

„… Sonra Kızıl Ejder (Cin) ve Ayı (Rusya) tüm kontrol edecek bir zaman gelecek, ama bu diktatörlük çok kamu gözünden gizli olacak çünkü birçok kişi bunun farkında olmayacaktır.

Şunu bil. Tanrı’nın adını yok etmeye çalıştığında ve yalanların kölesi olduğunuzda, babamın eli saldıracak.

Dünyanın üçte biri yok olacak ve İlahi Müdahale son güne kadar devam edecek.

Hakikat’in sizden gizleneceği ülkenize getirilecek olan kötü yasaları hafifletmek için ulusları kötülükten korumak için bu Haçlı Seferi Duasını (87) okumalısınız.

Haçlı Namazı (87) Milletimizi Kötülükten Koruyun

…”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/30/when-the-freedom-to-speak-is-taken-away-the-truth-is-hidden/

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/11/30/when-the-freedom-to-speak-is-taken-away-the-truth-is-hidden/

Sevgili kızım, şimdi büyük bir aciliyetle dünya ve öğretilerimin gerçeğine uyuyanların Kutsal Sözümü dinlemesi gerekiyor. Dünyada kargaşa artmaya devam edeceği için, şimdi durup Kutsal Yazılar’ı düşünmelisiniz – günah devam ederse Dünya’da tanık olunacak olan değişiklikler hakkında size söylenenleri.

Tanrı’nın varlığından şüphe edenler için bile Ebedi Baba, ya da Ben, İlahi Kurtarıcınız, günahın her gün, gözlerinin önünde işlendiğini göreceksiniz. Bu günlük yaşamda kişisel karşılaşmalar sırasında, gazetelerde, yayın medya veya Internet sırasında meydana ister, bunu göz ardı etmek zordur. Günahı kabul etmede hoşgörülü olanlarınız bile tanık olmaya zorlanan ahlaksızlık seviyelerine şaşırıyor.

Ne görüyorsun? Seni en çok ne şok ediyor? Televizyonda kendi evinizin konforunda izlenen kısır şiddet mi? Hükümetler tarafından adalet adına işlenen ve göz yumulan cinayetler mi? Yoksa sanat olarak sunulan müstehcen pornografinin sergilediği ahlaksızlık mı? Hukuk sisteminin arkasındaki düzenbaz dolandırıcıların cezadan özgürlüklerini satın alabilecekleri yalanlar mı? Sokakta karşılaştıkları yabancılara karşı bir adamın gösterdiği nefret olabilir mi? Sıradan vatandaşların kendi hükümetlerinin ellerinde hissettiği terör mü? Musa’nın kanunlarına, Emirlere karşı o kadar çok mağduriyet var ki, şimdi yürürlüğe konan her şeyi, bu kadar çok, aynı anda anlamak mümkün değil.

Kanun ve düzen ortadan kalktı. Komşudan komşuya gösterilen sevgi ve cömertlik hızla kayboluyor. Tanrı adına hareket eden benim sadık kullarım bile artık sürülerine önderlik edmiyorlar.

Bu kaos aldatma kralı, Şeytan, insanoğlundan kimliğini gizlemek için büyük çaba gider kötü bir neden olur. Bir korkak, güçlerini baştan çıkarmak için kullanıyor. Hiç şüpheniz yok, çünkü insanlığı yok etmek için kullandığı güçleri var. İnsanı insana karşı çeviriyor. Kardeş kardeşe karşı. Komşukomşuya karşı. Ve tek bir amaç için, bu hızla o kadar hızlı bir dönemde hasara yol açmaktır. Size eziyet etmeyi asla bırakmayacak, çocuklarım. Gerçekliğiyle yüzleş. Varlığını kabul et. İnanmayanlar için, şeytanın varlığının gerçeğini ancak sonunda anladığınızda gerçek ortaya çıkacaktır ve bu da Ebedi Baba Tanrı’nın gerçekten var olduğudur.

