Önümüzdeki yıllara hazırlanın ki, sürümü Yaşam Gıdasıyla besleyebilsinler

Gerçeği Kitap:

Kilisemi Sığınağımda toplamaya yönelik son Planım ortaya çıkmak üzere

5 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, bu Mesajlar aracılığıyla dünyaya konuşurken, Sesimi tanımanız için ayırt etme Yeteneği verilen her birinize cesaret ve metanet vermeyi arzuluyorum.

Siz, Benim Geriye Kalanım, Dünyadaki Kilisem ile birlik içinde ilerlerken, yakında birçok insanın Kutsal Ayinlerden çekildiğini göreceksiniz. Bu sizin için üzücü olacak ve daha sonra bir işkenceye dönüşecek, çünkü yakında bunların kutsallığı bozulacak ve artık dünyaya verdiğim Kutsal Ayinlerin aynısı olmayacaklar. Sizinle konuştuğuma gerçekten inanıyorsanız, asla zaman kaybetmemelisiniz . Git, rahiplerimi ve Çağrıma yanıt verenleri topla. Sonra önümüzdeki yıllara hazırlanın ki, Varlığımdan hiçbir iz kalmayıncaya kadar sürümü Yaşam Gıdasıyla besleyebilsinler. 

Bana ve Kim Olduğuma dair her şey Kiliselerimden çıkarıldığında, geriye kalan her şey Benim olmadığım her şeyden gelecektir. Enkarne olan şeytan Kiliseme girecek ve onun önünde eğilen ve ona tapan herkesi istila edecek. O, sonsuza kadar ruhları yok edecek ve siz de önünüzdeki zamanlar için her zaman tetikte olmalısınız. Kilisemi hem içeriden hem de dışarıdan istila edecek olan sapkınlığa kendinizi açık bırakmayın. Şimdi hazırlanıyorsunuz, bu yüzden size söyleyeceğim her şeyi takip etmelisiniz, böylece Kilisemi elinizden geldiğince düşmanlarımdan kurtarabilirsiniz.

Kilisemi Sığınağımda toplamaya yönelik son Planım ortaya çıkmak üzere. Size talimat verdiğimde, büyük bir güce ve azme ihtiyacınız olacak, çünkü düşmanınız Deccal olacak ve onun ordusu ne yazık ki benimkinden daha büyük olacak. Bu sizin için göz korkutucu olacak ama şunu bilin. Arkasında Tanrı’nın Gücü olmayacak ve Sözüme sadık kaldığınızda sizi asla yenemeyecek.

Huzur içinde gidin ve talimatlarımı bekleyin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/05/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/05/

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/05

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040524.cfm