Bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız

https://banned.video/watch?id=60064bd763f7544b72dbf0cc

—————-

Gerçeği Kitap:

Bugün sevgili kızım, sonunda aldatıcının yarattığı tehlikeleri anladın. Ebedi Babama Dua, İlahi Merhamet Chaplet aracılığıyla , ruhunuzu kutsamak önemlidir.

Günahtan kaçınmak zordur, sevgili kızım. Özel lütuflarımı elde etmek, herhangi bir şekilde günahtan kaçınmaktan daha zordur. Bu kutsal işi yapmak için çağrıldığınızda, her fırsatta yola çıkan kötü olanın hedefi olabilirsiniz. Etrafındakileri bir saldırı aracı olarak kullanacak.

Asla kazanmasına izin vermez, çünkü kazandığında ruhları istila eder ve korkunç acılara, ıstıraplara ve ıstıraba neden olur. Arkadaşlıkların parçalanmasına, kafa karışıklığına, umutsuzluğa neden olur ve hedeflerinin zihnine yanlış düşünceler aşılar. Sonra, çocuklarım kendi zayıflıklarından suçluluk duyduklarında, günaha yenik düştükleri için, hayatlarına çaresizlik, sefalet ve dikkat dağıtıcı şeyler getiren bir tür sefillik yaşarlar.

Çocuklarım, her zaman günaha sürükleneceksiniz. Ruhlarınızın mükemmelliğine ulaşmak son derece zordur ve sizin tarafınızdan muazzam bir disiplin ve kararlılık gerektirir. Eğer kötü olanın baştan çıkar ve günah işlemesine kurban gidersen, hemen kalbinden dua etmeli ve bağışlanma aramalısın.

Düzenli İtiraf çok yanlış anlaşılmış bir Ayinolduğunu. Günah çıkarma odasında ki haftalık katılım, ruhun bir lütuf durumunda kalabilir. Ruhun bu şekilde ve günlük dua ile kutsanmış olduğunda, ancak o zaman koyunda aldatıcı tutabilir.

Günahın suçluluğu

Eğer günahkar bir eylemin sonucu olarak suçluluk çekerseniz, suçun babamın gözünde ne kadar ağır olduğuna bakılmaksızın, üzülmeyin. Geri dön, kalbini aç ve af dile. Suçluluk duygusu olumsuz bir duygudur. Vicdanınızı yönlendirmenin bir biçimi olsa da, bu durumda kalmak sağlıklı değildir. Bana hizmet etmek için gerekli ruhun saflığına ulaşmak için dua yoluyla lütufları isteyin. Günahın seni benden uzaklaştırmasına asla izin verme.

Unutmayın, çocuklar, orijinal günah yüzünden her zaman kötü olanın günahının kurbanı olursunuz. Dua, oruç ve Kutsal Eucharist’e bağlılık la bana daha da yakınlaşacaksın. Bu zaman gerektirir, hangi bir kenara bırakılmalıdır.

Şimdi gidin, çocuklarım, ve bir şeyi hatırlayın – günah işlediğinizde bana geri dönmekten asla korkmayın. Gerçekten vicdan azabı çekerken af dilemekten asla utanma. Ama şunu da unutmayın ki, bunu yaptığınızda, aldatıcıyı tekrar tekrar çekeceksiniz ve ruhun karanlığa gömülecek. Karanlık karanlığı çeker. Işık ışığı çeker. Ben Işığım.

Şimdi bana dön ve aşkım senin zavallı, kayıp ruhların arasından parlasın. Sizi o kadar çok seviyorum ki çocuklarım, kalplerinizi bana doğru çevirdiğinizde, ne kadar yalnız hissedersiniz hissetin, asla geri çevrilmeyeceksiniz.

Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”

Günah Anene Kadar Kolay

Ocak 24, 2011fatherofloveandmercy

Evet, sevgili kızım, benim. Bu sizin için uzun bir öğrenme eğrisi olmuştur ve ruhunuzu doldurur Kutsal Ruh Hediye ile Gerçeğin bilgisi ile beslenen olmaya devam edecektir. Kızım, lütfen uyarıların, kehanetlerin ve Öğretilerimin bir özetinin karışımı olan bu mesajların dünyanın her köşesine yayılmasından emin olun. Çocuklarımın, babamın gözünde kendilerini kurtarmak için ruhlarını nasıl hazırlayabileceklerini anlamaları hayati önem taşıyor.

Ruhsal Yenilenme artık dünyada yer alıyor

Şu anda dünyada yer alan, benim, Ebedi Babam, Kutsal Ruh ve Sevgili Annem’in yeni bir bağlılığı ve onuru var. Henüz açıkça görülemese de, bu güçlü ruhsal yenilenme çocuklarımın korunmasına yardımcı olacak. İncil şimdi tekrar ziyaret edilecek, insanlar Hakikat için açlık sancıları yaşamaya başlayacak gibi. Arınma giderek arttıkça ve tüm dünyada yaygınlaştıkça, bana olan sevgiden arınmış bu ruhlar da kalplerini tekrar açacak.

Sevgi, takipçilerimin ışığıyla geliştikçe, kötü olanın etkileri ve istila ettiği lerin davranışları zayıflayacaktır. Kötü olan misilleme yapacak.

Şeytanın günleri sayılıdır.

Bu dünyadaki günleri bir saat azaldığı için, verebileceği kadar hasar vermeye çalışacak. Takipçileri faaliyetlerini hızlandıracak ve her yere kötülük yaymak için hemen yükselecek. Tanık olmak korkunç olacak olan eylemleri, şaşkın gözlerinizin önünde kendilerini gösterdikleri gibi, kısa ömürlü olacak.

İnanç, çocuklarım, düzenli günlük dua ile güçlendirilmiş, bu vahşeti ortadan kaldırmak olacaktır. Geri dön, çocuklarım ve Öğretilerimi yeniden keşfedin. Beni hayatınıza geri getirin. Beni bir kez daha kalplerinize götürün ki sizi kollarımda tutabileyim. Sizi ruhsal mükemmelliğe doğru yönlendireyim, böylece sonsuz yaşama hazır sınız, Dünya ve Cennet bir olarak ortaya çıktığında.

Beni taklit edin, çocuklarım, günlük yaşannızda. My Cross’u al, bunu yapmanın yükü çok fazla görünse bile. Haçımı kabul etmekten asla korkma, çünkü sadece senin yapabileceklerini taşımana izin vereyim.

Bu hayatta acı anlamı

Bu hayatta acı çektiğinde, Haç’ımı taşıyorsun. İki seçeneğin var. Eğer Haçımı reddederseniz, inlerseniz ve bu yüzden acı çekerseniz, acı lar hız kesmeden artar. Öte yandan, Eğer Haç kabul ve ruhları kurtarmak için acı kadar teklif, o zaman bu bana harika bir hediyedir. Taşımana yardım edeceğim. Acı daha sonra rahat ve barış, sevgi, sevinç ve saf mutluluk size saltanatı olacaktır.

Basit hayatlar yaşa

Basit bir hayat yaşayın, çocuklar ve her şeyi ölçülü yapın. Yemek yerken, içtiyseniz, uyurken, dinlendiğinizde ve dinlendiğinizde, ölçülü yapıldığından emin olun. Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılandıktan sonra, ruhunuzu saps gibi, daha fazla aramaya devam etmemelidir. Kefaret, çocuklarım, bana yakınlaşmanız için hayati önem taşıyor. Bununla, kişisel fedakarlıkdemek istiyorum. Oruç, kefaretin sadece bir örneğidir. Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle.

Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.”

Haçımı Taşımak

16 Ocak 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, seninle iletişim kurma şeklim değişmeye başladı. Ben, önceki Mesajlar, benim çocuklar kurtuluş elde etmek için tövbe aciliyet konusunda uyardı iken, Benim bir sonraki iletişim ruhlar manevi mükemmellik doğru nişan almak için yardımcı üzerinde durulacak.