Şeytan’ın günlerinin sayılı olduğunu unutma. Kazanmasına izin verme. Dünyadaki herkes için dua et ki, Tanrı’nın çocuklarını tuzağa düşürmek için koyduğu nefret tuzağına düşmesinler. Bunu sadece size, çocuklarıma olan nefretten değil, bana, İsa Mesih’e ve Ebedi Babama karşı hissettiği nefretten de yapıyor. En büyük zararı verene kadar rahat etmeyecektir.

Dua et, dua et, gücünün azalması için dua et. Özellikle Kutsal Tesbihdua , bunun için şeytan ezmek olacak dua.

Dünya’ya döndüğümde, sonsuzluğa giden tek bir yol olacağını ve bana doğru yürümen gereken inmeniz gereken yolu olduğunu unutmayın.

Sevgili Kurtarıcın
Tanrım”

Şeytan dünyada hasara yol açıyor ama günleri artık kısa.

Mayıs 4, 2011fatherofloveandmercy

„… Even for those of you who doubt the Existence of God the Eternal Father, or Me, your Divine Saviour, will see sin being committed daily, in front of your eyes. Whether this occurs during your personal encounters in everyday life, in newspapers, broadcast * media or the Internet, it is hard to ignore. Even those of you who are tolerant in your acceptance of sin are shocked at the levels of depravity you are forced to witness. …”

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/05/04/satan-is-wrecking-havoc-in-the-world-but-his-days-are-short-now/

* Emergency Broadcast System

The Emergency Broadcast System was initiated in 1963 during the Kennedy Administration, to allow the president to address the entire nation in an emergency. The EBS was later further expanded through an interagency effort with the FCC, FEMA and the National Weather Service (NWS), to permit the system to be used for state and local emergencies.

The tests of the system lasted 35 or 40 seconds, with TV stations usually displaying a test pattern and announcing that was test is under way. A loud high-pitched obnoxious tone followed, followed by the familiar phrase “This is a test of the Emergency Broadcast System. If this had been an actual emergency… .” In an actual emergency the public would be given Civil Defense instructions. The system was never used for a nuclear emergency, though it was activated more than 20,000 times between 1976 and 1996 to broadcast civil emergency messages and warnings of severe weather hazards.

All radio and television stations must perform the Weekly Transmission Test Of The Attention Signal and Test Script a minimum of once a week at random days and times between 8:30 A.M and local sunset, unless during the test week, they have activated the EBS for a state or local emergency or participated in a coordinated State or local EBS test. ….„

https://fas.org/nuke/guide/usa/c3i/ebs.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/Emergency_Broadcast_System

Bugün sevgili kızım, sonunda aldatıcının yarattığı tehlikeleri anladın. Ebedi Babama Dua, İlahi Merhamet Chaplet aracılığıyla , ruhunuzu kutsamak önemlidir.

Günahtan kaçınmak zordur, sevgili kızım. Özel lütuflarımı elde etmek, herhangi bir şekilde günahtan kaçınmaktan daha zordur. Bu kutsal işi yapmak için çağrıldığınızda, her fırsatta yola çıkan kötü olanın hedefi olabilirsiniz. Etrafındakileri bir saldırı aracı olarak kullanacak.

Asla kazanmasına izin vermez, çünkü kazandığında ruhları istila eder ve korkunç acılara, ıstıraplara ve ıstıraba neden olur. Arkadaşlıkların parçalanmasına, kafa karışıklığına, umutsuzluğa neden olur ve hedeflerinin zihnine yanlış düşünceler aşılar. Sonra, çocuklarım kendi zayıflıklarından suçluluk duyduklarında, günaha yenik düştükleri için, hayatlarına çaresizlik, sefalet ve dikkat dağıtıcı şeyler getiren bir tür sefillik yaşarlar.

Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkar ve günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir.

Günahın suçluluğu

Eğer günahkar bir eylemin sonucu olarak suçluluk çekerseniz, suçun babamın gözünde ne kadar ağır olduğuna bakılmaksızın, üzülmeyin. Geri dön, kalbini aç ve af dile. Suçluluk duygusu olumsuz bir duygudur. Vicdanınızı yönlendirmenin bir biçimi olsa da, bu durumda kalmak sağlıklı değildir. Bana hizmet etmek için gerekli ruhun saflığına ulaşmak için dua yoluyla lütufları isteyin. Günahın seni benden uzaklaştırmasına asla izin verme.

