Hanginiz, beraberinde getirdiği her şeyle Benim Acı Kadehim’i kabul edecek kadar güçlü olabilir?

Gerçeği Kitap:

Aranızdan kim, beraberinde getirdiği her şeyle Benim Acı Kadehim’i kabul edecek kadar güçlü olabilir?

19 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, aranızda kendisini Benim kutsal takipçim olarak ilan eden ve bu gerçekle övünen hangi adam Kadehimi alır?

Hanginiz, beraberinde getirdiği her şeyle Benim Acı Kadehim’i kabul edecek kadar güçlü olabilir? Cevap çok azınızdır. Ancak yine de, Kadehimi isteyerek kabul eden seçilmiş ruhlarım aracılığıyla Beni kırbaçlamakta haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Seçilmiş ruhlar, vizyonerler, peygamberler ve kahinler Kadehimi kabul edin, çünkü onlar Bana kendi özgür iradelerini, Benim şartlarıma göre verirler, kendi başlarına değil. Kutsal Sözümde her şeyi bilen ve bilgili olduğunuzu ilan ettiğinizde ve zulüm gören zavallı peygamberlerimin çektiği acıyı kabul etmediğinizde, o zaman Beni tanımıyorsunuz demektir.

Eğer Beni tanımıyorsan, o zaman Beni gerçekten sevemezsin. Eğer Beni sevmiyorsanız, o zaman Gerçeği yaymazsınız. Bunun yerine, En Kutsal İncillerin size uygun olan kısımlarını seçersiniz ve bunları, benim peygamberlerimi ve benim kederli Haçımı taşıyan tüm seçilmiş ruhları yenmek için bir ölçüt olarak kullanırsınız.

Başkalarının ruhlarını ayaklar altına aldığınızda, onlara benim adımla zalimce davrandığınızda, nefret size bulaşmış demektir. Nefret Şeytan’dan gelir. O Benden gelmiyor. Uyarı – Vicdanın Aydınlanması sırasında huzuruma geldiğinizde, Beni nasıl gücendirdiğinizi size göstereceğim.

Yine de, Sevgi Sözlerimi peygamberlerime karşı nefret sözlerine dönüştürmekten suçlu olan çoğunuz, karşımda meydan okurcasına duracaksınız. Çünkü sen kendini beğenmişlik ve gururla o kadar dolusun ki, ben, İsa Mesih bile, seni Bana çekmekte zorluk çekeceğim.

Başkalarına olan nefretiniz sizi Benden ayırıyor.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/19/who-amongst-you-would-be-strong-enough-to-accept-my-cup-of-suffering-in-all-that-it-brings-with-it/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/19/who-amongst-you-would-be-strong-enough-to-accept-my-cup-of-suffering-in-all-that-it-brings-with-it/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/19

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/011924.cfm