Eminim ki Tahtımı geri almak için geri dönme zamanım yakındır

Gerçeği Kitap:

Bu Görevde söylediğiniz her söz Benden geliyor. Yaptığınız her işlem Benden gelir

17 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili sevgili kızım, sizin ve tüm takipçilerimin ruhları kurtarmaya yönelik bu Çalışma’da her gün karşılaştığı birçok engelle her karşılaştığınızda rahat olun.

Şeytan’ın bu ve gerçek olan diğer misyonlara, Tanrı’dan geldikleri için eziyet etmekten asla vazgeçmeyeceğini her zaman unutmayın. Bugün kutsadığım ve kutsadığım özgün görevler. yüzyıllar boyunca muhalefet yüzünden hep acı çektiler.

Yalnızca gerçekten Tanrı’dan gelen görevler bu kadar nefreti çeker. Yalnızca gerçek peygamberler nefreti çeker. Musa, İlyas, Nuh, Vaftizci Yahya ve onlar gibi diğerleri, Şeytan’ın zayıf ruhlar üzerindeki etkisi nedeniyle nefrete maruz kaldılar. Bana uygulanan nefret türünü yalnızca ben, Dünyadaki Zamanım sırasında yüzlerce peygamberden biri olan İsa Mesih çektim. Ve şimdi, yalnızca sen, benim son peygamberim, uzun zamandır görülmeyen türden bir nefreti kendine çekeceksin – her ne kadar senin gibi başkaları da son zamanlarda acı çekmiş olsa da.

Tanrı’nın Adıyla muhalefete katlanmak zorunda kaldığınızda şunu bilin ki, Kutsal Teslis, Söz’ü bir peygamber aracılığıyla insanlığa sunduğunda, bu en kötü tür olacaktır. Ancak size verilen İlahi Yardım için dehşet içinde kaçarsınız. Babam seni koruyor küçüğüm ve bu yüzden dudaklarından çıkan her söz için, elinden çıkan her söz için ve ulaştığın her ruh için O’nun ruhları arzuladığını bilerek daima ilerlemelisin. dışarı. Tüm bu acılar Bana daha fazla ruh getirecek.

Eminim ki Tahtımı geri almak için geri dönme zamanım yakındır ve Gün yaklaştıkça bu Görevde sizi tuzağa düşürmek için birçok taktik kullanılacaktır. Her yalan üzerinize atılacak, atılan her taş, kısmetinize her azap ve döndüğünüz her yola Tanrı’nın her düşmanı yerleştirilecek. Ama insanlığın Kurtarıcısı olarak, her çalının yok olmasını sağlayacağım. dikkatle kaldırıldı, her taş bir kenara atıldı, her yol açıldı, böylece benim tamamen unutulacağım bir zamanda, Sözümü dünyanın önüne getirmeyi başarasınız.

Seninle yürüyorum kızım. Seni kötülüklerden korumak için Elimi sol omzuna koyuyorum ve sana her konuda yol gösteriyorum. Bu Görevde söylediğiniz her söz Benden geliyor. Yaptığın her hareket Benden gelir. Çektiğin her acı Benimdir. Senin iraden Benimdir, çünkü onu Bana verdin ve şimdi tamamen ikamet ediyorum içinizde. Seni incittiklerinde Bana hakaret ediyorlar. Seninle alay ettiklerinde hakkı inkar etmiş olurlar. Sözü inkar ettiklerinde Beni de inkar etmiş olurlar, ancak size verilen Sözümü kabul ettiklerinde Benim bir parçam olurlar ve böylece onlara da Benim Korumam verilecektir.

Şimdi git kızım ve bu Görevde sana nefret gösterildiğinde asla üzülme, çünkü o zaman sen ve Çağrımı duyan herkes kime karşı çıktıklarından hiç şüphe etmeyecek. Sen değilsin, ama ben İsa Mesih, onları uzaklaştırıyorlar. Benim için, Benimle birlikte, Bende olduğunda ve Benim Sözümü söylediğinde, gerçekten Tanrı’nın çocuğusun. a>

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/17/every-word-you-utter-in-this-mission-comes-from-me-every-action-you-take-comes-from-me/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/17/every-word-you-utter-in-this-mission-comes-from-me-every-action-you-take-comes-from-me/

 

 

 

Aranızdan kim, beraberinde getirdiği her şeyle Benim Acı Kadehim’i kabul edecek kadar güçlü olabilir?

19 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, aranızda kendisini Benim kutsal takipçim olarak ilan eden ve bu gerçekle övünen hangi adam Kadehimi alır?

Hanginiz, beraberinde getirdiği her şeyle Benim Acı Kadehim’i kabul edecek kadar güçlü olabilir? Cevap çok azınızdır. Ancak yine de, Kadehimi isteyerek kabul eden seçilmiş ruhlarım aracılığıyla Beni kırbaçlamakta haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Seçilmiş ruhlar, vizyonerler, peygamberler ve kahinler Kadehimi kabul edin, çünkü onlar Bana kendi özgür iradelerini, Benim şartlarıma göre verirler, kendi başlarına değil. Kutsal Sözümde her şeyi bilen ve bilgili olduğunuzu ilan ettiğinizde ve zulüm gören zavallı peygamberlerimin çektiği acıyı kabul etmediğinizde, o zaman Beni tanımıyorsunuz demektir.

Eğer Beni tanımıyorsan, o zaman Beni gerçekten sevemezsin. Eğer Beni sevmiyorsanız, o zaman Gerçeği yaymazsınız. Bunun yerine, En Kutsal İncillerin size uygun olan kısımlarını seçersiniz ve bunları, benim peygamberlerimi ve benim kederli Haçımı taşıyan tüm seçilmiş ruhları yenmek için bir ölçüt olarak kullanırsınız.

Başkalarının ruhlarını ayaklar altına aldığınızda, onlara benim adımla zalimce davrandığınızda, nefret size bulaşmış demektir. Nefret Şeytan’dan gelir. O Benden gelmiyor. Uyarı – Vicdanın Aydınlanması sırasında huzuruma geldiğinizde, Beni nasıl gücendirdiğinizi size göstereceğim.

Yine de, Sevgi Sözlerimi peygamberlerime karşı nefret sözlerine dönüştürmekten suçlu olan çoğunuz, karşımda meydan okurcasına duracaksınız. Çünkü sen kendini beğenmişlik ve gururla o kadar dolusun ki, ben, İsa Mesih bile, seni Bana çekmekte zorluk çekeceğim.

Başkalarına olan nefretiniz sizi Benden ayırıyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/19/who-amongst-you-would-be-strong-enough-to-accept-my-cup-of-suffering-in-all-that-it-brings-with-it/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/19/who-amongst-you-would-be-strong-enough-to-accept-my-cup-of-suffering-in-all-that-it-brings-with-it/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011824.cfm