Cennet, kızım, her biriniz için hak ettiği eve girse de, girmek kolay değil. Giriş küçük ve sadece bu kadar çok bir seferde girebilirsiniz. İçeri girebilmek için, ruhlar tevazu göstermeli ve kendilerini tamamen Ellerime yerleştirmelidirler. Eğer Cennete girmek istiyorlarsa, gururu, güçlü iradeyi ve bu dünyadaki maddi şeylere olan heveslerini ve bağlılıklarını bir kenara itmeliler.

Bana doğru ruhani yolculuklarına başlayan tüm çocuklarım, artık Gerçeği anladıkları için, şimdi çok çalışmalı ve Babamın Krallığı’na girmek için gerekli nitelikleri anlamalı.

Tevazu, çocuklarımın çoğunun Öğretilerim aracılığıyla anladığı bir terimdir. Takipçilerimin çoğu bunun neden önemli olduğunu anlasa da, bunun gerçekten ne gerektirdiği konusunda kafaları karışıktır. Tevazu samimiyet demektir. Bu, özellikle Benim Adım’a geldiğinizde kendinizi karşı karşıya bulacaksınız, haysiyetle, denemeler, zorluklar ve suistimalleri kabul etmek anlamına gelir. En iyi tavsiyem şu. Kendinizi bir çocuk olarak düşünün, basit, masum bir çocuk, normalde bir yetişkin olarak deneyim olacağını kötü toplum hiçbir bilgisi ile. Dualarınızda her zaman bana bir çocuğun gözünden ve kalbinden iletişim kurun.

Duaları ve iletişimi basit tutun. Sevgiden dünyaya verilen bütün duaları okumanı beklemiyorum. Yukarı bakın ve sorunlarınızı benimle paylaşın. Onları bana ver. Hayatınızda acı ya da ıstırap kabul ettiğinizde, benim için büyük bir ödüle ceksiniz. Bunun farkında olmayabilirsin, ama bunu yaptığında, birçok ruhu kurtarıyorsun ve cennete girmelerinin önünü açıyorsun. Bu gerçek, siz de bana cömert hediyenizin ihtişamını yaşayacağınız Cennet’e girene kadar size açıklanmayacak.

İnancınızı savunurken öfkenizi kaybetmeyin

Tevazu gösterirken bu, etrafınıza gelenlerin kabul edilmesi anlamına gelir, acı verici olsa da. Şirketinizde Ismim küçümsense bile her zaman haysiyet göster. Her şekilde savunmak – ve tutkuyla, eğer çok arzu – ama alenen onu küçümseyerek istismarcı görevden asla.

Öğretilerimin Gerçeğini sakince açıklayın. Öfkeni kaybetme. Tacizciden de korkmayın. Sert ol. Kendinizi savunun, ama sadece Öğretilerimi yineleyerek. Gerçeği açıkça söylemekten asla korkma. Tevazuyu korkaklıkla karıştırmayın. Tevazunun önemini ve kutsal ruhlarla alaka düzeyini anlayan bazı takipçilerim, ismim inanıldığında sessiz kalarak bunu karıştırıyorlar. Evet, benimle alay eden kişiyi, ebedi babamla ya da gerçekten sevgili kutsanmış annemi asla yargılamamalısın.

Çocukken benimle konuşurken bunu anlayın. Eğer kalplerinizi açar ve bana güvenirseniz, bu dünyada acı çektiğinizde sizi yönlendiririm. Bana sırtınızı dönmeyin. Bir lütuf. Çünkü arınma, üzüntü ve ıstırap tan geçer. Acılarını bana sun. Bunu yaparak, çektiğim eziyeti hafifletiyorsunuz, Çarmıhtaki Tutkumun acısını tekrar tekrar deneyimlediğimde, her gün dünyadaki dehşete tanık olduğumda.

