0125_fonott-madonna_3

Bu Misyonun tüm parçaları bir model oluşturacak şekilde bir araya getiriliyor.

Gerçeği Kitap:

Annemin Ortak Redemptrix rolü en sonunda iyi ve gerçek anlamda anlaşılacak

24 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili sevgili kızım, Annem her yerdeki Marian hayalet mekanlarında son kez göründüğünde, o zaman dünyanın dönüp Bana koşacağını bilmelisiniz.< /span> Ve şimdi, Ortak Kurtarıcı olarak Annemin rolü iyi ve gerçek anlamda anlaşılacaktır. sonunda. Onun rolü her zaman insanın iyiliği için Bana hizmet etmek olmuştur. Sevgili Annem aracılığıyla Bana daha fazla ruh getiriliyor.

Her ruha Güçlü Müdahaleme tanık olma fırsatını vereceğim, böylece onları dönüştürebilirim. Dönüşüm sayesinde milyonları kurtarabilirim. Kurtuluş Vaadi Benim tarafımdan verildi ve Çarmıhtaki ölümümle yerine getirildi. Şimdi bu Görev aracılığıyla kendime çekeceğim ruhları toplayacağım ve Sözümün Hakikatini her yere yayacağım.

Hiçbir zaman Hak verilmeyenlere, O, ilk kez sunulacaktır. Hak verilenlere, fakat onu unutanlara, Benim vaadim hatırlatılacaktır. . Gerçeği bilen ama onu kendi arzularına uyacak şekilde değiştirenlere, yalnızca tek bir Gerçeğin olabileceği hatırlatılacak.

Akıllarının karıştığı, ruhlarının şüpheyle parçalandığı bir zamanda insanlığa Gerçeği getiriyorum ama korkularını hafifleteceğim. Yalnızca ben, onların Kurtarıcıları İsa Mesih, bu şekilde müdahale etme Gücüne sahiptir. Onlara barışı getirecek ve haklı olarak kendilerine ait olan kurtuluşu ulaştıracak güce yalnızca bende sahibim.

Bu Misyonun tüm parçaları bir model oluşturacak şekilde bir araya getiriliyor. Daha sonra, çeşitli parçalar bir yapbozun parçaları gibi birleştirilip birbirine yerleştirildiğinde, hepsi parçalar birleşmeye başlayacak, son resim netleşecek. O zaman Benim Varlığımı her yerde bulacaksınız; bunların hepsi Babam tarafından dünyaya bahşedilen her otantik kutsal görevle bağlantılıdır, ta ki en sonunda Tüm Gerçek herkes için netleşecek.

Babam, Daniel ve Evangelist Yahya peygamberlere önceden bildirildiği gibi, Hakikat Kitabı aracılığıyla dünyaya Hakikati açıklayacağına söz verdi. Babam size Hakikati getiriyor şu anda, ama O bunu parça parça, azar azar yapıyor, ta ki son parça bütünü oluşturana kadar. Ancak o zaman Hakikat Kitabı anlam kazanacak. Ancak o zaman insanlığın çoğunluğu Benim İkinci Gelişimin beklentisiyle şarkı söyleyip sevindiğinde son engeller aşılacaktır. Yalnızca Görevim tamamlandığında Büyük Gün dünyaya duyurulacaktır.

Huzur içinde gidin ve bana tüm güveninizi verdiğinizde, Babamın Antlaşmasının son kısmını tamamlayabileceğimi ve sizi O’nun Yüce Krallığının Alemine götürebileceğimi bilin.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/24/my-mothers-role-as-co-redemptrix-will-be-well-and-truly-understood-at-last/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/24/my-mothers-role-as-co-redemptrix-will-be-well-and-truly-understood-at-last/

 

 

 

Benim her izimi kaldırma planı başladı

26 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, kalplerinde kırgınlık bulunanların bu Çalışma’ya karşı görüşlerinin, ruhlara yönelik Görevim’de sizi tereddüt etmesine asla izin vermeyin.

Siz ve Tanrı’nın Sözü’nden sapmayı reddeden sevgili sadık ruhlarım reddedilmiş olsanız ne fark eder? Seni küçümseyip küçümsemelerinin ne önemi var? Onların Sözü reddeden insani görüşlerinin, Ebedi Kurtuluş arayışınızda hiçbir önemi yoktur. Beni yücelttiğinizde ve Kutsal Sözümü onurlandırdığınızda, her taraftan bana sırtınızı dönmeye ayartılacaksınız.

Pek çok kişi, sahte peygamberin ağzından dökülecek olan küfürlere tanık olduklarında, korkunç gerçek başlarına gelinceye kadar bu Görevi reddedecek. Kutsal Teslis’in Varlığıyla çelişen biri, Benim Kilisemin çatısı altında başrahip cübbesi giymeye cüret ettiğinde ve ardından sizi doğru bildiğiniz şeye ikna etmeye çalıştığında, şimdiye kadar durum böyle değilse o zaman kötülüğün ruhunun Kilisemi içeriden sardığını anlayacaksınız.

Yeni ideolojilerle, yeni doktrinlerle kuşatıldığında ve size bugün insan ırkının bu değişiklikleri talep ettiği söylendiğinde, bu, Tanrı’nın Arzularının artık yanıtlanmadığı zaman olacaktır. Bunun yerine, hata ve kusurlarla dolu insan yapımı doktrinler artık günahın ortadan kalktığını ilan ettiğinde, önceden bildirildiği gibi Benim için düşmanlarımı yok etme zamanı yaklaşacaktır.

Birçoğunuz Gerçeğe ve Dünyadaki Kilisemde Bana, İsa Mesih’e atfedilecek olan korkunç onursuzluğa uyanacaksınız. O mümin kullar, bu kötülüğü anlayacaklar ve onlardan çoğu kaçacak. Ancak zamanı geldiğinde ve bu seçim hepinizin önüne konulduğunda, ne yazık ki pek çok kişi Beni terk edecek ve pagan ibadetlerine katılacak.

Benim her izimi ortadan kaldırma planı başladı. Sözümün Gerçeği anayasalarınızda, okullarınızda yasaklanacak ve sonunda Kendi Kilisemde kınanacak. . Bunun asla olamayacağına, Tanrı’nın bunlara asla izin vermeyeceğine inananlar yanılıyorlar. Bu vahşetlere, Benim İkinci Gelişimden önce insanın nihai arınmasında izin verildi. Eğer beni ne kadar severseniz sevin, uyanık kalmazsanız, Tanrı’ya biat etmeyecek bir dizi törene katılmak zorunda kalacaksınız. Eğer Beni onurlandırmıyorlarsa o zaman kendinize sormalısınız, bu neden oluyor? Bu değişiklikler neden yapıldı ve neden bu kadar aniden? Cevap zamandır; çünkü çok az şey kalmıştır. 

Her iki tarafın da ruhlarını kazanma yarışı şiddetli bir savaşla sonuçlanacak.

Bir taraf sizi, Şeytan’ı putlaştıracak aşağılık uygulamalar uğruna Tanrı Sözü’nü reddetmeye ikna edecek. Sözümü iyi bilenleri bile kandıracaklar, o kadar kurnazca sunacaklar ki onların davası Beni Kilisemden uzaklaştırmak olacak.

Diğer taraf sadece bu Mesajlara değil, aynı zamanda Babamın Kitabında dünyaya verilen Tanrı’nın Gerçek Sözüne olan sadakatleri nedeniyle acı çekecek.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/26/the-plan-to-remove-every-trace-of-me-has-commenced/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/26/the-plan-to-remove-every-trace-of-me-has-commenced/

 

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/25

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/012524.cfm