Lütfen bu zamanda sizi nefretten korumak için bu duayı okuyarak beni iyileştirin.

Gerçeği Kitap:

Kurtuluşun Annesi: Sevgi ve yalnızca Sevgi Tanrı’dan gelir. Nefret yalnızca Şeytan’dan gelir. Arada bir şey yok

27 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuğum, bu Kurtuluş Misyonuna karşı çok fazla nefret var çünkü kötü olan, kişinin ruhunu Tanrı’ya kaptırmak istemez. Tanrı bir peygamber aracılığıyla konuştuğunda Cehennemde öfke yaratır. Bu koşullar altında kötü olan Tanrı’nın Sözünü susturmak için her türlü çabayı gösteriyor. O, Şeytan, insanlığın ruhunu kurtaracak her şeye karşı insanları zehirlemek için mümkün olan her şeyi yapacaktır.

Onun nefretiyle dolu ruhlar, yaptıkları şeyleri artık kontrol edemeyene kadar, onun gönüllü ajanları haline gelinceye kadar, nefreti yayacak. Onun öfkesiyle dolu olduklarından, düşmanları olduğuna inandıkları kişilere karşı kalplerinde sevgi hissetmeyi imkansız bulacaklar. Daha sonra kendilerinden nefret etmeye başlayacaklar ve Allah’a karşı günah işledikçe içleri büyük bir azapla dolacaktır.

Sonunda ruhlara bu tür bir nefret hakim olduğunda, şeytandan kurtulamayacaklardır. Böyle ruhlar için çok duaya ihtiyaç vardır . Eğer bir kişi Tanrı’nın Sözüne küfrederse, canavara karşı o kadar şiddetli bir mücadeleyle karşı karşıya kalacaktır ki, bu durum kendilerini onun gücünden kurtarmayı imkansız hale getirecektir. Allah’a olan lanetleri, lanetleri haline gelir ve o aşamada onlara hiçbir şey yapılamaz.

Nefret dolu ruhlar Tanrı Sözünü konuşmazlar çünkü bu olamaz. Allah’ı gerçekten sevenlerin dudaklarından nefret asla dökülmez. Şeytan’ın gücünü asla hafife almamalısınız çünkü o, ne kadar iyi olursa olsun her ruhu tuzağa düşürebilir. İlk başta o, yani şeytani olan, kurbanı yalanlarıyla doldurduğunda çok ikna edici olacaktır. Hatta ruhla iletişim kuranın ben, yani Tanrı’nın Annesi olduğuma dair manevi bir duygu bile yaratacaktır. Ruhun Tanrı’ya olan sevgisini, ruhun kötü bir eylem, eylem veya söz olarak algıladığı şeye karşı bir öfke duygusu aşılamak için kullanacaktır. Bazen Tanrı’nın sadık hizmetkarları olabilen ruhları tuzağa düşürür. Ancak bir ruh, kötü olanın kendisini herhangi bir nefretle doldurmasına izin verdiğinde, ondan kurtulmanın imkansız olduğunu görecektir.

Yalnızca dua ve büyük pişmanlık ve alçakgönüllülük eylemleri onu uzaklaştırabilir. Bir süre sonra ruh kendisini rahatsız eden bir şeyin olduğunu anlayacak ve öfke, rahatsızlık, kaygı ve tam bir huzursuzluk ruhu ele geçirecektir. Kötü olan, ruh sonunda Tanrı’ya karşı dönene ve O’na küfredene kadar dinlenmeyecektir.

Çocuklar, Tanrı’nın Mükemmelliği konusunda ruhunuza şüphe koyanlarla asla muhatap olmamalısınız. Allah’a küfredenlerle bir araya geldiğinizde kirlenirsiniz. Bunu yaptığınızda içiniz de daha önce hiç hissetmediğiniz bir nefretle dolacaksınız. O zaman tekrar Allah’ın huzuruna çıkmaya layık olabilmeniz için çok büyük bir yardıma ve müdahaleye ihtiyacınız olacak.

Nefretin her türlüsünü göz ardı edin, çünkü o asla Tanrı’dan gelemez. Nefretin yeşerdiği tek kaynak vardır, o da Şeytan’dır. Şeytanla ve onun kalplerini kinle dolduranlarla muhatap olun, o zaman bu zehir sizin nefsinize akacaktır.

Bu durumu görmezden gelin. Sessiz kalır. Başkalarından nefret eden ruhlar için dua edin. Bu ayartmadan korunmak için Kutsal Tespihimi okumalısınız .

Şeytan’ın gücü bu zamanda çok güçlü olduğu ve dünya çapında Oğlum İsa Mesih’e inanan ve bana sadık olan tüm insanların ruhlarını çalmaya çalıştığı için sizi bu konularda uyarıyorum. Sevgili annesi.

Lütfen bu zamanda sizi nefretten korumak için bu duayı okuyarak beni iyileştirin.

Haçlı Seferi Duası (138) Nefretten korunma

Ey Kurtuluş Annesi, beni her türlü nefretten koru. Nefretle karşılaştığımda sessiz kalmam için bana yardım et. En zayıf olduğum anlarda beni İsa Mesih’e bağlılığımda güçlü tut. Dudaklarımı mühürle. Oğlunun Öğretilerini yalanlayan sözlerle beni meşgul edenlere veya inancımdan dolayı benimle alay edenlere sırtımı dönmem için bana yardım et. Bu ruhlar için dua edin sevgili Anne, böylece Şeytan’dan vazgeçsinler ve sizin sevginizin huzurunu ve Kutsal Ruh’un Hükümdarlığını ruhlarında hissedebilsinler. Amin.

Sevgi ve yalnızca Sevgi Tanrı’dan gelir. Nefret yalnızca Şeytan’dan gelir. Arası yoktur. Ortası yok. Ya Oğlumun yanındasınız ya da ona karşısınız.

Sevgili Annen

Kurtuluşun Annesi

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/27/mother-of-salvation-love-and-only-love-comes-from-god-hatred-only-comes-from-satan-there-is-no-in-between/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp#more-18039

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/27/mother-of-salvation-love-and-only-love-comes-from-god-hatred-only-comes-from-satan-there-is-no-in-between/#more-18039

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022724.cfm