Ayinleri düzenli olarak alın. O halde son olarak Bana güvenin

Gerçeği Kitap:

Vaftiz Ayini sayesinde canavarın gücü zayıflatılır

16 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Sevgili kızım, sen Kalbime yaklaştığında ve ruhlar tamamen Bana teslim olduğunda, birçok şey olur.

İlk olarak, hayatınıza insan müdahalesi korkusu ortadan kalkacaktır. Onun yerine, gerçekten kalbinizde ve ruhunuzda ikamet ettiğimde, benden gelen huzur ve memnuniyet olacak. Hiçbir taciz, zulüm, eleştiri ruhunuza nüfuz edemez çünkü bu acıyı Bana teslim etmiş olacaksınız. Bu nedenle bu tür saldırılar karşısında daima sakin ve sessiz kalmalısınız.

Size verilecek bir sonraki Lütuf, günah işlemenin cazibesine dayanma gücü olacaktır. Şeytan tarafından her gün tüm ruhların önüne getirilen bu ayartma çok güçlüdür ve çok az insan günaha düşmekten kaçınma iradesine sahiptir. Ama iradenizi Benimkine bıraktığınız zaman, ruhunuzda ikamet edecek olan ve daha sonra önünüze konulan ayartmaların üstesinden gelecek olan Benim İradem olacaktır.

Şeytan’ın insan ırkı üzerindeki hakimiyetini asla ama asla hafife almayın. Bu güç güçlü bir fırtına gibidir ve nasıl şiddetli ve şiddetli bir rüzgar sizi yere düşürebilirse, kötü olanın önünüze koyduğu baştan çıkarma da sizi saniyeler içinde kaldıracak ve itecek bir güce benzer. kaçınmaya çalıştığınız günaha.

İnsan günahla doğar. Vaftiz Ayini sayesinde canavarın gücü zayıflar. O zaman, siz hayatın birçok denemesinden ve ayartmasından geçerken, her insan her türden günaha ayartılacaktır. Kötü olanın ruhlarını yok etmek için çıkacağı şiddetli savaşın üstesinden yalnızca günahtan kaçınmak için çok çalışanlar galip gelebilir. Benimle düzenli iletişim önemlidir. Tek yapmanız gereken Benimle kendi sözlerinizle konuşmak.

Pişman olduğun günahlardan dolayı seni sürekli bağışlamamı iste. Ayinleri düzenli olarak alın. O halde son olarak Bana güvenin, çünkü bunu yaptığınızda, sizi günahın eşiğinden geri çekebilecek Gücüm var. İradenizi Bana teslim ettiğinizde, Benim İradem sizi Şeytan’a karşı koruyacak itici güç haline gelecektir.

Kendinizi tamamen Bana bırakarak ruhunuzu mükemmelleştireceksiniz.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/16/through-the-sacrament-of-baptism-the-power-of-the-beast-is-weakened/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/16/through-the-sacrament-of-baptism-the-power-of-the-beast-is-weakened/

 

 

Yalnızca Tanrı’nın Işığı sonsuz mutluluk getirebilir

18 Aralık 2013sevgi ve merhametin babası

Canım kızım, başlangıcın sonu yoktur. Yaşam Babam tarafından yaratıldığında ve insan ilk nefesini aldığında, sonsuza kadar bedende ve sonra ruhta var olacaktır.

Sonsuz Hayatın en büyük gizemi, insan seçse de seçmese de var olmasıdır. İnsana özgür irade armağanı verilmiştir ve dünyadaki son nefesine kadar onun bir seçeneği vardır. Hayatını elinden geldiğince Allah’ın kanunlarına göre yaşayabilir ve kurtuluşunu kazanabilir ya da Allah’ın Varlığı Gerçeği’ni israf edip kendi arzularına göre yaşayabilir. Kendi şehvetlerini, açgözlülüklerini ve arzularını Tanrı Sözü’ne aykırı olarak tatmin ettiğinde, sonuçları sonsuza kadar sürecek olan korkunç risklere girer.

En görkemli kurtuluşu elde etme şansına sahip olanlar, Tanrı’nın Krallığında coşku dolu bir Ebedi Yaşam yaşayacaklar. Allah’ın İradesi ile birlik içinde her türlü ihtişamdan yararlanacak ve hiçbir zaman sona ermeyecek mükemmel bir varoluş yaşayacaktır. Acılı ruhlarını kurtarmak için benim tarafımdan her türlü çaba gösterilmiş olsa bile, Tanrı’ya sırtlarını dönmeyi seçenler de sonsuz bir varoluşa sahip olacaklar. Ne yazık ki yalnız ve çaresiz bir ıssızlık içinde korkunç bir ızdıraba katlanacaklar. O da yaşayanlar ve ölülerle birlikte diriltilecek, ancak Tanrı’nın Işığını asla göremeyeceği için onun varlığı acı verici olacaktır. Yalnızca Tanrı’nın Işığı sonsuz mutluluk getirebilir.

Dünya üzerinde son nefesinizi verdiğinizde, bu basitçe sonsuzluğa olan yolculuğunuzun bir sonraki aşamasına alındığınız anlamına gelir. Gidebileceğiniz tek bir yol var ve o da Bana geleceğiniz yol. Başka herhangi bir yol sizi korkunç bir varoluşa götürecektir ve yine de birçok yanlış yönlendirilmiş ruh, sonsuzluğun varlığını reddettiklerinde Gerçeği bildiklerine inanırlar.

Gerçeği asla reddetmemelisiniz çünkü yalnızca Gerçek size sonsuz kurtuluşu getirebilir.

İsa’nız

https://fatherofloveandmercy-wordpress-com.translate.goog/2013/12/18/only-the-light-of-god-can-bring-eternal-happiness/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp

 

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2013/12/18/only-the-light-of-god-can-bring-eternal-happiness/

 

 

 

———–
Ortodoks:

https://www.oca.org/readings/daily/2023/12/17

 

 

———-
Roma Katolik:

https://bible.usccb.org/bible/readings/121723.cfm