Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım – Kırk gün sonra Ninova yok olacak

Gerçeği Kitap:

Bugün sevgili kızım, sonunda aldatıcının yarattığı tehlikeleri anladın. Ebedi Babama Dua, İlahi Merhamet Chaplet aracılığıyla , ruhunuzu kutsamak önemlidir.

Günahtan kaçınmak zordur, sevgili kızım. Özel lütuflarımı elde etmek, herhangi bir şekilde günahtan kaçınmaktan daha zordur. Bu kutsal işi yapmak için çağrıldığınızda, her fırsatta yola çıkan kötü olanın hedefi olabilirsiniz. Etrafındakileri bir saldırı aracı olarak kullanacak.

Asla kazanmasına izin vermez, çünkü kazandığında ruhları istila eder ve korkunç acılara, ıstıraplara ve ıstıraba neden olur. Arkadaşlıkların parçalanmasına, kafa karışıklığına, umutsuzluğa neden olur ve hedeflerinin zihnine yanlış düşünceler aşılar. Sonra, çocuklarım kendi zayıflıklarından suçluluk duyduklarında, günaha yenik düştükleri için, hayatlarına çaresizlik, sefalet ve dikkat dağıtıcı şeyler getiren bir tür sefillik yaşarlar.

Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkarVe günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir.

Günahın suçluluğu

Eğer günahkar bir eylemin sonucu olarak suçluluk çekerseniz, suçun babamın gözünde ne kadar ağır olduğuna bakılmaksızın, üzülmeyin. Geri dön, kalbini aç ve af dile. Suçluluk duygusu olumsuz bir duygudur. Vicdanınızı yönlendirmenin bir biçimi olsa da, bu durumda kalmak sağlıklı değildir. Bana hizmet etmek için gerekli ruhun saflığına ulaşmak için dua yoluyla lütufları isteyin. Günahın seni benden uzaklaştırmasına asla izin verme.

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”

Günah Anene Kadar Kolay

Ocak 24, 2011fatherofloveandmercy

Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlayabileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor

Şu anda dünyada yer alan, benim, Ebedi Babam, Kutsal Ruh ve Sevgili Annem’in yeni bir bağlılığı ve onuru var. Henüz açıkça görülemese de, bu güçlü ruhsal yenilenme çocuklarımın korunmasına yardımcı olacak. İncil şimdi tekrar ziyaret edilecek, insanlar Hakikat için açlık sancıları yaşamaya başlayacak gibi. Arınma giderek arttıkça ve tüm dünyada yaygınlaştıkça, bana olan sevgiden arınmış bu ruhlar da kalplerini tekrar açacak.

Sevgi, takipçilerimin ışığıyla geliştikçe, kötü olanın etkileri ve istila ettiği lerin davranışları zayıflayacaktır. Kötü olan misilleme yapacak.

Şeytanın günleri sayılıdır.

Bu dünyadaki günleri bir saat azaldığı için, verebileceği kadar hasar vermeye çalışacak. Takipçileri faaliyetlerini hızlandıracak ve her yere kötülük yaymak için hemen yükselecek. Tanık olmak korkunç olacak olan eylemleri, şaşkın gözlerinizin önünde kendilerini gösterdikleri gibi, kısa ömürlü olacak.

İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında.

Beni taklit edin, çocuklarım, günlük yaşannızda. My Cross’u al, bunu yapmanın yükü çok fazla görünse bile. Haçımı kabul etmekten asla korkma, çünkü sadece senin yapabileceklerini taşımana izin vereyim.

Bu hayatta acı anlamı

Bu hayatta acı çektiğinde, Haç’ımı taşıyorsun. İki seçeneğin var. Eğer Haçımı reddederseniz, inlerseniz ve bu yüzden acı çekerseniz, acı lar hız kesmeden artar. Öte yandan, Eğer Haç kabul ve ruhları kurtarmak için acı kadar teklif, o zaman bu bana harika bir hediyedir. Taşımana yardım edeceğim. Acı daha sonra rahat ve barış, sevgi, sevinç ve saf mutluluk size saltanatı olacaktır.

Basit hayatlar yaşa

Basit bir hayat yaşayın, çocuklar ve her şeyi ölçülü yapın. Yemek yerken, içtiyseniz, uyurken, dinlendiğinizde ve dinlendiğinizde, ölçülü yapıldığından emin olun. Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılandıktan sonra, ruhunuzu saps gibi, daha fazla aramaya devam etmemelidir. Kefaret, çocuklarım, bana yakınlaşmanız için hayati önem taşıyor. Bununla, kişisel fedakarlıkdemek istiyorum. Oruç, kefaretin sadece bir örneğidir. Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle.

Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.