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”

Günah Anene Kadar Kolay

Ocak 24, 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, sonunda tekrar bir araya geliyoruz. Mesajlarımı almak için aklın içinde olduğundan beri birkaç gün oldu. Korku değil, çünkü şu ana kadar dünyaya verilen en acil mesajımı dinlemek için zamana ihtiyacınız olacak.

2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir.

Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır.

Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır.

Kendisini sana hiç ifşa etmeyen O, cinsel ahlaksızlığı ve başkalarına ve kendisine ağır bedensel zararları yücelten her türlü gösterinin arkasına saklanır.

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir.

Arınma Benim İkinci Gelen önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler.

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir.

….”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy

„… Musa’nın kanunlarına, Emirlere karşı o kadar çok mağduriyet var ki, şimdi yürürlüğe konan her şeyi, bu kadar çok, aynı anda anlamak mümkün değil.

Kanun ve düzen ortadan kalktı. Komşudan komşuya gösterilen sevgi ve cömertlik hızla kayboluyor. …”

„… Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır. …”

———-
Roma Katolik:

„22 Ocak 2021

Doğmamış Çocukların Yasal Korunması İçin Dua Günü

Lectionary: 315

Okuma I

Heb 8:6-13

Erkek ve kız kardeşler:
Şimdi baş rahibimiz çok daha mükemmel bir bakanlık elde etti.
o daha iyi bir sözleşme arabulucu olduğu gibi,
daha iyi vaatler üzerine yürürlüğe koydu.

Eğer ilk anlaşma hatasız olsaydı,
ikinci bir yer aranmaz.
Ama onlarla hata bulur ve der ki:
Bakın, günler geliyor, Diyor Rab,
ben evi ile yeni bir sözleşme sonuçlandırmak ne zaman
İsrail ve Yehuda’nın evi.
Babalarıyla yaptığım antlaşma gibi olmayacak.
onları elden alıp liderlik ettiğim gün.
Mısır topraklarından ileri onları;
çünkü onlar benim sözleşmemin arkasında durmuyorlardı.
Ve ben onları görmezden geldi, Diyor Tanrı.
Ama bu, İsrail’in eviyle oluşturacağım anlaşma.
o günlerden sonra, Rab diyor ki:
Kanunlarımı onların zihnine koyacağım.
Ve onları kalplerine yazacağım.
Onların Tanrısı olacağım.
Ve onlar benim halkım olacak.
Ve onlar, her biri onun hemşerisi ve akrabası, şöyle diyerek öğretmek olmaz:
“Tanrı’yı tanıyın.”
herkes beni tanıyacaktır, en azından en büyük.
Çünkü onların kötülüklerini affedeceğim.
Ve artık günahlarını hatırla.

“Yeni” bir antlaşmadan bahsederken,
o ilki demode ilan eder.
Ve ne modası geçmiş oldu
ve yaşlandı ktan sonra yok olmaya çok yakın.

Responsorial Mezmur

85:8 ve 10, 11-12, 13-14

R. (11a) İyilik ve hakikat buluşacak.
Bize göster, Ey RAB, merhametin,
Ve bize kurtuluşunuzu bahşedin.
Ondan korkanlara kurtuluşu yakındır.
bizim topraklarda yaşayan zafer.
R. İyilik ve doğruluk buluşacak.
İyilik ve doğruluk buluşacak;
Adalet ve barış öpücüğü ve acaktır.
Gerçek, yeryüzünden fışkıracaktır.
Ve adalet cennetten aşağı bakacak.
R. İyilik ve doğruluk buluşacak.
RAB kendi menfaatlerini kendisi verecektir;
topraklarımız artışını sağlayacağız.
Adalet onun önünde yürüyecek.
ve kurtuluş, onun adımları boyunca.
R. İyilik ve doğruluk buluşacak.

