0331_Foetus_magzat

Yaşam Babam tarafından yaratıldığında ve insan ilk nefesini aldığında, sonsuza kadar bedende ve sonra ruhta var olacaktır.

Gerçeği Kitap:

Yalnızca Tanrı’nın Işığı sonsuz mutluluk getirebilir

18 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Canım kızım, başlangıcın sonu yoktur. Yaşam Babam tarafından yaratıldığında ve insan ilk nefesini aldığında, sonsuza kadar bedende ve sonra ruhta var olacaktır.

Sonsuz Hayatın en büyük gizemi, insan seçse de seçmese de var olmasıdır. İnsana özgür irade armağanı verilmiştir ve dünyadaki son nefesine kadar onun bir seçeneği vardır. Hayatını elinden geldiğince Allah’ın kanunlarına göre yaşayabilir ve kurtuluşunu kazanabilir ya da Allah’ın Varlığı Gerçeği’ni israf edip kendi arzularına göre yaşayabilir. Kendi şehvetlerini, açgözlülüklerini ve arzularını Tanrı Sözü’ne aykırı olarak tatmin ettiğinde, sonuçları sonsuza kadar sürecek olan korkunç risklere girer.

En görkemli kurtuluşu elde etme şansına sahip olanlar, Tanrı’nın Krallığında coşku dolu bir Ebedi Yaşam yaşayacaklar. Allah’ın İradesi ile birlik içinde her türlü ihtişamdan yararlanacak ve hiçbir zaman sona ermeyecek mükemmel bir varoluş yaşayacaktır. Acılı ruhlarını kurtarmak için benim tarafımdan her türlü çaba gösterilmiş olsa bile, Tanrı’ya sırtlarını dönmeyi seçenler de sonsuz bir varoluşa sahip olacaklar. Ne yazık ki yalnız ve çaresiz bir ıssızlık içinde korkunç bir ızdıraba katlanacaklar. O da yaşayanlar ve ölülerle birlikte diriltilecek, ancak Tanrı’nın Işığını asla göremeyeceği için onun varlığı acı verici olacaktır. Yalnızca Tanrı’nın Işığı sonsuz mutluluk getirebilir.

Dünya üzerinde son nefesinizi verdiğinizde, bu basitçe sonsuzluğa olan yolculuğunuzun bir sonraki aşamasına alındığınız anlamına gelir. Gidebileceğiniz tek bir yol var ve o da Bana geleceğiniz yol. Başka herhangi bir yol sizi korkunç bir varoluşa götürecektir ve yine de birçok yanlış yönlendirilmiş ruh, sonsuzluğun varlığını reddettiklerinde Gerçeği bildiklerine inanırlar.

Gerçeği asla reddetmemelisiniz çünkü yalnızca Gerçek size sonsuz kurtuluşu getirebilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/18/only-the-light-of-god-can-bring-eternal-happiness/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/18/only-the-light-of-god-can-bring-eternal-happiness/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/18

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121823.cfm