Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim

Gerçeği Kitap:

„… Barış ve sevgi içinde git.

İlahi Kurtarıcınız
Tanrım”

Günah Anene Kadar Kolay

Ocak 24, 2011fatherofloveandmercy

„… Duaları ve iletişimi basit tutun. Sevgiden dünyaya verilen bütün duaları okumanı beklemiyorum. Yukarı bakın ve sorunlarınızı benimle paylaşın. Onları bana ver. Hayatınızda acı ya da ıstırap kabul ettiğinizde, benim için büyük bir ödüle ceksiniz. Bunun farkında olmayabilirsin, ama bunu yaptığında, birçok ruhu kurtarıyorsun ve cennete girmelerinin önünü açıyorsun. Bu gerçek, siz de bana cömert hediyenizin ihtişamını yaşayacağınız Cennet’e girene kadar size açıklanmayacak. ...”

Cennete nasıl girilir – acı çekmenin rolü

14 Ocak 2011fatherofloveandmercy

Kızım, dünkü mesajım çok sertti. Onu okuyan pek çok kişi şöyle diyecek: “Tanrı böyle konuşmaz.” Ama nereden biliyorlar? Sevgili çocuklarım tarafından, başkalarının ellerinde çektikleri acılar yüzünden, konuşmam gerekiyor. İlahi Merhametim sayesinde konuşuyorum, sizi kurtarmak için, çocuklarım, böylece Yeni Cennette Kutsal Bir Aile olarak birleşebiliriz. Tek bir ruhumu bile aldatıcıya kaptırmak istemiyorum. Sesimin duyulması çok önemli.

Anladığım kadarıyla çocuklarımın çoğu için, özellikle de inanmayanlar için, bir sonraki hayata inanmakta zorlanıyorlar. Dünyevi meseleler yüzünden o kadar şartlandırılmışlar ki, hayatta kalma mücadelelerinde ruhaniliklerini öyle bir ihmal ettiler ki başka bir hayat olduğuna inanmıyorlar. Şimdi düşünmeleri gerekiyor. Ölümden sonra her şeyin sona erdiğine ve endişelenmeleri gereken tek dünyanın şu anda yaşadıkları dünya olduğuna inanıyorlar. Bu ruhlar için ne kadar sıkıntılıyım.

Eğer Cennet’in ne sağladığını bir an daha görebilselerdi, günlerini bana ve Ebedi Babama şükrederek ve şükrederek geçirirlerdi.

Onlara söz verdiğim bu yeni dünya gerçek. Bu gerçeği hiç unutmayan ve her gün bana dua eden müminlere şükret. Takipçilerimi nasıl seviyorum; ama onlar için de nasıl acı çektiğimi. Bu dindar takipçileri My Existence başkalarını ikna etmek için her şeyi yaparlar. Sonra da benim adıma gülünüp hor karşılanırlar. Bunun Kalbimi nasıl kırdığını.

Sevdikleriniz inanmazlar, diğer tarafta sizin için nasıl çam! Sevdikleri babamın krallığında huzur içinde olanlar için sürekli sizin adınıza aracılık etmek için dua ediyorlar. Farkında olmadığın şey şu. Eğer benimle özel olarak konuşmak için zaman ayırın – kendi sözleriyle – ve rehberlik için bana sormak, inanç ılık olsa bile, o zaman ben cevap verecektir. Ve cevap verdiğimi bileceksin. Şimdi bana dön çocuklar. Kendi sözlerinle ve benden inancını geri getirmemi iste.

Öğretilerimi bu Mesajlar ve İncil aracılığıyla düşünün ve kendinize hayatlarınızı nasıl yaşamanız gerektiğini hatırlatın. Merhametim aracılığıyla, öğretilerime karşı olan şikayetlerinizi ve hayatınız boyunca işlediğiniz her günah ı ve suçu çok yakında size açıklarım.

Bu benim açımdan bir Merhamet Yasası. Günahlarınızı görecek ve bana nasıl göründüklerini hemen anlayacaksınız. Bu sizin tövbe şansınız, çocuklar. Bu Kıyamet Günü değil, nasıl olacağının tadına bakmak.

Merhamet dışında tüm Kıyamet Günü önce en büyük Hediye veriliyor – tövbe ve son günden önce hayatınızı değiştirmek için şans – ben bu dünyaya geri varmak zaman.

Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim. O zaman artık çok yakın, çocuklarım. Korkmayın. Hepinizi seviyorum. Kalbimdesin. Şimdi seninkine girmeme izin ver ve seni Babamın Krallığı‘na götürmeme izin ver. Asla ölümden korkma. Ölüm sadece mutluluk dolu sonsuzluk, sevgi, barış ve mutluluk dolu yeni bir güzel yaşam içine bir kapı olacaktır.

Dünya’daki hayatın sadece zamanda bir geçit. Bu sevgi, sevinç, acı, reddi, korku, öfke, umutsuzluk, hayal kırıklığı ve üzüntü dolu olabilir. Ama sadece bana döndüğünde acın dinecek. Kutsanmış olanlar acı ve özellikle Benim Adım, çünkü sen Babamın Krallığı’nda yüceltilmiş olacak. Bana geri dönenler de kutsanmıştır, çünkü Cennette büyük bir sevinç olacak.

Yeni Cennetim’de karşılanacaksınız. Ruhlarınız ve aileleriniz için dua edin. Uyarı yakında gerçekleşecek. O zaman gerçeği bileceksin. O zaman Gözlerimde kendini affetme şansın olacak.

Hepinizi seviyorum. Seviniyorum çünkü biliyorum ki çocuklarım artık bana ve Ebedi Baba Tanrı’ya geri dönecekler. Hazırlıklı olun.

Sevgili Kurtarıcınız

Tanrım”

Uyarı – İkinci Yakın Geliyor – Ruhlarınızı Kurtarma Şansı

Ocak 12, 2011fatherofloveandmercy

Sevgili kızım, sonunda tekrar bir araya geliyoruz. Mesajlarımı almak için aklın içinde olduğundan beri birkaç gün oldu. Korku değil, çünkü şu ana kadar dünyaya verilen en acil mesajımı dinlemek için zamana ihtiyacınız olacak.

2011, değişikliklerin -arınma- başlayacağı ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından görüleceği zamandır. Her ne kadar dua küresel felaketleri savuşturmaya yardımcı olacak olsa da, kısa bir süre sonra insanlığa darbe yaptığında Ebedi Babamın Eli’ni durdurmaya yetmeyecektir.

Şu anda dünyada ortaya çıkan kötü davranışlar ve zihin, beden ve ruh pisliği artık hepinizin görmesi için açıktır. O kadar meşgul ve hayatlarınıza sarılmış olanlar için, şimdi durdurmak ve gözlerinin önünde neler olup bittiğini görmek zamanıdır.

Karanlıkta ki kişiler üzerinden çalışan kötü olan, günlük cinayetin artık rutin olduğu bir yerde tahribat yarattı ki insanoğlu bu vahşeti gerçekleştiren kötü faillere karşı duyarlı hale geldi. Kendini sevmek ve açgözlülük toplumunuza hükmediyor. Liderleriniz ve politikacılarınız güce aç ve çoğu durumda refahınızı umursamazlar. İntihar, yükselişte, aldatan, kötü olanın toplumunuzda yarattığı umutsuzluktan kaynaklanır.

Kendisini sana hiç ifşa etmeyen O, cinsel ahlaksızlığı ve başkalarına ve kendisine ağır bedensel zararları yücelten her türlü gösterinin arkasına saklanır.

Ailelerinizin refahına öncelik verediğiniz lüks malların sürekli takibi yaygındır. Siz, çocuklarım, bu değersiz hayallerin peşinden koşarken, zamanla yiyeceksiz kalacağınızı göreceksiniz. Bu boş ve işe yaramaz şeyler boş mideni beslemeyecek. Ne de konfor için çığlık olan boş ruhlarınızı yerine getirecekler – artık emrinizde olmayan bir konfor. Bu rahatlık ancak dua ve özellikle gruplar halinde düzenlenen dua ile elde edilebilir.

Arınma Benim İkinci Coming önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. Zamanla, babamın var olduğunu anlayacak ve kabul edecek. Bu dünyayı hazırlayacak ve onu İkinci Gelişime şahit yapacak olan sevgili oğlu olacağım. O zaman şimdi yaklaşıyor. Ancak dünya önce bu temel arınmayı geçmelidir. Dünya felaketlerinin sayısı artmaya devam ettikçe, Şeytan’ın takipçileri de artacak. Meydan okumalarından dolayı sefil kötü hayatlarına devam edecekler ve benim inananlarıma ve salih hayatlar yaşayanlara acı ve dehşet verecekler.

