Takipçilerimin pek çoğu, komünist rejimler de dahil olmak üzere dünyanın her ülkesinde Benim Kalan Ordumu oluşturmak için ortaya çıkacak.

Çin’deki Katolikler şaşırtıcı bir hızla vaftiz edildi HD

Catholics in China baptized at astonishing rate HD

https://www.youtube.com/watch?v=s6zdbJZHoOI

—————-

Gerçeği Kitap:

Şeytanın dünyaya yaptığı en büyük hileye tanık olmak üzeresiniz

7 Ocak 2014sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, Sözüm bozulmadan kalacak, çünkü Kilisemin Kalıntısını oluşturacak olan dünyanın her yerindeki sevgili sadık takipçilerim asla Hakikat’ten sapmayacaklar.

Takipçilerimin pek çoğu, komünist rejimler de dahil olmak üzere dünyanın her ülkesinde Benim Kalan Ordumu oluşturmak için ortaya çıkacak. Kutsal Ruh, bu küçük ama güçlü Benim Ordumun her bir parçasını kaplamak için gönderiliyor. Yakında tüm öğrencilerim, bu Görev aracılığıyla dünyaya verilen kehanetlerin Sözlerini her yerde yayacak. Şimdi çıkıp İncilleri, Sözümü ve Vaatlerimi herkese yayacaklar. Takipçilerimin imanının solmasına ve solmasına asla izin vermeyeceğim. Ancak İncil’de insanlığa verilen Söz’e sadık kalan ruhların sayısı çok az olacak.

Işığım, sevgili öğrencilerimin bu zamanda Çağrıma yanıt verdikleri tüm yerlerde güneş gibi parlayacak. Bu, sizi Haçımı almaya ve Beni, İsa’nızı dünyanın sonuna kadar takip etmeye davet eden Cennetten bir Çağrıdır. En Kutsal Üçlü Birliğin Hakikatini duyurmak için yayılarak, kaybolmuşları, kafası karışmışları, gezginleri ve Beni tanımayanları bir araya toplamama yardım etmenizi arzu ediyorum.

Bütün dinlere seslenecek ve onlara Benim Sözümü vereceksin. Sana verdiğim dualar sayesinde onlar bereketlenecek. Bu büyük değişim zamanında sizi çağıranın Ben, İsa Mesih olduğumu bilenler, sevinin. Gerçekten sen kutsanmışsın. Bil ki sana olan sevgim öyledir ki, sana rehberlik edeceğim, seni güçlendireceğim ve sana görevinde aslanların cesaretini vereceğim. Sevgiyle ve güzel sözlerle konuşacaksınız ve Kutsal Ruh’un ateşi ağızlarınızdan dökülecek. Bu Hediye milyonları Bana geri çekecek. Şimdi sizi hazırlıyorum çünkü Şeytan’ın dünyaya yaptığı en büyük aldatmacaya tanık olmak üzeresiniz.

Benim için olduğunuzda, dünyayı, son günlerinde kötü olanın kötülüğü tarafından yutulmaktan koruyabileceksiniz. Başarısız olmayacaksın. Acı çekeceksin. Onaylanmama, muhalefet ve sapkınlık suçlamalarıyla karşı karşıya kalacaksınız, ancak insanlara sadece hatırlatacağınız her şey zaten Kutsal İncillerde yer alıyor.

Huzur içinde olun, çünkü Hediyelerim bu savaş sırasında sizi ayakta tutacaktır. Artık hazırsınız, çünkü kendilerini cesurca dünyaya ilan etmeyi bekleyen Benim düşmanlarım kısa sürede tanınacak. İşte o zaman, insanlığın kurtuluşu için olan nihai Planımın tamamlanmasının zamanı gelecektir.

Ben senin içindeyim, seninleyim ve her zaman kalplerinizde ve ruhlarınızda ikamet ediyorum.

Sevgili İsa

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2014/01/05/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/01/05/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2024/01/06

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/010624.cfm