Tanrıya giden tek yol vardır ve o da Benim aracılığımla, yani İsa Mesih’ten geçer. Başka yol yok

EN / IT:

„tertium non datur”

https://dictzone.com/latin-magyar-szotar/tertium%20non%20datur

 

https://it.wikipedia.org/wiki/Tertium_non_datur

 

—————-

Gerçeği Kitap:

Tanrıya giden tek yol vardır ve o da Benim aracılığımla, yani İsa Mesih’ten geçer. Başka yol yok

18 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, dünya küllerinden, katliamdan yeniden doğacak. Söz veriyorum, Deccal’in vebasını yeryüzünden sileceğim. Tanrı’nın düşmanlarını ve Tanrı’nın çocuklarına sefalet, adaletsizlik ve acı getiren sorumluları yok edeceğim.

Bugün dünyanın her yerinde insanın yüreğini yakan kötülük, farklı biçimlere bürünüyor. Acımasız biçimiyle insanlara işkence yapılıyor, öldürülüyor ve sert bir şekilde cezalandırılıyor. Sonra başka şekillerde, liderleri kendilerine ait olan her hakkı yutarken, insanlar yiyecek eksikliği, barınma eksikliği ve korkunç yoksulluk gibi büyük zorluklara katlanmak zorunda kalıyor. Bir de, güçlüleri kayıran, zenginleri daha zengin, fakirleri daha fakir yapan, çok ihtiyaç duyanlara çok az merhamet ve sevgi gösterilen adil olmayan yasalar var. Son olarak dünyanın her yerinde Hıristiyanlara – takipçilerime – zulüm var. Onlar diğerlerinden daha çok hor görülüyorlar ve Benim Adım’da çok acı çekiyorlar. Kendilerini çeşitli yollarla susturmak için ajanlarını kullanan şeytanın takipçileri, Hıristiyanlardan nefret ediyor. Planlarının çoğu sansürü veya Bana bağlılıklarını açıkça beyan etme hakkını içeriyor. Ve bugün hükümetler diğer tüm inançların veya sivil hakların haklarını kararlılıkla savunurken, Hıristiyanların haklarına boyun eğmeyecekler. 

Yakında Hıristiyanların halka açık yerlerde, okullarda, üniversitelerde ve sonunda Tanrı’nın Tapınaklarında inançlarını uygulamaları yasaklanacak. Hıristiyanların kendi kiliselerinde inançlarını yaşamalarını engellemek için -bu elbette imkansızdır- diyebilirsiniz. Bu en kurnazca gerçekleşecek, milyonlar çok az bir ihbarla kandırılacak, Söz’ün her detayı şu anki haliyle değişecek, ama bu sessizce geçecek. Değişiklikleri yalnızca dikkat edenler görecek ve bir süre sonra bana inanmayanlar da dahil olmak üzere tüm Hıristiyan kiliselerinin tüm inançlara açılması kabul edilebilir hale gelecektir. Ancak Üçlü Birlik Tanrısını putlaştırmayan inançları takip eden herkes yeni dünya kilisesine girmeye zorlanmayacaktır. Hayır. Paganizmi putlaştıracak olanlar, dikkatle yeni bir kilise olarak sunulacak ve yeni bir ‘cemaat’ biçimini – herkes için bir kilise – benimseyecek olan ve ben İsa Mesih’in kabul etmeyeceği Hıristiyanlar olacak. özellik. 

Bu yıldan itibaren Haçlarım kaybolmaya başlayacak ve Kiliselerim ve Bana hizmet ettiklerini söyleyenler hümanizmin önemi hakkında konuşurken, Bana, Kurtarıcınız İsa Mesih’e teslim olmanın öneminden söz edenleri duymayacaksınız. . Bu nedenle Ebedi Kurtuluşa hazırlanmayacaksınız. Babama giden yolu takip etmenin öneminden bahsedilmeyecek ve Kutsal Sakramentlerin önemi tartışılmayacaktır. Bunun yerine, Bana tapmanın yerine kullanılacak olan, başkalarının ihtiyaçlarını ve refahını gözetmenin önemi size anlatılacak. Ben Kiliseyim. Bedenim Benim Kilisemdir ama zamanla tamamen bir kenara itileceğim. Kafalarınız yalanlarla dolacak. Sizi Allah’a yaklaştıracak her türlü yol size bildirilecektir. Ancak yürümeniz söylenecek her yol ters yönde olacaktır.

Artık bilin ki tek bir Hakikat vardır. Tanrıya giden tek yol vardır ve o da Benim aracılığımla, yani İsa Mesih’ten geçer. Başka yol yok. 

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/18/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/18/

 

 

Baba Tanrı: Çok azınız yeni dünya kilisesini reddedeceksiniz ve bu nedenle Benim Müdahalem hızlı olacak

20 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, İnsanlığı kurtarmak için Oğlumu gönderdiğimde, dünya tıpkı O’ndan önce gönderdiğim peygamberler gibi O’nu da reddetti.