Haçımı Taşımak

16 Ocak 2011fatherofloveandmercy

„… Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır. …”

———-
Roma Katolik:

„24 Ocak 2021

Sıradan Zaman’da Üçüncü Pazar
Tanrı’nın Sözü’nün Pazar günü

Lectionary: 68

Okuma I

Jon 3:1-5, 10

RAB’bin sözü Yunus’a geldi ve şöyle dedi:
“Büyük Ninova şehrine doğru yola çıktık.
ve ona size söyleyeceğim mesajı duyurun.”
Jonah hazır oldu ve Ninova’ya gitti.
RAB’bin teklifine göre.
Şimdi Ninova çok büyük bir şehirdi;
Bunu atlatmak üç gün sürdü.
Jonah şehirde yolculuğuna başladı.
ve ilan bir günlük yürüyüş ama gitmişti
Kırk gün sonra Ninova yok olacak.
Ninova halkı Allah’a inandığında;
onlar bir oruç ilan
ve hepsi, büyük ve küçük, çuval bezi koymak.

Allah, yaptıklarıyla onların kötülüklerinden nasıl döndüklerini görünce,
o, onlara yapmakla tehdit ettiği kötülükten tövbe etti;
o bunu yerine getirmedi.

Responsorial Mezmur

Ps 25:4-5, 6-7, 8-9

R. (4a) Bana yollarınızı öğretin, Ey Rabbim.
Senin yolların, EY RAB, bana şunu söyle;
Bana yollarınızı öğretin,
Bana gerçeğinde rehberlik et ve bana öğret.
Çünkü sen Tanrı benim kurtarıcımsın.
R. Bana yollarınızı öğretin, Ey Rabbim.
Unutmayın ki merhametiniz, Ey RAB,
Ve senin aşkın eskiden geliyor.
Nezaketinizle beni hatırla,
senin iyiliğin yüzünden, Ey RAB.
R. Bana yollarınızı öğretin, Ey Rabbim.
İyi ve dik RAB’dir;
böylece günahkarlara yolu gösterir.
Mütevazıları adalete yönlendirir.
ve mütevazı yolunu öğretir.
R. Bana yollarınızı öğretin, Ey Rabbim.

Okuma II

1 Kor 7:29-31

Size söylüyorum, kardeşlerim, zaman tükeniyor.
Şu andan itibaren, eşleri olmayanlar onlara sahip değilmiş gibi davransınlar.
ağlamayan lar,
sevinmeyenler,
sahip olmayan olarak satın alanlar,
dünyayı tam olarak kullanmamak olarak kullananlar.
Dünya için şu anki haliyle vefat ediyor.

Alleluia

Mk 01:15

R. Alleluia, alleluia.
Tanrı’nın krallığı elinizin altında.
Tövbe edin ve İncil’e inanın.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 1:14-20

John tutuklandıktan sonra,
İsa Celile’ye gelerek Tanrı’nın müjdesini ilan etti:
“Bu, yerine getirme zamanıdır.
Tanrı’nın krallığı elinizin altında.
Tövbe edin ve müjdeye inanın.”

Celile Denizi’nin yanından geçerken,
Simon ve kardeşi Andrew’un ağlarını denize atadığını gördü;
Onlar balıkçıydı.
İsa onlara şöyle dedi:
“Peşimden gel, ben de sizi erkek balıkçısı yapayım.”
Sonra ağlarını bırakıp onu takip ettiler.
Biraz daha ileri gitti.
Zebedee’nin oğlu James ve kardeşi John’u gördü.
Onlar da ağlarını tamir etmek için bir teknedeydiler.
Sonra onları aradı.
Babaları Zebedee’yi teknede bıraktılar.
işe alınan adamlarla birlikte onu takip etti.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/012421.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/012421.cfm

Şeytanın günleri sayılıdır.

Bu dünyadaki günleri bir saat azaldığı için, verebileceği kadar hasar vermeye çalışacak. Takipçileri faaliyetlerini hızlandıracak ve her yere kötülük yaymak için hemen yükselecek. Tanık olmak korkunç olacak olan eylemleri, şaşkın gözlerinizin önünde kendilerini gösterdikleri gibi, kısa ömürlü olacak.

İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında. …”

 

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git. …”

 

———–
Ortodoks:

15 Yemekten sonra İsa, Simun Petrus’a, “Yuhanna oğlu Simun, beni bunlardan daha çok seviyor musun?” diye sordu. Petrus, “Evet, ya Rab” dedi, “Seni sevdiğimi bilirsin.” İsa ona, “Kuzularımı otlat” dedi.

