0203_satanic_temple_

Şeytan’ın tahtına sitını, keçi başlı, izlemenin acısına katlanmak zorundayım.

Gerçeği Kitap:

Şeytan’ı takip edenlerin sayısı arttıkça, şeytana tapındıklarını alenen ilan etmek için büyük çaba harcayacaklar.

3 Şubat 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, öğrencilerimi sadece inançlarından değil, yaptıklarından da tanıyacaksın. İnancınızı düşünceleriniz, sözleriniz ve eylemlerinizle yaşamadığınız sürece Beni sevdiğinizi söylemenin hiçbir faydası yoktur. Sadece ürettiğiniz meyvelere bakarak gerçekten Benim sadık bir öğrencim olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Beni sevdiğinizi söylediğinizde, sizden yardım isteyenleri, teselliye çok ihtiyaç duyanları reddedemezsiniz.

Eğer gerçekten Benim iseniz, zulüm gören veya acı çeken başkalarına yardım etmekten kaçınmazsınız. Eğer Öğretilerime sadıksanız, başka bir ruh hakkında zalimce veya nezaketsiz konuşmazsınız. 

Öte yandan Bana biat edenleri, verdikleri meyvelerden açıkça tanıyabileceksiniz. Tanrı’nın Gerçek Sözünü duyurmaktan asla korkmayacaklar. Daima Hakikati konuşacaklar; asla başkasının hakkında kötü konuşmazlar ve hastalara, muhtaçlara ve Hakikati arayanlara ilk teselli verenler onlar olur. Her zaman başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyarlar; Kutsal Adımla meydan okunduğunda sabırlı olun ve bana olan sadakatlerinden dolayı zulme uğradıklarında sessiz kalacaklar. Daima başkalarının ruhları için dua edecek, tüm insanlığa rahmet dileyeceklerdir.

İşte böyle ruhlarda büyük bir teselli ve teselli bulurken, sadece hayatlarında şeytanın tesiriyle oluşan hile perdesine bürünmüş ruhları Rahmetime çekmeye çalışıyorum.

Tahtımı geri alacağım Büyük Günü beklerken, canavar Şeytan’ın tahtına oturmasını, kolları gururla dinlenmiş, ayakları açık, keçi başlı, debelenirken izlemenin acısına katlanmak zorundayım. tuzağa düşürdüğü kişiler tarafından kendisine özgürce yapılan övgülerde. Keçi, cinsel ahlaksızlık günahı yoluyla sahip olduğu her şeyin bedenlerini ve ruhlarını yok ettiği istilasının bir sembolüdür. Onun ilk hedefi, ruhları duyular yoluyla her yönden kendilerini alçaltmaya teşvik ederek insan bedenini kirletmektir.

Onun etkisi her yerdedir ve her harekette keçi ve boynuzlarının sembolü görülecektir. Onun kibri, yakında müritlerini hayatın her alanında sergilemeye, ona bağlılıklarını göstermeye teşvik ettiği sembollerle görülecektir. 

Şeytan’ı takip edenlerin sayısı arttıkça, şeytana tapınmalarını alenen ilan etmek için büyük çaba harcayacaklar ve bunun zararsız olduğuna inanan herkesin şimdi durması akıllıca olacaktır. Şeytan’ın bu zamanlarda kullanacağı güç nedeniyle dünyada uygulanacak olan kötü gücün üstesinden gelmelerine yardım etmem için Bana, İsa Mesih’e yalvarmalılar.

Kiliseme karşı yapılan her meydan okumada Babam suçluları cezalandıracaktır. Tanrı’nın Kutsal Tapınaklarında gerçekleştirdikleri her saygısızlık eyleminden dolayı büyük acı çekecekler. Ama Bedenime, Kutsal Efkaristiya’ya saygısızlık ettikleri gün, düşmanlarımın başına daha önce benzeri görülmemiş büyük bir azap gelecek. 

Bana, sevgili İsa Mesih’e inanan herkese, şu anda Tanrı’nın çocuklarını yok etmek için planlanan en büyük iğrençliğin farkında olmalarını rica ediyorum. Kendilerini beden ve ruh olarak canavara satarak ruhları Tanrı’yı ​​inkar etmeye ikna etmeye yönelik kötü plan, rock müzik, filmler, politika ve din dünyası aracılığıyla kurnazca yönetiliyor.

İstilanın Tanrı’nın Tapınağı’ndan dünyaya duyurulmasının zamanı geldi. Pek çok insan böylesi iğrenç bir şeyi reddedecek olsa da (kendilerine açık bir şekilde sunulsaydı) gerçek şu ki pek çoğu bundan daha akıllı olmayacak. Ancak şeytani semboller kiliselerin içine yerleştirildiğinde, masumlar üzerinde bir güç oluşturacak ve sizin dualarınız, fedakarlıklarınız ve acılarınız olmadan Benden alınacaklar. 

Gelecekte o zaman geldiğinde, bu ruhlar aranızdan Gerçeği bilenlere inanmayacaklar. Daha sonra, Tanrı’nın Varlığının özüne, Dünya üzerindeki Kilisesi aracılığıyla saldırıya uğradığında, etkileri tüm Dünya’da hissedilecektir. O zaman Tanrı’nın Işığı azalacaktır çünkü Tanrı’nın Varlığı sönecektir. Sadece karanlık hakim olacak.

Siz mümin kullarımdan vazifelerinizi yapmanızı ve uyarıldığınız her şeye karşı uyanık olmanızı rica ediyorum. Bunu, gözlerinizin önünde olup bitenleri çok yakında açıkça anlayacak olan kutsal kullarıma söylüyorum. Büyük Gün’de Kendimi duyurana kadar, Sözüme sadık kalarak ve Sürümü besleyerek, mümkün olduğu kadar çok ruhu kurtarmak için kutsal görevlerinizi yerine getirmenizi, Benim Emrim aracılığıyla size öğreteceğim.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/02/03/as-the-numbers-of-those-who-follow-satan-grows-they-will-go-to-great-lengths-to-publicly-declare-their-worship-of-the-devil/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/02/03/as-the-numbers-of-those-who-follow-satan-grows-they-will-go-to-great-lengths-to-publicly-declare-their-worship-of-the-devil/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/02/03

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/020324.cfm