Alleluia

R. Alleluia, alleluia.
Tanrı, Mesih’te dünyayı kendine bağdaştırıyordu.
ve bize uzlaşma mesajı emanet.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 3:13-19

İsa dağa çıktı ve istediği kişileri çağırdı.
Ve ona geldiler.
Havariler olarak adlandırdığı On iki kişiyi atadı.
onunla olabileceklerini
ve onları vaaz vermek için gönderebilir.
ve iblisleri kovmak için yetkiye sahip olmak:
O, On iki sini atadı:
Simon, peter adını verdiği;
James, Zebedee’nin oğlu,
ve John, Boanerges adını verdiği James’in kardeşi,
yani, gök gürültüsü oğulları;
Andrew, Philip, Bartholomeos,
Matthew, Thomas, James Alphaeus oğlu;
Thaddeus, Cananean Simon,
Ve ona ihanet eden Judas Iscariot.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/012221.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/012221.cfm

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir. …”

„… Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkar ve günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir.

….

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.…”

———–
Ortodoks:

18 Önceki buyruk, zayıflığı ve yararsızlığı nedeniyle geçersiz kılındı. 19 Çünkü Yasa hiçbir şeyi yetkin leştiremedi. Bunun yerine, aracılığıyla Tanrı’ya yaklaştığımız daha sağlam bir umut verildi. 20 Bu da antsız olmadı. Öbürleri ant içilmeden kâhin olmuşlardı. 21 Ama O kendisine,
“Rab ant içti, kararından dönmez,
Sen sonsuza dek kâhinsin” diyen Tanrı’nın andıyla kâhin oldu.
22 Böylece İsa daha iyi bir antlaşmanın kefili olmuştur. 23 Önceki düzende çok sayıda kâhin görev aldı. Çünkü ölüm, görevlerini sürdürmelerini engelliyordu. 24 Ama İsa sonsuza dek yaşadığı için kâhinliği süreklidir. 25 Bu nedenle O’nun aracılığıyla Tanrı’ya yaklaşanları tümüyle kurtaracak güçtedir. Çünkü onlara aracılık etmek için hep yaşamaktadır.

https://sahneleme.incil.info/referans/%C4%B0braniler+7:18

„… Musa’nın kanunlarına, Emirlere karşı o kadar çok mağduriyet var ki, şimdi yürürlüğe konan her şeyi, bu kadar çok, aynı anda anlamak mümkün değil.

Kanun ve düzen ortadan kalktı. Komşudan komşuya gösterilen sevgi ve cömertlik hızla kayboluyor. Tanrı adına hareket eden benim sadık kullarım bile artık sürülerine önderlik edmiyorlar. …”

„… 37 İsa gündüz tapınakta öğretiyor, geceleri ise kentten dışarı çıkıp Zeytin Dağı’nda sabahlıyordu. 38 Sabah erkenden bütün halk O’nu tapınakta dinlemek için O’na akın ediyordu.

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+21:1

„Yahuda’nın İhaneti

22

 Fısıh denilen Mayasız Ekmek Bayramı yaklaşmıştı. 2 Başkâhinlerle din bilginleri İsa’yı ortadan kaldırmak için bir yol arıyor, ama halktan korkuyorlardı. 3 Şeytan, Onikiler’den biri olup İskariot diye adlandırılan Yahuda’nın yüreğine girdi. 4 Yahuda gitti, başkâhinler ve tapınak koruyucularının komutanlarıyla İsa’yı nasıl ele verebileceğini görüştü. 5 Onlar buna sevindiler ve kendisine para vermeye razı oldular. 6 Bunu kabul eden Yahuda, kalabalığın olmadığı bir zamanda İsa’yı ele vermek için fırsat kollamaya başladı.

Fısıh Yemeği

7 Fısıh kurbanının kesilmesi gereken Mayasız Ekmek Günü geldi. 8 İsa, Petrus’la Yuhanna’yı, “Gidin, Fısıh yemeğini yiyebilmemiz için hazırlık yapın” diyerek önden gönderdi.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+22:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2021/01/22

„… Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır. …”