16 İkinci kez yine ona, “Yuhanna oğlu Simun, beni seviyor musun?” diye sordu. O da, “Evet, ya Rab, seni sevdiğimi bilirsin” dedi. İsa ona, “Koyunlarımı güt” dedi.

17 Üçüncü kez ona, “Yuhanna oğlu Simun, beni seviyor musun?” diye sordu. Petrus kendisine üçüncü kez, “Beni seviyor musun?” diye sormasına üzüldü. “Ya Rab, sen her şeyi bilirsin, seni sevdiğimi de bilirsin” dedi. İsa ona, “Koyunlarımı otlat” dedi.

18 “Sana doğrusunu söyleyeyim, gençliğinde kendi kuşağını kendin bağlar, istediğin yere giderdin. Ama yaşlanınca ellerini uzatacaksın, başkası seni bağlayacak ve istemediğin yere götürecek.” 19 Bunu, Tanrı’yı ne tür bir ölümle yücelteceğini belirtmek için söyledi. Sonra ona, “Ardımdan gel” dedi.

20 Petrus arkasına döndü, İsa’nın sevdiği öğrencinin kendilerini izlediğini gördü. Bu öğrenci, akşam yemeğinde İsa’nın göğsüne yaslanan ve, “Ya Rab, sana kim ihanet edecek?” diye soran öğrencidir. 21 Petrus onu görünce İsa’ya, “Ya Rab, ya bu ne olacak?” diye sordu.

22 İsa, “Ben gelinceye dek onun yaşamasını istiyorsam, bundan sana ne?” dedi. “Sen ardımdan gel!”

23 Bu yüzden kardeşler arasında o öğrencinin ölmeyeceğine dair bir söylenti çıktı. Ama İsa Petrus’a, “O ölmeyecek” dememişti. Sadece, “Ben gelinceye dek onun yaşamasını istiyorsam, bundan sana ne?” demişti.

24 Bütün bunlara tanıklık eden ve bunları yazan öğrenci budur. Onun tanıklığının doğru olduğunu biliyoruz.

25 İsa’nın yaptığı daha başka çok şey vardır. Bunlar tek tek yazılsaydı, sanırım yazılan kitaplar dünyaya sığmazdı. “

https://sahneleme.incil.info/referans/Yuhanna+21:1

 

 

 

 

4 Yaşamınız olan Mesih göründüğü zaman, siz de O’nunla birlikte yücelmiş olarak görüneceksiniz.

5 Bu nedenle bedenin dünyasal eğilimlerini –fuhşu, pisliği, şehveti, kötü arzuları ve putperestlikle eş olan açgözlülüğü– öldürün. 6 Bunlar yüzünden Tanrı’nın gazabı söz dinlemeyenlerin üzerine geliyor. 7 Geçmişte bunlarla iç içe yaşadığınız zaman siz de bu yollarda yürüdünüz. 8 Ama şimdi öfke, kızgınlık, kötü niyet dahil, hepsini üzerinizden sıyırıp atın. Ağzınızdan hiçbir iftira ya da edepsiz söz çıkmasın. 9 Birbirinize yalan söylemeyin. Çünkü eski yaradılışı kötü alışkanlıklarıyla birlikte üzerinizden çıkarıp attınız; 10 eksiksiz bilgiye erişmek için Yaratıcısı’na benzer olmak üzere yenilenen yeni yaradılışı giyindiniz. 11 Bu yenilikte Grek ve Yahudi, sünnetli ve sünnetsiz, barbar, İskit, köle ve özgür ayrımı yoktur. Mesih her şeydir ve her şeydedir.”

https://sahneleme.incil.info/referans/Koloseliler+3:1

„Bir Körün Gözleri Açılıyor

35 İsa Eriha’ya yaklaşırken kör bir adam yol kenarında oturmuş dileniyordu. 36 Adam oradan geçen kalabalığı duyunca, “Ne oluyor?” diye sordu.

37 Ona, “Nasıralı İsa geçiyor” dediler.

38 O da, “Ey Davut Oğlu İsa, halime acı!” diye bağırdı. 39 Önden gidenler onu azarlayarak susturmak istedilerse de o, “Ey Davut Oğlu, halime acı!” diyerek daha çok bağırdı.

40–41 İsa durup adamın kendisine getirilmesini buyurdu. Adam yaklaşınca İsa, “Senin için ne yapmamı istiyorsun?” diye sordu. O da, “Ya Rab, gözlerim görsün” dedi.

42 İsa, “Gözlerin görsün” dedi. “İmanın seni kurtardı.” 43 Adam o anda yeniden görmeye başladı ve Tanrı’yı yücelterek İsa’nın ardından gitti. Bunu gören bütün halk Tanrı’ya övgüler sundu. “

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+18:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2021/01/24