Keder ve ıstırabı kabul ettiğinizde, ne kadar kötü olursa olsun, insanlığın kurtuluşu için neşe yle sunulduğunda gerçekleşen arınma sizin yeriniz tarafından tam olarak anlaşılamamıştır, çocuklarım. Ama bana yaklaştıkça, kalplerinizi açarak, iradenizi bana terk ederek ve bana teslim olarak, daha iyi anlayacaksınız. Görüyorsun, sadece bunu yaparak benimle birlikte olacaksın. Ve bunu yaptığınızda, dünya üzerindeki denemeleriniz ve acılarınız hafifleyecek. Zamanla kalplerinizde sevinçle acı çekmeyi kabul edersiniz, özellikle de bunu bana hediye olarak sunduğunuzda.

Acı çekmek Tanrı’nın bir lütfudur ve buna izin verilir. Kurtarmana yardım edeceğin ruhlar babamın krallığında sana bir yer garanti ediyor.

Bu öğretiler yeni değil, çocuklarım. Sadece size basit Gerçeği hatırlatılmadı. Mesajlarım ve Öğretilerim hiç değişmedi. Bunlar basittir ve İncil’de ve On Emir’de özetlenmiştir. Unutma, kendini herkese verdiğinde kendini bana ver. Komşuna sevgigöster ve bana sevgi göster.

Ona kendine davranılmayı beklediğin gibi davran. Ve kendinizi başkalarına kızgın bulmak ve onlara zarar vermek için cazip olduğunu unutmayın, ya da herhangi bir şekilde onları cezalandırmak, ben onlara mevcut olduğumu – Ben nefret edenler bile.

Zamanla, çocuklarım, tüm bu zarif hareketler mantıklı gelecektir. Her gün senin hayatını benim adımda yaşama gücü için dua et. Ne zaman bir başkasını affetsen, düşman gibi görünse de Kalbimi Sevgi ve Merhamet’i genişletiyorsun. Bunun için, Cennette sonsuz mutluluk alacaksınız.

Azim için dua et. Hayatımı taklit edin. Kolay olmayacak. Ama hareketlerin, ne kadar küçük olursa olsun, ruhlara yardım edecek.

Sevgili Öğretmen ve Kurtarıcınız

İsa Mesih, Tanrı ile Bir Ebedi Baba ve Kutsal Ruh”

Cennete nasıl girilir – acı çekmenin rolü

14 Ocak 2011fatherofloveandmercy

„… Tevazu, çocuklarımın çoğunun Öğretilerim aracılığıyla anladığı bir terimdir. Takipçilerimin çoğu bunun neden önemli olduğunu anlasa da, bunun gerçekten ne gerektirdiği konusunda kafaları karışıktır. Tevazu samimiyet demektir. …”

———-
Roma Katolik:

„January 21, 2021

Memorial of Saint Agnes, Virgin and Martyr

Lectionary: 314

Reading I

Heb 7:25—8:6

Jesus is always able to save those who approach God through him,
since he lives forever to make intercession for them.

It was fitting that we should have such a high priest:
kutsal, masum, kirlenmemiş, günahkarlardan ayrılmış,
gökten daha yüksek.
Onun da, yüksek rahipler gibi, buna ihtiyacı yok.
günden güne fedakarlık sunmak için,
önce kendi günahları için, sonra da halkın günahları için;
Bunu bir kez olsun kendini teklif ettiğinde yaptı.
Çünkü kanun, zayıflığa maruz kalan adamları yüksek rahip olarak atadığı için,
ama yemin kelimesi, kanundan sonra alındı,
sonsuza kadar mükemmel yapılmış bir oğul atar.