İnananlarım gerçeği inkar eden bir dünyaya bildirdiği gibi, daha fazla insan oturup dünyada gerçekten değişikliklerin gerçekleştiğini kabul edecektir. Yakında, çocuklarıma seçtiğim peygamberler aracılığıyla sunduğum kehanetler sayesinde, gerçekte neye tanık olduklarını anlayacaklar, çünkü ortaya çıkacak olaylar insan tarafından ortaya çıkarılamaz. Onlar sadece ebedi babam O’nun iznini verirse olabilir.

Mühürler’ın kırılma zamanı geldi.

Zamanı, çocuklarım, mühürler ve trompet değişiklikleri müjdelemek için ne zaman öngörülebilir işaretleri için geldi. Kötülüğe insanlığın Yaratıcısı Tanrı tarafından müsamaha gösterilmeyecek ve dünyada iyilik için damgalanacak. Şeytan’a ve boş vaatlerine ne kadar bağlılık verdiğine bakılmaksızın, kötü olanın takipçisi, tövbe etmediği sürece bağışlanmaz!

Sevgiler, çocuklarım, kalplerinizi açtığınızda tüm takipçilerime ve Ebedi Baba’nın kine gösterilecek. Şeytan, ancak, o kadar yüce bir seviyeye kendini göstermiştir ki, onun gücü artık çocuklarımın çoğuna o kadar bulaştırdı ki artık dürüstlük, iyi işler, yaşama saygı gibi erdemlere inanmıyorlar, ya birbirleri için ya da kendi aileleri için. Erkek kardeşe, kız kardeşe, komşuya komşuya, rahip üstlerine, Piskoposlara karşı Kutsal Kitap’ın Öğretilerine karşı dönüyor.

…”

2011 Arınma Yılı

Ocak 11, 2011fatherofloveandmercy

„… Merhamet dışında tüm Kıyamet Günü önce en büyük Hediye veriliyor – tövbe ve son günden önce hayatınızı değiştirmek için şans – ben bu dünyaya geri varmak zaman.

Bildiğiniz gibi o zamanlar bir kurtarıcı olarak değil, adil yargıç olarak gelirim. O zaman artık çok yakın, çocuklarım. Korkmayın. Hepinizi seviyorum. Kalbimdesin. Şimdi seninkine girmeme izin ver ve seni Babamın Krallığı‘na götürmeme izin ver. Asla ölümden korkma. Ölüm sadece mutluluk dolu sonsuzluk, sevgi, barış ve mutluluk dolu yeni bir güzel yaşam içine bir kapı olacaktır. …”

———-
Roma Katolik:

„20 Ocak 2021

Sıradan Zaman’da İkinci Haftanın Çarşambası

Lectionary: 313

Okuma I

Heb 7:1-3, 15-17

Melchizedek, Salem kralı ve Tanrı’nın en yüksek rahibi,
Kralların yenilgisinden dönerken İbrahim’le karşılaştı
ve onu kutsadı.
Ve İbrahim ona her şeyin onda birini verdi..
Adı ilk olarak erdemli kral anlamına gelir.
Ve aynı zamanda “Salem’in kralı”, yani barış ın kralıydı.
Baba, anne ya da ataları olmadan,
gün başı veya yaşamın sonu olmadan,
böylece Tanrı’nın Oğlu benzemek için yapılmış, o sonsuza kadar bir rahip kalır.

Başka bir rahibin yetiştirilmesi daha da açık.
Melchizedek benzerlik sonra, kim kadar oldu,
fiziksel iniş ile ilgili bir emir de ifade edilen bir yasa ile değil
Ama yok edilemeyecek bir hayatın gücüyle.
Çünkü ifade edilir:

    Melchizedek’in emrine göre sonsuza dek bir rahipsin.

Responsorial Mezmur

110:1, 2, 3, 4

R. (4b) Melchizedek çizgisinde sonsuza dek bir rahipsin.
RAB, Rabbime şöyle dedi: “Sağ elime otur.
Ta ki düşmanlarını ayak taburesi yapana kadar.”
R. Melchizedek’in çizgisinde sonsuza dek bir rahipsin.
Kudretinin asası RAB’ nin Zion’dan uzanacağı:
“Düşmanlarının ortasında hükmedin.”
R. Melchizedek’in çizgisinde sonsuza dek bir rahipsin.
“Seninki doğduğun gün, kutsal ihtişam içinde prenslik gücüdür;
gündüz yıldızının önünde, çiy gibi, seni besledim.”
R. Melchizedek’in çizgisinde sonsuza dek bir rahipsin.
RAB yemin etti ve tövbe etmeyecektir.
“Melchizedek’in emrine göre sonsuza dek bir rahipsin.”
R. Melchizedek’in çizgisinde sonsuza dek bir rahipsin.

Alleluia

Bkz. Mt 04:23

R. Alleluia, alleluia.
İsa Krallığın İncili vaaz
ve insanlar arasındaki her hastalığı tedavi etti.
R. Alleluia, alleluia.

Gospel

Mk 3:1-6

İsa sinagoga girdi.
Orada elleri solan bir adam vardı.
İsa’yı yakından izlediler.
Şabat günü onu iyileştirip iyileştirmeyeceğini görmek için.
Böylece onu suçlayabilsinler.
Solan eli olan adama şöyle dedi:
“Bizden önce buraya gel.”
Sonra Ferisilere şöyle dedi:
“Şabat’ta iyilik yapmak, kötülük yapmak yerine, yasal mıdır?
yok etmektense hayat kurtarmak için mi?”
Ama sessiz kaldılar.
Etrafa öfkeyle bakmak
ve kalp onların sertlik de kederli,
İsa adama dedi ki, “Elini uzat.”
Uzattı ve eli onarıldı.
Ferisiler dışarı çıktı ve hemen avukat aldı
Onu ölüme çıkarmak için Herodians’la birlikte.”

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://bible.usccb.org/bible/readings/012021.cfm

https://bible.usccb.org/bible/readings/010121.cfm

 

Arınma Benim İkinci Coming önce gelir

Depremler şimdi Dünya’ya çarpmak üzere, babamın öfkesinin gazabı serbest kalacak. Siz, Hakikat Işığı’na sırtınızı dönen nankör çocuklarım, şimdi korkmanız gerekiyor. Büyük Sıkıntı’nın başlangıcı, ekolojik huzursuzluk gösterisinin kızışacağı bir gün ortaya çıkmak üzere. İnsan güçsüz kalacak. …”

———–
Ortodoks:

15Ama salihler sonsuza dek yaşarlar, Rab’bin de ödülü vardır ve Yüksek ler onlarla ilgilenir. 16Böylece onlar, Rab’bin elinden zafer krallığını ve güzelliğin diadem’ini alırlar, çünkü o onları sağ eliyle korur ve koluyla korur. 17Gazabını bir silah olarak alır ve düşmanlarının intikamını almak için silah yapımını silahlandırır. 18Göğüs lük için adaleti ve şaşmaz yargıyı bir miğfer olarak veriyor. 19Yenilmez bir kalkan olarak, kutsallıkla tabir eder. 20 Gazabını bir kılıç haline getirerek keskinleştirir; Onunla, tüm dünya akılsızlarla savaşıyor. 21Yıldırımın iyi yönlü okları uzaklara çekilir ve bulutlardan iyi gerilmiş bir yay olarak bitiş çizgisine giden yolu bulurlar. 22Ve sapanlardan kızgın bir buz yağmuru var, denizin suları onlara karşı öfkeleniyor, ve nehirlerin suları yükseliyor. 23 100. otoritenin nefesi onlara doğru esin sürüp onları bir kasırga gibi fırlatıyor. Bu şekilde, tanrısızlık tüm dünyayı yok edecek ve günah hükümdarların tahtını yıkacak.

II. KİmLİk, KÖKENİ, HIKMET EDİnME YOLU

Krallar bilgelik arar.

6 1Bunu dinleyin, krallar, ve bunu din, yeryüzünün sınırlarını kimin yönettiğini öğrenin. 2Çokluğu yönetenve çok sayıda insanla gurur duyanlara dikkat edin. 3Yüce Allah size güç verdi ve Yüksek size hakimiyet verdi. “

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=tr&dl=en&ref=trb&a=https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs5,15-6,3

https://szentiras.hu/SZIT/B%C3%B6lcs5,15-6,3

….

….

—–
https://oca.org/readings/daily/2021/01/20