0404_paganism_

Yeni sahte doktrini görkemli bir şekilde övmek için başlarını eğerek kollarını kaldıracaklar

Gerçeği Kitap:

Milyonlarca Katoliği büyük bir hataya sürükleyecekler ve Kiliselerim Kutsallığını kaybedecek

4 Nisan 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, kehanetler Tanrı tarafından insana sansasyon yaratmak için vahyedilmez. Onlar, insanlığı Krallığımdaki geleceklerine hazırlamak için verilmiştir, böylece ruhlarına gelebilecek potansiyel tehlikelere karşı önceden uyarılabilirler. Babamın Emri ile yaşamınıza yapılan her Müdahale, sizin ve diğer ruhların iyiliği içindir.

Kızım, sana verilen Kehanetlerim iyi ve gerçekten başladı. Sahtekarlar kontrolü içeriden ele geçirdiler ve dünyayı, Tanrı tarafından ortaya konan mevcut Kutsal Doktrin’de değişikliklerin yapıldığı yeni bir doktrinin, insanların yaşamlarına uyacak şekilde değiştirilebileceğine inandırarak kandırmaya devam edecekler. tüm insanların ve tüm dinlerin. 

“Ekümenik” kelimesine veya Dünyadaki Kilisemi alıp onu İlahiyatından ayırmaya yönelik herhangi bir girişime karşı dikkatli olun.

Liturgy’yi kurcalayan kişi Benim gerçek bir hizmetkarım değildir ve yine de olacak olan tam olarak budur. Peki kutsal kullarım ne yapacak? Yeni sahte doktrini görkemli bir şekilde övmek için başlarını eğerek kollarını kaldıracaklar ve dünyaya verdiğim her şeyi inkar edecekler. Dünyevi sevgileri önemlidir; beğenilme arzuları ve yüksek hırsları, onları adaklarından mahrum bırakacaktır. Hain olup Bana sırt çevirecekler, Milyonlarca Katoliği büyük bir yanılgıya sürükleyecekler ve Kiliselerim Kutsallığını kaybedecekler. Kısa bir süre sonra, Benim Kilisemin çekirdeğine saygısızlık yapıldıkça, diğer tüm Hıristiyan inançlarını bir araya toplayacaklar ve yeni ekümenik mezhepler tasarlayacaklar, bu da Cehennemin varlığını inkar edecek bir kamu beyanına yol açacak.

Daha sonra geriye doğru, Hakikat’in tam tersi yönde hareket edilerek, tüm inananlara günahın bakanın gözünde olduğu ve orijinal günah nedeniyle bundan kaçınmanın imkansız olduğu anlatılacaktır. Bu nedenle size bunun endişelenecek bir şey olmadığı söylenecektir. Günahın kendisi yeniden tanımlanacak. Bu gerçekleştiğinde, tüm ahlak anlayışı ölecek. Ahlakın artık önemi kalmadığında, günah yaygınlaşacaktır. Günah yayılacak, tırmanacak, ta ki toplum çökene kadar ve Benim Kiliseme – Gerçek Kilise – sadık kalanlar için buna tanık olmak dehşet dolu bir manzara olacak.

İnsanlar günahla övünecek, ahlaksızlıklarıyla açıkça gösteriş yapacak ve yeni dünya dini, Tanrı’nın Gözünde günahın sizi asla engellemeyeceğini veya size zarar vermeyeceğini dikte edecek. Bahsetyecekleri tanrı Şeytan’dır ama bunu size asla söylemezler. Benimle alay etmek için size, sahte peygamber tarafından alkışlanacak ve onun tarafından putlaştırılacak olan deccal’i coşkuyla karşılayacaklar. Deccal Benim Öğretilerime aykırı olan her şeyi yapacak ama bunu karizma ve çekicilikle yapacak. Milyonlarca kişi ona hayran kalacak. O, benim olmadığım her şey olacak. O kadar çok kişiyi kandıracak ki, Tanrı’nın çocuklarını sapkınlığa ve korkunç bir yalnızlığa sürüklemek onun için kolay olacak.

Hepinizi bu güne hazırlıyorum. Bu haberi birçoğunuz için duymak çok zor ama gerçek bu. Gerçek, ruhlarınızı ölümden kurtaracaktır. Gerçekle savaşırsan bundan iyi bir şey gelmez; yalnızca umutsuzluk. Başkalarını Benim Kilisem tarafından dünyaya getirilecek olan sapkınlığı içeriden takip etmeye teşvik ederek, Benim Kiliseme sadık kalmalarını önleyin, böylece aslanlara atılırsınız. Başkalarının ruhlarını zorla yok edenler Benim Elimle en büyük cezayla karşı karşıya kalacaklardır. 

Gerçeği kabul edin ve kendinizi hazırlayın. Beni takip edin, ben de sizi güvenli bir şekilde Krallığıma götüreceğim. Canavarı takip edin, o sizi ve yanınızda getirdiklerinizi sonsuza kadar Cehennem ateşlerine götürecektir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/04/04/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/04/04/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/04/04

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/040424.cfm