0531_bartimeus_1

“Sevgili Babacığım, uzan ve Merhamet Elinle bedenime ve ruhuma dokun. Amin.”

Gerçeği Kitap:

Baba Tanrı: Çocuklarımı tekrar Kutsal Vasiyetimde toplamak için çok uzun bir süre sabırla bekledim

27 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Canım kızım, bu kadar gereksizken ne kadar korkuyorsun. Dünyaya bu büyüklükte bir Hediye verdiğimde, bunu tüm çocuklarıma olan Büyük Sevgimden kaynaklanan bir görev duygusuyla yapıyorum. 

Hepinizi korumanız için sizi uyarıyorum. Sana dünya için verdiğim her Mesajda, Kendimden bir parçamı sana açıklıyorum. Sana, kızım, yakınlaşma konusundaki büyük arzumu gösteriyorum çocuklarıma. Size Şefkatimi, Sevincimi, Onaylanmamayı, Öfkemi, Sevgimi ve Merhametimi gösteriyorum. O halde neden böyle uzandığımda Benden korkuyorsun?

Tüm çocuklarını ve özellikle günahkarları seven, insanlığı Benim Şefkatime çekmek için Benim tarafımdan size verilen her Yasayı açıkça kirleten bir Baba’dan asla korkmamalısınız.

Çocuklar, Büyük Merhametimi kabul etmeye hazır olun. Sevgili Babanız Beni karşılamak için kalplerinizi açın. Bu Mesajlarla uzlaşmaya çalıştığınızda, düşüncelerinize korku girdiği her an Beni selamlamaya ve Bana seslenmeye hazırlanın.

Bu Mesajlar benzersizdir. Bunlar Kutsal Teslis tarafından dünyaya sunulmaktadır. Seni kurtarmak için Biricik Oğlumu gönderdiğimden beri, bunlar Benim tarafımdan Dünyadaki en önemli Görev olarak kabul ediliyor. 

Bu, Sözüm, merhametli ve şükran dolu bir kalple kabul edilmelidir. Hoşgeldin Sözlerim. Var olan, kalan ve daima kalacak olan her şeyin Benim Emrim dahilinde olduğunu bilmekle yetin. Ben Var olan ve Olacak olan her şeyim. İnsanlığın geleceği ve gelecek dünyanın kaderi ile ilgili tüm kararlar Bana aittir. Sizi asla kasıtlı olarak korkutmam çocuklar.

Yapacağım şey, sizi Yeni Krallığıma hazırlamak, böylece ona girmeye uygun olursunuz – o zaman tüm acı ve keder artık olmayacak.

Huzur içinde olun güzel, arzu edilen çocuklarım. Sen benim herşeyimsin. Hepinizi buraya dahil ediyorum. Bütün günahkarlar. Beni kabul etmeyenlerin hepsi. Şeytan’ı putlaştıranların hepsi. Bütün sadık çocuklarım. Ruhları gasp edilenler. Sen yalnızca Bana aitsin. Dünyayı Sevgili Oğlumun İkinci Gelişine hazırlamak için yaptığım bu son girişimde tek bir ruhun göz ardı edilmesine izin vermeyeceğim.

Hiçbiriniz Merhamet Elimin dokunmadığı kalmayacak. Elimle kutsanmanız için kalplerinizi açmama izin verin.

Bana şunu söyle: “Sevgili Babacığım, uzan ve Merhamet Elinle bedenime ve ruhuma dokun. Amin.”. Aramanıza hemen cevap vereceğim. 

İleri gidin, küçüklerim ve huzur içinde olun, çünkü önümüzdeki dönem ne kadar zor olursa olsun, Benim Müdahalem sizin kurtarıcı Lütfunuz olacaktır. Sizleri Bana, Babanıza gelmeniz için çağırırken, Yüreğimdeki Sevgiyle Yeni Cennetimin Kapısını açmayı bekliyor olacağım.

Çocuklarımı tekrar Kutsal Vasiyetime toplamak için çok uzun bir süre sabırla bekledim. O Gün yakındır ve Kalbim, insanın Benim yanımdaki hak ettiği yere geri döneceği anın beklentisiyle sevinir.

Seni seven baban

Yüce Tanrı

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/27/god-the-father-i-have-waited-patiently-a-very-long-time-to-gather-my-children-again-into-my-holy-will/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/27/god-the-father-i-have-waited-patiently-a-very-long-time-to-gather-my-children-again-into-my-holy-will/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/27

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012724.cfm