Dünyanın başı ve sonu bir olacak

Gerçeği Kitap:

Dünyanın başı ve sonu bir olacak

21 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, büyük imana sahip ruhlar için bile yaşadıkları dünyayla Krallığımın dünyasını uzlaştırmak çok zordur.

Dünya, mevcut haliyle, Benim Krallığım ile bağdaşmaz ve bu, Beni tanıyan ve Beni gerçekten sevenlerin, zaman zaman günlük hayatlarını yaşamayı acı verici bulduğu anlamına gelir. Beni sevmek, Öğretilerimi takip etmek ve günahlarınızı bağışlamam için Beni çağırmak demektir. Benim Kim Olduğumun bir parçası olmanın tek yolu budur.

Gerçeği kabul edene ve günah var olduğu sürece dünyanın asla mükemmel olamayacağını kabul edene kadar Krallığımın bir parçası olamazsınız. İnsan her şeyi kendi özgür iradesine göre yaptığı sürece, sürekli olarak kendi bencil ihtiyaçlarının tatmini için ayartıldığı sürece, bir köle olarak kalacaktır.

Hayatı Tanrı Sözüne göre yaşadığınızda, dünyayı olduğu gibi görebileceksiniz. Babamın yarattığı Dünya Mucizesi’ne tanık olacaksınız. Ama aynı zamanda insanın zayıflığının onu Tanrı’dan nasıl ayırdığını da göreceksiniz. Durum böyle olduğu sürece, bildiğiniz dünya yeniden eski görkemine kavuşamayacak. Bu nedenle gerçek huzuru ancak ben sizi başlangıçta sizin için yarattığı Cennet Babama getirmek için tekrar geldiğimde bulacaksınız.

Dünyanın başlangıcı ve sonu bir olacak. Cennet, Araf ve Dünya olmayacak; yalnızca iki varlık var olacak. Krallığım – Bana izin verenler için hayatın asla bitmeyeceği, onları Kalbimde toplamama ve Bana dönmeyenler için Cehenneme. 

Her şey Benim Merhametime ve tüm çocuklarını seven Babamın Kutsal İradesine göre olacak. O, herkesi Benim aracılığımla kurtarmak istiyor. Krallığımın bir parçası olmak istemeyenleri veya onlara harika, muhteşem bir sonsuzluk getirme çabalarımı reddedenleri Beni takip etmeye zorlayamam. Yardım Yalvarışlarımı göz ardı etmeyin bu zavallı ruhlar.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/21/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/21/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/21

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/042124.cfm