Baba Tanrı: Kayıp Cennetin Mükemmelliği eski Görkemiyle yenilenecek

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Kayıp Cennetin Mükemmelliği eski Görkemiyle yenilenecek

26 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Çocuklarım, sizi çağırırken ve hepinize olan derin ve kalıcı Sevgimi ilan ederken beni dinleyin. Denemelerin, üzüntülerin, zulmün, kötülüğün ve aslında neşenin ve huzurun ortasında, hepsinin hakimi benim. Arınmanın yoğunlaştırılmasının zamanı geldi, ancak bu zamanlardan hiçbir şey gelmeyecek, yalnızca iyi şeyler gelecek. Bu zamanları, hasta bir çocuğun yatalak olduğunu ve bir hastalığa yakalandığını, bu durumun onu zayıf, güçsüz, enerjiden, besinden mahrum bıraktığını ve ateşinin çok yüksek olduğunu düşünün. Ateşi düşene kadar iyileşmeyecektir ama yine de onu hastalıktan kurtaran şey ateştir.

İnsanın Arınması önceden bildirildi ve buna izin veriyorum ki, beni gerçekten tanımayanların kalplerini ve ruhlarını kırbaçlayan hastalıktan insanlığı kurtarabileyim. Dünyadaki bölünmeler tükenmeden daha da artacak. Savaşlar patlak verip yok olduktan sonra ortadan kalkacak ve barış hüküm sürecek. Döneklik birçok ruhu saracak, ancak daha sonra çocuklarımın çoğu Gerçeği görecek ve sevgili Oğlum İsa Mesih’e duyacakları sevgi aracılığıyla koşarak Bana gelecekler.

Şeytan ve Dünya’yı istila eden tüm iblisler sürgün edildiğinde Yaratılışım mükemmel olacak. Işık daha parlak hale gelecek, kayıp Cennetin Mükemmelliği eski Görkemiyle yenilenecek ve insanlık Bende Bir olacak.

Daha ilk nefesinizi almadan önce her biriniz için yarattığım, sizi Cennete geri getireceğime dair vaadim şahit olmak üzeredir. Her birinize bu doğuştan gelen hak verilmiştir. Hazırlanmak. Kalplerinize yerleştireceğim sevgi ve ruhlarınıza bahşedeceğim Lütuflarla Cennetime çekileceksiniz. Aranızdan hiç kimse benim size her şansı, her işareti, her ertelemeyi vermediğimi söyleyemez. Dua edin ki sizler için hazırladığım sonsuz dünyanın görkemli yaşamını kabul etme nezaketini gösterin.

Sevgili baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/26/?_x_tr_sl=hu&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/26/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/26

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/022624.cfm