Söylenenlerin ana noktası şudur:
Çok yüksek bir papazın var.
tahtın sağ elinde ki yerini aldı
cennette Majesteleri, kutsal bir bakanı
ve gerçek tabernacle tanrı, insan değil, kurmak.
Şimdi her yüksek rahip hediyeler ve fedakarlıklar sunmak için atanır;
böylece bu da sunmak için bir şey olması için gerekliliği.
Eğer o zaman yeryüzünde olsaydı, rahip olmazdı.
çünkü kanuna göre hediye verenler var.
Cennet kutsal alanının bir kopyası nda ve gölgesinde ibadet ederler.
Musa tabernacle dikmek üzereyken uyarıldı gibi.
Tanrı der ki, “Her şeyi sen yarat.
dağda size gösterilen desen göre.”
Şimdi çok daha mükemmel bir bakanlık elde etti
o daha iyi bir sözleşme arabulucu olduğu gibi,
daha iyi vaatler üzerine yürürlüğe koydu.

Responsorial Mezmur

40:7-8a, 8b-9, 10, 17

R. (8a ve 9a) İşte ben, Rabbim; Vasiyetini yapmaya geldim.
Fedakarlık ya da oblasyon değil diledi,
Ama kulaklar bana verdiğin itaate açık.
Yanmaz teklifler veya sizin aramadığınız günah teklifleri;
Sonra dedim ki, “Hani geliyorum.”
R. İşte buradayım, Tanrım; Vasiyetini yapmaya geldim.
“Yazılı parşömende benim için reçete edilir,
Vasiyetini yapmak, Aman Tanrım, benim zevkim.
ve senin kanunun kalbimde!”
R. İşte buradayım, Tanrım; Vasiyetini yapmaya geldim.
Büyük mecliste adaletinizi ilan ettim;
Dudaklarımı dizginledmadım, senin gibi, EY RAB, bil.
R. İşte buradayım, Tanrım; Vasiyetini yapmaya geldim.
Seni arayan herkes olsun.
exult ve size memnun olmak,
Ve kurtuluşunu sevenler.
De ki: “RAB yüceltilsin.”
R. İşte buradayım, Tanrım; Vasiyetini yapmaya geldim.

Alleluia

Bkz. 2 Tm 01:10

R. Alleluia, alleluia.
Kurtarıcımız İsa Mesih ölümü yok etti.
ve İncil aracılığıyla gün ışığına hayat getirdi.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 3:7-12

İsa havarileriyle birlikte denize doğru çekildi.
Celile’den ve Yahudiye’den çok sayıda insan geldi.
Ne yaptığını duymak,
Kudüs’ten de çok sayıda insan ona geldi.
Idumea’dan, Ürdün’ün ötesinden,
Ve Tyre ve Sidon mahallesinden.
Müritlerine kalabalık yüzünden bir tekne hazırlamalarını söyledi.
Böylece onu ezmezler.
Birçok tedavi vardı ve sonuç olarak, hastalıkları olanlar
ona dokunması için baskı yapıyorlardı.
Ve ne zaman kirli ruhlar onu görse, onun önünde yere yıkMış olurlar.
Ve “Sen Tanrı’nın oğlusun” diye bağır.
Onu tanıtmamaları için onları sert bir şekilde uyardı.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/012121.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/012121.cfm

Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle. …”

 

 

———–
Ortodoks:

„Kâhin Melkisedek

7

 Bu Melkisedek, Şalem Kralı ve yüce Tanrı’nın kâhiniydi. Kralları bozguna uğratmaktan dönen İbrahim’i karşılamış ve onu kutsamıştı. 2 İbrahim de ona her şeyin ondalığını verdi. Melkisedek, adının anlamına göre, önce “Doğruluk Kralı” dır; sonra da “Şalem Kralı”, yani “Esenlik Kralı” dır. 3 Babasız, annesizdir; soyağacı yoktur. Ne günlerinin başlangıcı, ne yaşamının sonu vardır. Tanrı’nın Oğlu gibi sonsuza dek kâhin kalacaktır.

4 Bakın, büyük ata İbrahim’in ganimetten ondalık verdiği bu adam ne kadar büyüktür! 5 Levioğulları’ndan olup kâhinlik görevini üstlenenlere Kutsal Yasa uyarınca halktan, yani İbrahim’in soyundan oldukları halde, kardeşlerinden ondalık almaları buyrulmuştur. 6 Melkisedek ise Levili kâhinlerin soyundan olmadığı halde, vaatleri alan İbrahim’den ondalık kabul etmiş ve onu kutsamıştır.