Şimdi Çocuklarımı toplamak ve onlara Sonsuz Yaşam vermek için Oğlumu ikinci ve son kez göndermeye hazırlanırken, onlar da bu Büyük Merhamet Eylemini reddedecekler. Ben Sözüm aracılığıyla insana Gerçeği verdim ama o hâlâ onu reddediyor. Ne kadar kolay unutuyorlar. Ne kadar da körler, çünkü dünyaya onlara Krallığımı – sonu olmayan Yeni bir Dünya – getireceğimi söyledim ama miraslarının ne anlama geleceği konusunda gerçek bir anlayışları yok. Herkes Oğlumun Merhametini kabul etmeyecek ve bu yüzden gelip Krallığımı kabul etmeleri için dünyaya gelecekleri hatırlatıyorum.

Oğlumun gelişinden önce dünyaya göstereceğim birçok mucizeye çocuklarım büyük bir direnç gösterecek. Çok konuşulacak ama düşmanlarım Çocuklarımın aldatılmasını sağlayacaklar ki, her biriniz için hazırladığım Muhteşem Hayata ruhlarını hazırlamasınlar.

Oğlum üçüncü günde ölümden dirildiği gibi, üç günlük karanlığın ardından üçüncü günde İkinci Gelişinde Kendisini açığa çıkaracaktır. Bu üç günlük karanlığın farkında olmanızı ve onlardan korkmamanızı diliyorum. Kutsal mumlar, Beni sevenlerin Oğlumun Gelişini sevinçle görmelerine ve beklemelerine izin vermek için Benim tarafımdan izin verilen tek ışığı sağlayacaktır.

Size olan Sevgimden veya kullandığım Güçten korkmayın, çünkü tüm olayların Büyük Gün’e yaklaşan günlerde gerçekleşmesine izin vermem sizin kendi iyiliğiniz içindir. Düşmanlarımın Dünya’da dolaşmasına izin veriyorum. Yok edicilerin insanı aldatmasına izin veriyorum, çünkü Hakikat ile kutsanmış olanların imanını bu şekilde sınayacağım. Ama şunu biliyorum. Tanrı Sözüne ihanet edenler çöle atılacak. Oğlumu seven kutsal kullarımı vurup cezalandıranlar, en ağır şekilde cezalandırılacaklardır. Zayıfların ve kolayca kandırılabilenlerin aldatılmasına izin vereceğim, böylece onlar – kızım, sana verilen Kehanetlerim gerçekleştiğinde – tövbe edip Beni arayacaklar.

Çocuklar, Benim İrademin gerçekleşmesi ve Benim Ülkemde doğduğunuz gibi yaşamanız için sizi hazırlıyorum . Yaşadığınız dünya, şeytan ve onun etkisiyle lekelendi. Dünya bu zamanda her zamankinden daha fazla günahla boğuşuyor ve günah artık artacak ve her biriniz buna gerçek imanla tanıklık edeceksiniz. Bugünden (Paskalya Pazarından) itibaren her gün Gerçeğin size hatırlatılmasına ihtiyacınız olacak, çünkü o olmazsa, başıboş dolaşacak ve kaybolacaksınız.

Çok azınız yeni dünya kilisesini reddedeceksiniz ve bu nedenle Benim Müdahalem hızlı olacak. Dinden dönmenin acısı dayanılmaz hale geldiğinde, sizi Bana doğru çekeceğim, sizi yükselteceğim ve sizi düşmanlarıma kaptırmaktansa, ruhlarınızı seçtiğim yolla kurtaracağım. Bu nedenle Oğluma karşı savaşanlara, O’nun dünyayı İkinci Gelişine hazırlama Misyonuna şefkatle bakmanızı arzu ediyorum.

Sizden, Ebedi Babanız olan Benden, bu özel Haçlı Seferi Duası aracılığıyla Elime, Cömertime, Gücüme ve Kutsallığıma müdahale etmeye çalışan herkese Merhamet göstermemi istemenizi rica ediyorum:

Haçlı Seferi Duası (147) Baba Tanrı, Oğlunu inkar edenlere merhamet et

Ey Tanrım, Ebedi Babam, Oğlunu inkar edenlere Senden Merhamet göstermeni diliyorum. Peygamberlerini yok etmeye çalışanların ruhları için yalvarıyorum. Size kaybolan ruhların dönüşümü için yalvarıyorum ve Sevgili Oğlunuz İsa’nın İkinci Gelişi beklentisiyle, İlahi İradenize uygun olarak tüm çocuklarınızın ruhlarını hazırlamalarına ve yaşamlarını düzeltmelerine yardım etmenizi rica ediyorum. Tanrım. Amin.

Gidin, çocuklarım ve tanıdığınız herkesi, Büyük Merhametim için Ebedi Babanız Bana özel dualar sunarak hazırlayın.

Hepinizi seviyorum. Ben Her Şeyi Seviyorum, Her Şeye Sabrım ve yanıtınızı bekliyorum. Dualarınızı duyamayacağımı asla düşünmeyin, çünkü sesleriniz Kulaklarımda tatlıdır ve Bana olan sevginiz Bana büyük mutluluk verir. Çocuklarım için yapmayacağım hiçbir şey yok. Hiç bir şey.

Sevgiyle ve sevinçle gidin, çünkü benim Merhametli Olduğumdan emin olabilirsiniz.

Sevgili baban

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/20/god-the-father-very-few-of-you-will-reject-the-new-one-world-church-and-so-my-intervention-will-be-swift/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/20/god-the-father-very-few-of-you-will-reject-the-new-one-world-church-and-so-my-intervention-will-be-swift/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/041924.cfm