Basit hayatlar yaşa

Basit bir hayat yaşayın, çocuklar ve her şeyi ölçülü yapın. Yemek yerken, içtiyseniz, uyurken, dinlendiğinizde ve dinlendiğinizde, ölçülü yapıldığından emin olun. Fiziksel ihtiyaçlarınız karşılandıktan sonra, ruhunuzu saps gibi, daha fazla aramaya devam etmemelidir. Kefaret, çocuklarım, bana yakınlaşmanız için hayati önem taşıyor. Bununla, kişisel fedakarlıkdemek istiyorum. Oruç, kefaretin sadece bir örneğidir. Dünya’da olduğum süre boyunca kefaretin önemini vaaz ettim. Benim değerli peygamberim, Vaftizci Aziz Yahya da öyle.

Ben, 40 gün oruç tutarak, bunu size bir örnek göstermek için yaptım. Sadece oruçla, çocuklar, kötü olanı kovmanıza yardım edebilirsiniz.

Sevgili çocuklarım, önünüzde çok şey var. Önümüzdeki yıllarda sizden ne isteneceğini henüz anlamıyorsunuz. Bu arada, bana daha da yaklaşmak önemlidir, böylece dünyanın dört bir yerinde Hıristiyanların karşı karşıya olduğu önümüzdeki denemelere hazırlıklısınız.

Barış içinde git.

Sevgili Kurtarıcınız
Tanrım.”

Haçımı Taşımak

16 Ocak 2011fatherofloveandmercy

28 Bu olaylar gerçekleşmeye başlayınca doğrulun ve başlarınızı kaldırın. Çünkü kurtuluşunuz yakın demektir.”

29 İsa onlara şu benzetmeyi anlattı: “İncir ağacına ya da herhangi bir ağaca bakın. 30 Bunların yapraklandığını gördüğünüz zaman yaz mevsiminin yakın olduğunu kendiliğinizden anlarsınız. 31 Aynı şekilde, bu olayların gerçekleştiğini gördüğünüzde bilin ki, Tanrı’nın Egemenliği yakındır. 32 Size doğrusunu söyleyeyim, bütün bunlar olmadan, bu kuşak ortadan kalkmayacak. 33 Yer ve gök ortadan kalkacak, ama benim sözlerim asla ortadan kalkmayacaktır. …”

https://sahneleme.incil.info/referans/Luka+21:1

—–
https://oca.org/readings/daily/2021/01/21

 

 

 

„… Öğretileri görmezden gelen rahipler

Kutsal kullarım, sürüme rehberlik etmek üzere atanan çobanlar, kötü olanın varlığını açıklamadılar. Onlar, modern, açık fikirli ve pratik öğretmenler olarak görünmek için onların arayışı içinde Babamın Kitabı’nda yer alan Öğretileri görmezden tehlikeleri işaret başarısız oldu. Kötü olanın varlığını ve her biriniz için nasıl çalıştığını açıkça belirten Kitap, böylece sizi son ama hak edilmiş evinizden alabilir – Hepinize çarmıhta öldüğümde söz verdiğim Yeni Cennet. Yüzsüz bir grup insan için ölmedim. Her biriniz için My Life’dan vazgeçtim ki kurtarılabilesiniz.

Unutma, sana olan aşkım her ne kadar her şeyi kapsıyor sayılsa da, aynı zamanda bana derin acılar çekiyor. Bu acı, varlığımı görmezden gelmen yüzünden ortaya çıkıyor. Dünya’nın isteyebileceğin her şeyi sağladığına safbir şekilde inanmaya devam etmeyi körü körüne seçiyorsun. Hayatın, bundan sonraki hayatın sonsuza kadar devam edeceğini unutuyorsun. …”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy